1

Téma: JOJO MAYER + NERVE 6.10.2010 Lucerna m.b.

Jede někdo ?

http://www.youtube.com/watch?v=5hQ992Ekcm0

0 xLajků:

2

Re: JOJO MAYER + NERVE 6.10.2010 Lucerna m.b.

sakra šel bych moc rád, ale takhle v týdnu se asi neurvu sad

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

3

pyčung...hraju.

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

4

Byl jsem loni, jdu zas smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

5

tak co, byli jste nekdo? ja jo :-)

0 xLajků:

6

Byl a koukal jsem po známejch ksichtech...ale nezahlíd jsem tě.

Nicméně koncert výbornej, první polovina zvláštní kaozz, druhá polovna poctivý býty jak jen je Mayer umí.

Druhá polovina byla lepší než první, tu první jsem jaksi nepochopil...ale možná se tam kucí snažili o nějaký transcendentní psycho big_smile

0 xLajků:

7

OK napsal:

tu první jsem jaksi nepochopil

Ani já ne smile byly to pomalý beaty DUBSTEP a spíš to nejelo než jo, podle me šlo dost o to, že měl JOJO akusticky nazvučený bicí a s to se s podkladama moc nepojilo.
Kdyby bicí trigroval, jako při nahrávání a ke každému podkladu doladil jiný zvuky, bylo by to mnohem zábavnější a šlapalo by to, takhle to byl zmatek.

Ale druhá polovina teda parádní smile užil sem si to.

0 xLajků:

8

no jo, presne. zvukove byla pro me 1.pulka uplne o nicem. vubec nebylo rozumet tomu co hraji (stal jsem nalevo od podia, bliz k vychodu). jeste ze dali tu pauzu pac jsem chtel odchazet. druhou pulku jsem byl nalevo uplne vepredu, kde jsem sice dobre slysel basu (resp. vycitoval subwooferovej vitr), ale hur zbytek, hlavne japoncika, takze jsem skoncil standardne u zvukare a tam uz jsem se po chvili pristihl, jak se pohupuju a podupavam s kapelou, takze parada.

ok: rikal jsem si jestli te tam zahlidnu, prisel jsem az po zacatku...

0 xLajků:

9

Já vždycky bejvám za zvukařem smile Zvuk tam ideální sice kupodivu neni...ale kde v LMB je, že smile

Šák já myslim, žen Mayerovi stejně všecky zajímá nějakej pořádnej přehuštěnej fofr nářez, ze kterýho člověk dostává klepavku big_smile

0 xLajků: