1

Téma: Vintage za cca 7-8 penez

Zdravim pany muzykanty,

dozral cas a i ja si hodlam zakoupit novy nastroj. Vlastnim momentalne hrozny noname strep. Zalibily se mi basy od Vintage, na jednu jsem mel tu cest si zahrat a byl jsem pomere nadseny. (Nicmene po te moji base bych byl asi ze vseho...). Tudiz jaky je vas nazor skusenost na Vintage znacku, moc jsem nenasel nikde zadne zasadni recenze na basy.

Rad bych se pohyboval nekde u techto modelu:

http://www.muzikant.cz/baskytary-7/bask … -61836.php

http://www.muzikant.cz/baskytary-7/bask … -61832.php

Budu rad i za doporuceni jine znacky v obdobne cene, ci jakymikoliv radami a nazory.

Diky Chose

Tesla studiobass 130
Cort evl z6b - 2x pasivní Humbucker,  EMG-35P a EMG-35J. EMG BQC Control EQ, jeden potenciometrem hlasitosti, jedním balancerem a 3 pásmový ekvalizér
0 xLajků:

2

Re: Vintage za cca 7-8 penez

dost zásadní rozdíl precl a jb

0 xLajků:

3

pravda .... v tom pripade bych volil radeji JazzBass

Tesla studiobass 130
Cort evl z6b - 2x pasivní Humbucker,  EMG-35P a EMG-35J. EMG BQC Control EQ, jeden potenciometrem hlasitosti, jedním balancerem a 3 pásmový ekvalizér
0 xLajků:

4

co se kouknout trochu po bazarech?

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

5

a nechceš muj bezpražec jb?

0 xLajků:

6

no nejsem v zasade proti ale v kamennych jsem na nic moc nenarazil, a na netu jsem zatim stesti nemel. urcite bych si na ni chtel sahnout nez ji koupim a jet na druhy konec republiky se mi zas moc nechce. mozna tomu dam jeste cas a snad najdu neco blizko

Tesla studiobass 130
0 xLajků:

7

rozumná řeč

0 xLajků:

8

dik bezprazec neuvazuju

Tesla studiobass 130
0 xLajků: