1

Téma: EBS Valvedrive vs. Catalinebread SFT

Nastal čas si koupit nějaké kreslítko, čistý zvuk se mi do kapely moc nehodí smile
Zatím mám vyhlédnutý EBS Valve Drive a Catalinbread SFT http://www.youtube.com/watch?v=EGPV4SBeF2k
Netoužím po nějakém bzučáku, jde mi hlavně o hutný zkreslený zvuk, žádnou pilu stylu EBS Metaldrive.

Nemáte někdo zkušenosti s Catalinbread SFT? O Valve Drive jsem tady četl snad jen chválu:)

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
Patnáctka od KIWIho big_smile
0 xLajků:

2

Re: EBS Valvedrive vs. Catalinebread SFT

taky zháním kreslítko, prej je dobrý i lampový  English Muff od EH, myslím, že ho tady na fóru někdo má, já mám představu oproti ostatním aby ta basa nebyla jen lehce nakreslená, ale aby zněla jako pořádně vytavená kytara, ale aby to neztratilo basy, hloubku a prostor, takže vůbec nevím co pořídit se zvukových ukázek na internetu se toho nedá moc poznat, připadá mě jakoby se zkreslovadlem neuměl nikdo hrát, ono nestačí jenom zmáčknout pedál a lehtat to prstama.

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: haens (15. 08. 2010 10.48:22)

tak ten zvuk, co je v tom videu, z EBS VD rozhodně nedostaneš.

basa & co.
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Armi (15. 08. 2010 14.38:43)

haens napsal:

tak ten zvuk, co je v tom videu, z EBS VD rozhodně nedostaneš.

Jo tak to jsem tušil:)

Edit: Tak jsem se dočetl na Talkbass že Catalinebread SFT taky není vhodný pro větší zkreslení... hledání pokračuje big_smile
Teď mne napadl ještě Aguilar Agro... neměl ho nikdo?

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
Patnáctka od KIWIho big_smile
0 xLajků: