Tiger napsal:Volám tam že sem natáh včera kupovaný struny a že prasklo áčko když jsem to ladil. Pán mi řekl že mám právo na reklamaci,že to můžeme sepsat ale že se to musí poslat výrobci který to z 95% vrátí.
Prý jsou všechny struny testované a jen 1% výroby je vadné.
Na to se vykašli, běž tam a reklamuj to (i kdyby si mu předtím do telefonu řekl, že na reklamaci to nedáš). Zkus mu ještě jednou vysvětlit, že chceš struny nové (potažmo jen strunu A) nebo vrátit peníze, a kdyby ti furt ládoval tu omáčku s odesláním výrobci, tak se ho zeptej na smysl toho činu, co na tom jako ten výrobce zjistí, resp. co a jak se bude snažit zjistit? I kdyby byl z tvých otázkek nasraný (což by byla jeho ostuda), tak to s tebou bezpodmínečně sepsat musí, právo na to, jak sám řekl, máš.
Ztratíš akorát čas.
Jinak struny na basu (speciálně ty Dunlopy) mají v Muzikeru docela předražené. Já třeba tu oranžovou edici pro čtyřstrunku (45-100) koupil v Music-City za něco málo přes 500 Kč. V Muzikeru ty samé stojí tuším bezmála 600 Kč. (ale zase mají otevřeno i v neděli a to se počítá; a nechcu dělat reklamu Music-City, mám s nima totiž dvě podivné zkušenosti)
Bandcamp.com – moje skladby |
InstagramAlex: „Pojďte se strýčkem... Poslechněte si andělský trubky a ďábelský trombóny. Zvu vás!“
Místo piva kostku mozku.