1

Téma: Kalendář

Tlumočím dotaz od fotografa Zdenka Náplavy ,který uvažuje o nafocení kalendáře na příští rok na téma bas kytara,mělo by se jednat o klasický kalendář,s 12 fotkama.Čili dotaz zní byl by někdo ochoten o zapujčení svého nástroje o nafocení?

0 xLajků:

2

Re: Kalendář

klidne se hlasim, su relic and modyfajd headles

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

3

proč ne... můžu poskytnout obě basy, otázka je na jak dlouho...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

4

klidně

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

5

vcelku nemam co ukazovat, ale pokud bude libo zapujcim cokoliv

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

6

dělám kalendář s bankovkama

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

7

Jako spíš bych měl zájem o ten kalendář smile Tak snad musí vědět fotograf, co by potřeboval půjčit a nafotit, ne?

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

8

e.t. napsal:

klidne se hlasim, su relic and modyfajd headles

kdo by se na to chtěl dívat celej metr big_smile

0 xLajků:

9

pekelnik napsal:

kdo by se na to chtěl dívat celej metr

tak jo, poslu ti fotku, das si to na pozadi monitoru, budes to tam mit rok a uvidis jak zacnes cvicit bo se ti nebude chtit cumet na ten eklhaft  lol

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

10

Pánové kdo je ochoten zvěčnit svuj stroj je žádán aby poslal nějakou fot ku na muj majl,

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: joko (18. 10. 2010 00.43:39)

Ivo napsal:

Tak snad musí vědět fotograf, co by potřeboval půjčit a nafotit, ne?

Nojo - vo co mu de? Vo nějaký starý spuchliny, nebo vo vystajlovaný moderny?
(mam starou spuchlinu. ale hraje docela pěkně wink )

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

12

ještě detail...kde to bude fotit? Žádný zasílání nástroje se konat nebude smile

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-140409-113012-hz-full-2626.jpg

0 xLajků:

13

A hele, machýrek s Foderou wink Kde máš zelený strunky? Hezky k ní seděly... Co tam vlastně teď máš za potah?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

14

Tvoje bába je machýrek. Teď tam mám black beauties

0 xLajků:

15

OK napsal:

ještě detail...kde to bude fotit? Žádný zasílání nástroje se konat nebude smile

fotit to bude tam kam se mu to doveze

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-140409-113012-hz-full-2626.jpg

0 xLajků:

16

joko napsal:
Ivo napsal:

Tak snad musí vědět fotograf, co by potřeboval půjčit a nafotit, ne?

Nojo - vo co mu de? Vo nějaký starý spuchliny, nebo vo vystajlovaný moderny?
(mam starou spuchlinu. ale hraje docela pěkně wink )

Tak předně ono mu nejde vubec o nic,nedělá to ze ziskuchtivích pohnutek,nobrž pro nás a zcela grátis a to proto aby prodejem tohoto produktu byli nějaké love na provoz tohoto fora

0 xLajků:

17

No tak si to měl napsat hned nahoru. Vyznělo to tak jakože si kámoš chce vyfotit ňáký basy a možná si z nich udělá kalendář...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

18

OK napsal:

Tvoje bába je machýrek. Teď tam mám black beauties

A pořád 45? V čem sou jiný než ty zelený? (barvu povrchu vynech wink )

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

19

pořád, úplně stejný, akorát Hčko mám tapíra big_smile

0 xLajků:

20

joko napsal:

No tak si to měl napsat hned nahoru. Vyznělo to tak jakože si kámoš chce vyfotit ňáký basy a možná si z nich udělá kalendář...

no právě

0 xLajků:

21 Naposledy upravil: joko (18. 10. 2010 02.01:28)

OK - A je to třeba nějak lepší? Já sem to měl akorát kdysi na shitce Washburnce a znělo to pořá stejně z prdele...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

22

fedeer napsal:

no právě

No v tobě se taky vyznat... Takže jestli to dobře chápu.. když bude mít co fotit, tak to nafotí a uvidí co z toho bude - možná kalendář...?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

23

on to nafotí ,upraví, a nám dá cd s fotkama a my si z toho uděláme kalendář,a nebo naám dohodí za pusu tiskárnu která provede tisk, je to pouze pro naše potřeby, žádná komerce

0 xLajků:

24

fedeer napsal:

on to nafotí ,upraví, a nám dá cd s fotkama a my si z toho uděláme kalendář,a nebo naám dohodí za pusu tiskárnu která provede tisk, je to pouze pro naše potřeby, žádná komerce

hm.... upřímně rečeno to bychom si mohli ten kalendář tady udělat sami, ostatně je tu spousta pěkných fotek místních baskytar.

Což ostatně není špatnej nápad, výroční kalendář fora Baskytara, což?
Nejhezčí kousky můžou mít vlastní měsíc a do ostatní se rozskládají, ať má nás co nejvíc basu v kalendáři smile
Jen teda by se toho musel někdo graficky ujmout, ať to nevypadá diletantsky..

Jsem  TU
0 xLajků:

25 Naposledy upravil: df (18. 10. 2010 07.00:25)

Musíte ale počkat, než mi Macho nalakuje ten custom singlecut big_smile

0 xLajků:

26

Axlík napsal:
fedeer napsal:

hm.... upřímně rečeno to bychom si mohli ten kalendář tady udělat sami, ostatně je tu spousta pěkných fotek místních baskytar.

Což ostatně není špatnej nápad, výroční kalendář fora Baskytara, což?
Nejhezčí kousky můžou mít vlastní měsíc a do ostatní se rozskládají, ať má nás co nejvíc basu v kalendáři smile
Jen teda by se toho musel někdo graficky ujmout, ať to nevypadá diletantsky..

Upřímě rečeno, když sem vyděl jaké fotky Náplava dělá,tak bych se sám do toho nepouštěl.

0 xLajků:

27

no ostatně určitě má nějaký na webu, ne?
tak hod link, at se můžeme mrknout, mě to zajímá určitě.

Jsem  TU
0 xLajků:

28

O webu nic nevím,ale projet to goglem,zadej do vyhledávače Zdeněk Náplava foto a uvidíš

0 xLajků:

29

Myslenka je to podle me hezka. Jediný problém vidím v zasílání tech baskytar k fotografovi. Pokud by sme se nedohodli, muze si kazdy svoji basu vyfotit sam, ale tak aby to melo uroven. Urcite tu je nejaky zkusenejsi fotograf, ktery poradi jak na to. Pak bychom z toho klidne mohli vyrobit vyrocni kalender.

Co se tyce financni podpory fora, tak velice dekuji za kazdou snahu. Penize na provoz jsou, takze ten kalendar bych se snazil rozprodat tak, aby se hlavne pokryly naklady na jeho vyrobu. Pokud neco zbyde, tak to bude aspon do rezervy, kdyby prisla krize:) To jen pro upresneni, aby bylo jasne ze byznis to neni.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

30

Informační update:
Mluvil jsem s fedeerem a ten fotograf mu ted foti basu. az to bude, tak sem da fotky aby vas trochu namotivoval. Jinak ten pan fotograf je z Brna. Takze fedeer je ochoten svezt basy z okoli Brna, cca v okruhu 50km. Doba zapujceni priblizne dva dny. Videl bych to tak, ze se proste sejde co nejvic bas a ty se nafoti. Z fotek se pak muze udelat kalendar, potisky na trika, hrnicky atd. Proste co nas napadne. Tak prosim abychom to stihli do novyho roku, hlaste se kdo by byl ochotnej do toho jit.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

31

pokusil jsem se najit nejaky kalendare od zdenka naplavy ale zatim jsem nebyl moc uspesny, ale aspon neco:

http://www.aeromedia.cz/produkt/3543
http://www.eshop.leon.cz/vyrobek-zameck … _mini-id-8
http://www.eshop.leon.cz/vyrobek-zamecke_kytice-id-7
http://www.press.sk/kalendare-pohladnic … 2011+7112/

Kazdopadne pockame na fotky basy od fedeera, a pak se uvidi.

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

32

Kdyby byla cesta i náhodou kolem ovy tak jsem na dva dny ochotný postrádat Pearla

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

33

jááá  big_smile

0 xLajků:

34

no jestli je z Brna a byl by schopen to udělat za jedno odpoledne (na dýl nejsem schopnej a ochotnej dát basu z ruky), tak sem pro... akorát ta moje není úplně nejvíc sexy big_smile
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/hofa-060910-182202-p1060257.jpg

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

35

netvrdil fedeer ze kdyz bude tuha zima ze by mel sehnat jeste nejaky otop ?  big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

36

big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile hajzle big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

0 xLajků:

37

spider napsal:

ze by mel sehnat jeste nejaky otop ?

áá, Spider prekazil plan a zkomplikoval topnou sezonu  big_smile

0 xLajků:

38

tak takový to oběd zamýšlíš!!

big_smile

big_smile

Už to jméno Náplava nás mělo trknout...

Jsem  TU
0 xLajků:

39

http://www.arch.cz/projekty.php?id_pro= … d_sub=adam

0 xLajků:

40

Pořád ale přemejšlim nad tim, jestli to má smysl...možná by to chtělo nejdřív "průzkum trhu", tedy otázku, jestli si to někdo koupí. Já ne, i kdyby na těch fotkách s basama byly nahý holky.

0 xLajků:

41

nezlob se, ale velice podobny fotky jsem si tam udelal tak pred rokem taky... a fotakem za 10 tacu..
Ten prostor sam o sobe je velice fotogenickej...
Jinak proti p. Naplavovi vubec nic nemam, jen teda tohle neni zrovna reprezentativni odkaz smile

Jsem  TU
0 xLajků:

42

Hoši o čem se tu bavíme?Tak budeme polemizovat o tom jestli to má vubec cenu, o tom jestli to někdo neudělá lepe a podobně,ale sami neudělame vubec nic a přitom to nechce ani tolik práce a námahy jen na jeden den obětovat svoji basu tot vše

0 xLajků:

43

fedeer napsal:

obětovat svoji basu

no na otop ji obětovat rozhodně nebudu big_smile big_smile big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

44

já tě taky rozhodně nenutím big_smile ale zase zvažuj možnost mít profi fotky svého nástroje a to zcela grátis a jestli máš strach tak samosřejmě tvá přítomnost u její zvěčnění je jen vítána

0 xLajků:

45

Jak jsem řekl, já ji rád pujčim (ale ne messengerem do Brna big_smile).

Ovšem neni mi lhostejný, jestli fotograf Zdeněk bude dávat čas a práci z dobrého úmyslu na něco naprosto zbytečného.

Nejsem fanoušek kalendářů a musel bych bejt moc velkej baskytarovej fetišista a úchylák pošahanej, abych si koupil další lapač prachu v podobě kalendáře s basama. (nebo kalendáře s autama, zbraněma, kytarama a já nevim čim..)

Něco jinýho by bylo nafotit čistě fotografie, kde by basa byla jenom jedním spojujícím prvkem a u zbytku by se jednalo o umělecký akt, zátiší, něco nápaditého a originálního, něco co by vzbuzovalo nějakou pozornost. I v podobě internetové galerie bych na tohle radši přispěl než na zbytečné lapače prachu...ale proti gustu žádný dišputát.

0 xLajků:

46

fedeer napsal:

já tě taky rozhodně nenutím big_smile ale zase zvažuj možnost mít profi fotky svého nástroje a to zcela grátis a jestli máš strach tak samosřejmě tvá přítomnost u její zvěčnění je jen vítána

já se nebojím, já si ji ohlídám smile

OK napsal:

Nejsem fanoušek kalendářů a musel bych bejt moc velkej baskytarovej fetišista a úchylák pošahanej, abych si koupil další lapač prachu v podobě kalendáře s basama. (nebo kalendáře s autama, zbraněma, kytarama a já nevim čim..)

Něco jinýho by bylo nafotit čistě fotografie, kde by basa byla jenom jedním spojujícím prvkem a u zbytku by se jednalo o umělecký akt, zátiší, něco nápaditého a originálního, něco co by vzbuzovalo nějakou pozornost. I v podobě internetové galerie bych na tohle radši přispěl než na zbytečné lapače prachu...ale proti gustu žádný dišputát.

a s tímhle stopro souhlasím...

0 xLajků:

47

simon napsal:

Informační update:
Mluvil jsem s fedeerem a ten fotograf mu ted foti basu. az to bude, tak sem da fotky aby vas trochu namotivoval. Jinak ten pan fotograf je z Brna. Takze fedeer je ochoten svezt basy z okoli Brna, cca v okruhu 50km. Doba zapujceni priblizne dva dny. Videl bych to tak, ze se proste sejde co nejvic bas a ty se nafoti. Z fotek se pak muze udelat kalendar, potisky na trika, hrnicky atd. Proste co nas napadne. Tak prosim abychom to stihli do novyho roku, hlaste se kdo by byl ochotnej do toho jit.

chlapci chce to číst pozorně big_smile

0 xLajků:

48

neboj, pozorným čtením se v podstatě dosud živím smile ale to téma se jmenuje kalendář a i tak to bylo prezentováno... opakuju - basu na den zapůjčím rád, co bude s výsledkem je pak už věc tvůrce..

0 xLajků:

49 Naposledy upravil: OK (18. 10. 2010 14.16:38)

No s tim chce to číst pozorně opatrně big_smile

Je potřeba začít už u fotek, bo jak bude na fotce akorát, jako produktovka, osvětlená baskytara na šedivym toaleťáku tak už to nespraví ani když pak bude fotka nažehlená na kostýmku od Laffatiho nebo sklence od Pelcla big_smile big_smile big_smile Aneb baskytara sama o sobě je objektem na fotku zajímavá jenom pro naprostý fetišistický úchyláky big_smile

Samozřejmě čekám s nadšením na první ukázkové fotky

0 xLajků:

50

Zkusím to říct ještě o něco srozumitelněj. Hrnek s potiskem, tričko s obrázkem, produktovej kalendář typu "výzdoba Pepovy dílny" a podobný vtákoviny pro mě jsou naprosto nezajímavý, zbytečný, pracholapavý nesmysly big_smile

Ale unikátní, hezky zarámovaná, velkoformátová fotografie s uměleckým námětem, kde basa je pouze jedním z prvků, fotka, kterou by si člověk s vkusem mohl doma nebo v pracovně skutečně pověsit už by mohla bejt zajimavým aukčním předmětem smile

Nebo kolekce takových nápaditých fotografií se spojujícím drobným prvkem - baskytarou - ve vysoké kvalitě umístěná na internetu za mírný poplatek, určená pouze k prohlížení a kochání, popř. stažení jako plocha na monitor je taky možnost.

Hlavně ne fotky bas samotných o sobě...produktový a lacinoerotický retušovaný fotky snad nikdo nepotřebuje big_smile

Hehe, ale asi předbíhám. Sem s fotkama smile

0 xLajků:

51

OK napsal:

Ale unikátní, hezky zarámovaná, velkoformátová fotografie s uměleckým námětem, kde basa je pouze jedním z prvků, fotka, kterou by si člověk s vkusem mohl doma nebo v pracovně skutečně pověsit už by mohla bejt zajimavým aukčním předmětem
Nebo kolekce takových nápaditých fotografií se spojujícím drobným prvkem - baskytarou - ve vysoké kvalitě umístěná na internetu za mírný poplatek, určená pouze k prohlížení a kochání, popř. stažení jako plocha na monitor je taky možnost.
Hlavně ne fotky bas samotných o sobě...produktový a lacinoerotický retušovaný fotky snad nikdo nepotřebuje

to by se mi taky libilo. diky za kreativni napad. dostaneme fotky, jestli si je zaramujeme to je na nas. kalendar a ostatni predmety je jen napad jak ty fotky vyuzit.

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

52

Jsem pro. Brzo Neuseří rodinka, Celinder a možná Sadowsky se hlásí pro vytvoření jakéhokoli kýče. smile Fajnšmekři nechť zavřou oči...:D

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

53

takže to schrnem kdo je ochoten necht na muj mail pošle nějakou fotku

0 xLajků:

54

http://img593.imageshack.us/img593/808/kfinal102.jpg

takhle to vypadá

0 xLajků:

55

no teda, sexy!

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

56

Jo za mě teda taky že joooo! Vypadá to hodně profi! Hned bych tam viděl tu svoji smile Jak se jí fládrovaný krček pěkně leskne smile

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

57

moooc pekny. typek je fakt dobrej.

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

58

mas vic fotek?

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

59

simon napsal:

mas vic fotek?

sad bohužel

0 xLajků: