Téma: warwick thumb bolt on 5 string
zdarec, nemá s tým niekto skúsenosti? plusy mínusy, na harmony central su vačšinou recenzie kladné tak nejaký názor z ludu? dikes
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » warwick thumb bolt on 5 string
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
zdarec, nemá s tým niekto skúsenosti? plusy mínusy, na harmony central su vačšinou recenzie kladné tak nejaký názor z ludu? dikes
Přesně toho WW Thumb BO5 mám a nyní je k mání. Koupil jsem ho od zdejšího člena "Stejohn" vloni na podzim.
Napřed musím říci, že tuto basu je nutno si osobně vyzkoušet. Není to prostě žádný provařený JB, PB, MM klon
Tón má tvrdý a pevný a to včetně Háčka, takže paráda pokud ti to sedí. Nebudu se dál rozepisovat, bylo by to k ničemu. Pro mě má fantastický zvuk.
Ne každému bude vyhovovat vyvážení nástroje - trochu padá na hlavu, což lze eliminovat silným neklouzavým popruhem.
Stejohn, Rozis - máte něco k tématu ?
Přesně toho WW Thumb BO5 mám a nyní je k mání. Koupil jsem ho od zdejšího člena "Stejohn" vloni na podzim.
Napřed musím říci, že tuto basu je nutno si osobně vyzkoušet. Není to prostě žádný provařený JB, PB, MM klon
Tón má tvrdý a pevný a to včetně Háčka, takže paráda pokud ti to sedí. Nebudu se dál rozepisovat, bylo by to k ničemu. Pro mě má fantastický zvuk.
Ne každému bude vyhovovat vyvážení nástroje - trochu padá na hlavu, což lze eliminovat silným neklouzavým popruhem.
mate warwicka na prodej kontaktujte mě a domluvime se
jimmy napsal:Přesně toho WW Thumb BO5 mám a nyní je k mání. Koupil jsem ho od zdejšího člena "Stejohn" vloni na podzim.
mate warwicka na prodej kontaktujte mě a domluvime se
je už prodaný...
Taky bych k tomu asi měl co říct, ale je to na delší povídání a osobní zkušenosti se to stejně nevyrovná.
U tohoto nástroje doporučuju víc než u jakýhokoliv jinýho před koupí vyzkoušet! Zvuk je jistota - tady není co řešit. Ovšem ergonomie těla a krku nebude sedět každému - Warwicky samy o sobě mají specifický polenoidní krk. Jak bylo řečeno výše, Thumb - a pětistrunný o to víc - padá na hlavu...pro mě to byl takový problém, že jsem jej prodal, ačkoli byl ten nástroj jinak naprosto super.
Takhle - kdybych měl plonkovních 30 klacků, určitě bych k MM Warwicka zase rád pořídill...Thumb by to ale asi už nebyl. Nicméně vzhledově se mi z Warwicků líbí asi nejvíc.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » warwick thumb bolt on 5 string