1 Naposledy upravil: DalajVladan (05. 08. 2010 20.30:32)

Téma: Downsized těla

Zdarte, jaké máte zkušenosti s menším (downsized) tělem nejlépe u nějakého jazz bassu?

Jací výrobci dělají menší těla u jazz bassů? Vím o novějších fender deluxech a o sadowských ... ještě něco?

Rád bych místo dvou svých bas pořídil jeden jazz bass ale s menším tělem, tenčím krkem a nižším dohmatem, než má Pearl (důležitost požadavků je sestupná:D). Počítal bych cca. 30 000Kč.

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

2

Re: Downsized těla

pearl bude k dispozici?!

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

Paparatzzi napsal:

pearl bude k dispozici?!

no prva půjde sivčák: dnes se ozval jeden zájemce + jeden za výměnu za precla  (který by už snad nebyl problém prodat:D) ... tzn. pokud půjde sivčák a najdu vhodnou náhradu za pearla, tak ano smile

Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

4

Co třeba Warmoth Dinky J? :-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

ja mam jeden dovnsized JB big_smile viz tema washburn bantam 80. headless big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

6

G&L JB-2 je trocha menší od bežných fendroidov...ale má hruby krk tak nic pre teba

0 xLajků:

7

US G&Lka mají spoustu různých krků...

0 xLajků:

8 Naposledy upravil: lukas (06. 08. 2010 17.01:49)

DalajVladan napsal:

menším tělem, tenčím krkem a nižším dohmatem, než má Pearl (důležitost požadavků je sestupná). Počítal bych cca. 30 000Kč.

tak kup od v. dirdy toho "smyse", neni to jb, ale...

0 xLajků:

9

DalajVladan napsal:

Zdarte, jaké máte zkušenosti s menším (downsized) tělem nejlépe u nějakého jazz bassu?

Jací výrobci dělají menší těla u jazz bassů? Vím o novějších fender deluxech a o sadowských ... ještě něco?

Rád bych místo dvou svých bas pořídil jeden jazz bass ale s menším tělem, tenčím krkem a nižším dohmatem, než má Pearl (důležitost požadavků je sestupná:D). Počítal bych cca. 30 000Kč.

spíš o starších fender deluxech - poslední modely sou uplná klasika co se velikosti těla týče...

downsized není žádná tragedie - já to snad i preferuju (at si klusi říká co chce o velikosti big_smile...já nemám takový svaly jako on)

asi nejmenší JB tělo sou ty první MIA DLX Fendery (rozuměj všechny do letoška) DInky J zas tak downsized není to je spíš "okrouhanýlized" big_smile:D:D

A na sadowskyho za 30 myslet stejně nemůžeš big_smile kup za za pár tisíc přes 20 nákýho deluxa od fenderu - pořádně si ho prohlídni a myslím že dostaneš špičkovej nástroj

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

10

jj, taky to vidím na toho fendříka ... akorát jsem myslel, že downsizovali až v novějších ročnících a vono to teda bude jinak smile ... což mi tím pádem spíš s výběrem pomůže

0 xLajků:

11

jo eště by se dalo uvažovat o Laklandím Skyline Darrylovi smile ... ale to už bych se musel dívat za moře smile

0 xLajků:

12

DalajVladan napsal:

jj, taky to vidím na toho fendříka ...

Doporučuju:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

13

DalajVladan napsal:

jo eště by se dalo uvažovat o Laklandím Skyline Darrylovi  ... ale to už bych se musel dívat za moře

spíš bys koukal na pohádky o tom jak  už je discontinued a tak je ted hrozně cennej a oí XXX USD dražší než předtím...bohužel raritu udělaj ze všeho co jim pomůže zvednout cenu

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

14

http://cgi.ebay.com/NEW-MINT-G-L-JB2-4- … ?pt=Guitar

0 xLajků:

15