1

Téma: Koupě potaku

Jelikoz jsem doslova zlomil potak na tonove clone a kdyz tedka nesedi ty odpory, tak to dela strasny bordel(vceli roj jak svina :-D ) .. Da se to koupit? Vim jen o tech cepickach na to, ale da se koupit takhle jeden kompletni potak?

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

2

Re: Koupě potaku

D.V.B. napsal:

da se koupit takhle jeden kompletni potak?

no tak, co myslíš? dá nebo nedá?

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Barius (11. 09. 2010 15.18:39)

http://www.rmpickups.cz/accessories.html
Ale kup spíš Gotoh než koreu. Jsou tam popsané, ale toto se tady už probíralo.
Hlavně se mrkni jak dlouhý máš závit, pokud ho máš prostrčený pouze přes pick tak ti stačí s krátkým závitem a označení 500A.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

4

Barius napsal:

označení 500A

jestli má DVB aktivku, jinak spíš 250... a do levný basy bych si koupil klidně levnej poťák.

0 xLajků:

5

250 víc potlačuje výšky, v případě aktivky je to jasné.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: D.V.B. (11. 09. 2010 21.06:27)

No dá no, ale potřeboval jsem odkaz na to kde.
D.V.B. má dvě basy a tohle je urvaný zrovna na tý založní Dimaverce co má hodnotu tak 2 litry maximálně, takže asi tak smile
Je mi u prdele kvalita, potřebuju jen abych víc slyšel tóny než to chrčení, když to budu zas potřebovat jednou za uherský rok na zkušku.

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

7

no problem u levnejch potaku za 10 korun co koupis v kazdy prodejne elektrosoucastek je ten ze mivyji kratky ty zavity a do nekerech bas se nevejdou...
jinak pokud si z okoli prahy tak doporucuju na tydle veci http://alexim.cz sice nejsou nejlevnejsi ale maj tam vesmes vsechno potrebny .. posledne sem tam dokonce sehnal cernej 6pin on-on prepinac.. smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: