1

Téma: Aparát na metal do cca 15K

Zdarec
Sem celkem zelenáč a v aparatuře se vůbec nevyznám a uvažuji o koupi hlavy a bedny.
Potřeboval bych poradit nejakou znacku. Hledám kovovější zvuk.
Díky

0 xLajků:

2

Re: Aparát na metal do cca 15K

Finance?Styl? Výkon? Doporučuju pročíst fórum....

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

Finance by měli být tak do 15 tisíc. styl s kapelou hrajem metal takže asi nejaké takové a výkon tak 300-500w

0 xLajků:

4

to sa ti oplati ist radsej do komba...bude to lacnejsie,mozno kvalitnejsie a hlavne lepse prenositelne...prip kupit kombo + pridavny repro,to je najidealnejsie

0 xLajků:

5

Hledáš-li výkon tak tady na foru i na hudebnibazar.cz se objevila sestava 410 a 115 od Hockeho za velmi slušný peníz. Jinak na začátek hledat něco co má 300-500W se mi zdá lehce ujetý. smile

Ibanez SR 505; Cort B4 OPB
GK Backline 600 + GK BLX 410+ GK BLX 115
Ashdown Chorus Plus--> EHX Blogger--> EHX Mole
D´Addario strings,Warwick Red Label, Darco.....
http://bandzone.cz/fan/sympatax
0 xLajků:

6

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 … rder=datum

0 xLajků:

7

jo tak jo a mohly byste nekdo prosim poradit nejake konkrétní značky chtěl bych nějaký kovovější zvuk ted mam kombo behringer 90W a zvukově mě to praveze moc neuspokojuje.

0 xLajků:

8

A co máš za nástroj? co za struny? Kovovej zvuk ZDALEKA nedělá jenom aparát.

0 xLajků:

9

není co řešit!
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=7590

0 xLajků:

10 Naposledy upravil: morybundus 1 (23. 06. 2010 19.36:01)

Jdi do Trace Elliot, má to sílu, krásnej zvuk a je to spolohlivej aparát. To kombo http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 … rder=datum  nové stojí nin. 22000,- a tady ho nekoupíš.

Trace Elliot Club #4
Fender - Precision Bass home signature Steve Harris
Trace Elliot GP12 SMX 4x10, TE Elf, TE Transit B, LINE 6 Relay G30
Hraji v kapele http://bandzone.cz/chupacabra
0 xLajků:

11

pekelnik napsal:

není co řešit!

.. bez debat !

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

12

Slušnej výkon, slušnej zvuk, slušný peníze:
http://kytary.cz/ashdown-mag-c410t-300-evo-ii/HN107355/

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

13

pekelnik napsal:

není co řešit!

+ nekonečno

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

14

a co tak Ashdown?za ty prachy sou to vic nez dobra komba!

0 xLajků:

15

davidak napsal:

A co máš za nástroj? co za struny? Kovovej zvuk ZDALEKA nedělá jenom aparát.

No tak nástroj mám cort ch-4, struny warwick

0 xLajků:

16

za mě ten Trace Elliot

0 xLajků:

17

bretja napsal:

za mě ten Trace Elliot

za mne Ashdown pac ale nektery lidi rikaji ze Ashdown a Trance sa hodne podobaji...kazdopadne obe znacky sou kvalita,ne kvantita coz je spis u behri,stag,dimavery,...

0 xLajků:

18

v inzerci tady leží SWRko, na metal myslim víc než ideál. Výkonu má taky dostatek podle tvých požadavků..v inzerátu je tam k tomu ještě GKčkovej box, sice jen dvoudesítka, ale tak box se dá vyměnit dycky časem..anebo přikupit..:) jen nevim jak moc je tvůj fin. strop omezený těmi 15tisíci.. protože další box by to k tomu fakt časem a možná i celkem brzo chtělo, tzn výdaje na víc,...proto nezbývá než napsat, že bejt v tvojí situaci, jel bych minimálně vyzkoušet toho hockeho, za ty prachy hooooodně muziky

SWRista
EPIPHONista
INFINITY numetal czech band
PIGSLAP czech groove metal
0 xLajků:

19

a co tenhle za 16 000 http://hudebnibazar.cz/index.php?katego … rder=datum hned ten prvni hartke....

nejsem zadnej zkusenej ale taky umim hrat big_smile, Cort Action V - vybiranej ocividne z hodne kusu protoze hraje jako dobytek.. a Hocke BG210
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: Aidamos (26. 06. 2010 11.03:17)

Argo22 napsal:

a co tenhle za 16 000 http://hudebnibazar.cz/index.php?katego … rder=datum hned ten prvni hartke....

To bych nebral. Je to "jen" 250 W. Za tu cenu máš novej skladnější aparát od Hartkeho s 350 W a s opravdovou lampou v předzesilovači a ne jen se simulací lampy: http://kytary.cz/hartke-vx3500/HN085778/

0 xLajků:

21

tak me slo i o ty beny... zesik se da sehnat jinej casem big_smile .... byl tam treba od ashdown.... ten 2x 500

nejsem zadnej zkusenej ale taky umim hrat big_smile, Cort Action V - vybiranej ocividne z hodne kusu protoze hraje jako dobytek.. a Hocke BG210
0 xLajků:

22

tak já bych na metal doporučil jednoznačně Hartke.. jak apec, tak struny. Hrál jsem přes tu hlavu 250W a mělo to krásně tvrdý kovový zvuk. Ty struny jsem nedávno zkusil a velice příjemně mě překvapily. Hlavně kvůli tomu, že podle ceny by to měl být low-end.

0 xLajků:

23

funky_junkie napsal:

tak já bych na metal doporučil jednoznačně Hartke.

jj pripojuju se jestli agresivni spis kovovej zvuk tak hartke ..a kdyz bude vic love tak swr...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

24

Taky doporučím Hartke. Zesík HA3500 či LH500 a box bych vzal klidně 4.5XL pokud chceš kovový zvuk, ale určitě ne 410TP či BXL. Nebo kombo co mám já, VX3500. Sice bedna nic moc, ale dá se kdyžtak vyměnit a hrál jsem s tím proti bicím v metalu a dvěma 100W pololampám kytar a v poho to uhrálo. Ale spíš bych volil zesík + bednu v tvém případě.

Dingwall NG-2 5 DPW, TC Electronic BG250-210
Profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=9496
0 xLajků:

25

http://hudebnibazar.cz/index.php?katego … rder=datum

A NEBO

pekelnik napsal:

není co řešit!

+ http://hudebnibazar.cz/index.php?katego … rder=datum

(což tě vyjde na 11 tisíc)

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

26

Nejlevnější je dneska si to postavit... bednu bys měl zvládnout sám,případně se někdo na pomoc určitě najde... To si koupíš pár repráků od eminence podle libosti (teda ty co se používaj do baskytarových aparátů smile 2x12" tě vyjde opravdu levně,ještě levněji 1x15" xD Ale do 12ti tisíc si jich tam nacpi třeba 8x10" (a to nemyslim nějaký nejhorší,myslim Eminence Basslite neodym 96,2dB citlivost... stojí asi 1500Kč/kus) Zbyde ti ještě na PA konc. zesilovač,předzesilovač se dá vyřešit i jinak (třeba efektem,ekvalizérem...),já to třeba mam Alesis fullrange ekvalizérem. Výstupy na bedně uděláš 2x po 4 reproduktorech spojených sériovo-paralelně,protože PA zesilovače jsou stereo. Chce to trochu improvizace,ale s 2x400W koncákem strčíš do kapsy kdejakou basovou aparaturu za 3 násobek ceny. Na tomhle se dá sakra ušetřit.. já to mam 2x12" od eminence a 1x15" od celestion,protože maj i 4 Ohmový dobrý 15" smile A zvuk je skvělej,můžu fakt doporučit.. do repráků de basa lehce upravená v ekvalizéru,kde sou vytažený pěkně středy a gain,aby to sloužilo jako předzesilovač a je to taky mojí baskytarou a stylem hraní,že to zní tak pěkně.. prostě čistej hi-fi zvuk. Hraju na to funky,jazz a blues,ale na metal se to taky hodí,je to fakt univerzální stroj. Opravdu žádná baskytarová aparatura mě nenadchla tolik jako čistej neupravenej zvuk basy přímo do beden... bedny vyšly na 6500Kč a dohromady ve stereu maj 600W.

0 xLajků:

27

superjin napsal:

je to taky mojí baskytarou

superjin napsal:

Customed Ibanez Soundgear GSR200

amen

0 xLajků:

28

superjin napsal:

a je to taky mojí baskytarou a stylem hraní,že to zní tak pěkně..

big_smile:D

0 xLajků:

29

ste volové big_smile:D Běžte do ochutnávek zvuků,je to někde na poslední stránce a srovnávejte s ostatníma basama...

0 xLajků:

30

dalsi prukopnik slepych ulicek... big_smile

0 xLajků:

31

ale fakt když si poslechnu nějaký basy tam tak to zní strašně na sucho,musej si to dát do těch aparátů za x tisíc,aby nebylo slyšet,jak to hraje hnusně bez těch úprav v tom... je to pravda,hrál sem na různý stroje a za ty peníze,co chtěj za tu značku to nehraje tak dobře...

0 xLajků:

32

jinak teda na hudebnim bazaru je ted nekolik beden gallien krueger,je tam i trace elliot,vsechno 4x10 s cenou kolem 7-10k.

0 xLajků:

33

superjin napsal:

ale fakt když si poslechnu nějaký basy tam tak to zní strašně na sucho,musej si to dát do těch aparátů za x tisíc,aby nebylo slyšet,jak to hraje hnusně bez těch úprav v tom... je to pravda,hrál sem na různý stroje a za ty peníze,co chtěj za tu značku to nehraje tak dobře...

Hele tohle mě docela zajímá, zkus se trochu rozepsat do Ochutnávek- diskuze..

0 xLajků:

34

davidak napsal:

Hele tohle mě docela zajímá, zkus se trochu rozepsat do Ochutnávek- diskuze..

Já nevim,co bych psal.. třeba to jenom neumí natočit,proto to tak nezní,ale jejich problém,dam tam Ampeg SVX a vono to bude ok xD No já ho na natáčení používam taky,ale tady sem ho zrovna nepoužil,protože bylo v pravidlech,že basa bude čistá linkou do pc...

0 xLajků:

35

sem si to teda poslechl, protože taková sebechvála se jen tak nevidí smile ...a já třeba (subjektivně) u tohodle nástroje postrádám basy. je na mě ta kytara taková "ukřičená".

0 xLajků:

36

lukas napsal:

a já třeba (subjektivně) u tohodle nástroje postrádám basy. je na mě ta kytara taková "ukřičená".

Taky že s tim hraju funky a jazz,takže žádný extra spodky nehraju,hlavně spíš než doprovod hraju sólově,takže je pro mě lepší nástroj kterej se prosadí a ne nějakej,kterej bude v pozadí za celou kapelou.

0 xLajků:

37

superjin napsal:

ste volové big_smile:D Běžte do ochutnávek zvuků,je to někde na poslední stránce a srovnávejte s ostatníma basama...

Ehm, tímhle jsem měl být ohromen? Raději to nechám bez komentáře...

0 xLajků:

38

kurcatovium napsal:

Ehm, tímhle jsem měl být ohromen? Raději to nechám bez komentáře...

Ohromen ne,ale že to zní stejně jako 10x dražší basy co tam sou xD

0 xLajků:

39

Aha, tak to teda taky nevím.

0 xLajků:

40

Já to pouštim na studio sluchátkách a ty konfigurace se liší znatelně podle mě. Sorry jestli to zní tak,že moje basa je nejlepší na světě,tak to nemyslim,ale naštvalo mě,když se mi smějou za to,že mam starou GSR 200 (která je o dost lepší než ta nová s aktivkou) a sami maj zvuk z řitě,nemluvě o tom,že na metal je jedno jestli máš precision od staggu nebo foderu...

0 xLajků:

41

Kolego, tohle jsou taková skvělá moudra... Nechceš to sepsat a vydat knižně?

0 xLajků:

42

No zrovna sem poslouchal co to hraješ s tou svojí kapelou a je to amatérský jak svině. Možná na tu basu umíš hrát docela dobře,ale hrát s takovejma dřevákama... si o tobě hned udělam obrázek. Zní to jako kdybys na to hrál 2 tejdny a při tom na to hraješ podle tvýho profilu docela dlouho. Radši si nech vtipný poznámky a běž cvičit tongue

0 xLajků:

43

Hehe, došly ti argumenty, tak sem taháš naši vidlárnu. Bravo, tleskám. Můžeš to moje neumětelství napsat jako prolog k té své knize...

0 xLajků:

44

Nedáme mu titulek superblb? Protoze zatim se tak projevuje...

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

45

Já sem jenom vytáhnul,že se ušetří na PAčkový aparatuře s vlastní výrobou bedny,potom že mam dobrou basu a naštval sem se,že si mi jí zdissoval..já jenom,že sem neobjevil nic jinýho kde hraješ ty,takže podle toho soudim.. fuj metal ale stejně big_smile hlavně když se neumí zahrát

0 xLajků:

46

oprav si customed buď na custom nebo customised...

0 xLajků:

47

lukas napsal:

oprav si customed buď na custom nebo customised...

jo dík,chtěl sem bejt originální,ale když je to blbě.. big_smile

0 xLajků:

48

metal for ever !!!! Metal is best!!! metal is my life big_smile metal open hell big_smile

0 xLajků:

49

superjine, brzdi... nebo ze sebe tady uděláš úplnýho blbce..;)
Vlastními silami stvořená aparatura je záležitost pro několik málo lidí, kteří mají většinou elektroniku jako koníčka a třeba se tomu věnují i dále (např. Betaron). Obyčejnému basákovi, kterej chce hlavně hrát, jsou taková doporučení dost k ničemu. Navíc co jsem tak třeba od Betarona pochopil, tak nějak extra zvlášť, pokud to se zvukem myslíš vážně, se ušetřit zase nedá.

K tvému hraní a skvělému GSR - z ukázek je ten zvuk docela dobrý, ale je to pořád ibanez a je to slyšet. smile A z těch nahrávej tady je k něčemu dobrý právě jen ten charakter...;) A prosím, neopírej se do hraní ostatních ani do metalu.. Každej styl si zaslouží respekt a koneckonců i každého hraní...;) i to tvoje...:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

50

Jo omlouvám se všem,že sem se tu trochu rozjel,já sem takovej už asi od narození.. jenom sem nedal dopustit na svojí basičku,protože sem v rukou stejně nějaký super nástroje neměl a na tuhle hraju od doby kdy sem začal hrát a to je asi 1 rok.. chci si vážně pořídit 5ti strunku a bojim se do něčeho jít,protože sem zatim nebyl spokojenej se žádnym nástrojem tak jako s timhle a štve mě to,že z toho asi mám depku big_smile aparaturu mam já osobně na dlouho vyřešenou a teď už jenom 5ti strunnej nástroj...

0 xLajků:

51 Naposledy upravil: Aidamos (06. 08. 2010 21.32:57)

superjin napsal:

a teď už jenom 5ti strunnej nástroj...

Kdybys měl zájem, od příštího týdne bude pravděpodobně k dispozici tohle:
http://baskytara.com/forum/viewtopic.ph … 93#p217493
Za 15.000,- i s kufrem. Basa je seštelovaná od Petra Jurkoviče (sfrézovaná patka uložení krku kvůli možnosti nízkého dohmatu, přidaná podložka pod matici výztuhy krku, kompletně přebroušené pražce, vyměněný nultý pražec za kostěný).

0 xLajků:

52

Aidamos napsal:

Za 15.000,- i s kufrem. Basa je seštelovaná od Petra Jurkoviče (sfrézovaná patka uložení krku kvůli možnosti nízkého dohmatu, přidaná podložka pod matici výztuhy krku, kompletně přebroušené pražce, vyměněný nultý pražec za kostěný).

Díky moc, je to pěknej kousek a i hezky seřízenej asi bude.. je fakt,že teď přes známost mám možnost koupit Spector Euro 5XL za neuvěřitelně dobrou cenu přesně v týhle barvě http://gearhounds.com/images/spector/Euro_5LX-EX_PopBrl_Coll.jpg ...
a tak ho určitě vyzkoušim a dám vědět kdyby se mi náhodou nelíbil,ale myslim,že takovej nástroj se mi asi líbit bude big_smile

0 xLajků:

53

superjin napsal:
Aidamos napsal:

Díky moc, je to pěknej kousek a i hezky seřízenej asi bude.. je fakt,že teď přes známost mám možnost koupit Spector Euro 5XL za neuvěřitelně dobrou cenu přesně v týhle barvě http://gearhounds.com/images/spector/Eu … l_Coll.jpg ...
a tak ho určitě vyzkoušim a dám vědět kdyby se mi náhodou nelíbil,ale myslim,že takovej nástroj se mi asi líbit bude big_smile

No jo, to je parádička, no.

0 xLajků:

54

Klusi +milion, napsal jsi to moc dobře.
Jinak chlapi brzděte všichni, jak to tak čtu, tak je to spíš nedorozumění, nehroťte to.
SUperjirin není jediný spokojený s GSR 200, spokojený s ní byl i Chátra (samozřejmě s ohledem na cenu a vlastní požadavky) a tím, že jste mu to pořád shazovali, si připadal jako blbec a přestal sem chodit. Což je škoda, vzhledem k tomu, že je to velmi šikovný konstruktér...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

55

tuto basu má bratránek a je s ní taky moc spokojený a já mu to přeju,jeho spokojenost muj klid,nemusím mu pujčovat svoji.A co se týče stavění aparátu, nejsem proti,když to někoho uspokojuje,sám na stavěný aparát hraju,je to kopije marschall celolampa 100w od pana Řehořka z Rosic u Brna ,dělá i iparáty pod svou značkou KODIAK

0 xLajků:

56

JJ je to moje první basa a pro začátek si jí nemůžu vynachválit,je hraná rok a na pódiu jsem s ní byl asi 15x a pokaždý sem měl ohlas skvělýho zvuku a to tam nebyl ještě ten humbucker od R.M.... další bude buďto Spector Euro 5LX nebo Warwick Corvette 5 nebo MTD KZ5MP-NG.
Kdyby někdo nabízel nějakou opravdu slušnou 5ti strunnou basu do 30ti tisíc podobnou těmhle nebo lepší,tak sem s ní, do Vánoc chci mít něco s 5ti drátama wink

0 xLajků:

57

já teda nevím kde hrajete ale v životě se mě nestalo že by z obecenstva někdo přišel a pohválil zvuk basy

0 xLajků:

58

Hraju v jazz triu po různých festech a soutěžích a lidi se ozvou,protože sou zvyklí na zahuhlaný Včko,kde neni baskytaře rozumět a když je tam mezi tim odpadem najednou pěkně vystředovaná čistá basa,která je koupená z aukra za 3500Kč,tak si všichni myslí kolik peněz to nestálo,že to zní tak dobře big_smile

0 xLajků:

59

hrajem normální bikbít po potikách menších festákách ruzných sokolovnách,a naše publikum se skládá z bavící se mládeže, kterou prd zajíma na jaký nastroj to kdo hraje a jak mu to zvukově sedí, a to je taky dobře, muzika nás baví a hraní nás baví, někdy je zvuk z prdele a někdy je fajn ,je to všechno suběktivní,ale pokut jsi se svím zvukem ,nástrojem a aparátam, rukama ,hlavou až tak moc spokojený tak mě to malounko zavání ,narcismem, nic ve zlém

0 xLajků:

60

My hrajem všechno tak,aby to bylo pořádně když už se hraje xD.. v tomhle triu hraju asi 4 roky,3 sem hrál na klávesy basu a chtěl sem mít pořádnej zvuk a taky sem se nudil,protože na ty klávesy sem hrál 1 rukou a druhou sem měl v kapse xD Basu sem si tedy pořídil a oproti těm klávesám na který byli lidi zvyklí se zvuk kapely o dost zvednul... jenom mam z toho radost,tak to zní už takhle moc narcisticky xD

0 xLajků:

61

a nějaká ukázka kde my pohybovači by sme slyšeli ten božský zvuk basy v kapele a tímto počinem nás vyvedl ze slepích uliček, nákupem zbytečně drahých nástroju a aparátu

0 xLajků:

62

bohužel dobrou nahrávku s triem nemam, leda tak kamerou,která nebere basy big_smile Do konce roku budem snad natáčet ve studiu, takže pak to sem všechno šoupnu,abych se jenom nechlubil pořád wink

0 xLajků:

63

no tak až to tu bude tak se mužeme takhle blbě bavit, jinak je to uplně bezpředmětná a nikam nevedocí diskuze

0 xLajků:

64

superjin napsal:

JJ je to moje první basa a pro začátek si jí nemůžu vynachválit,je hraná rok a na pódiu jsem s ní byl asi 15x a pokaždý sem měl ohlas skvělýho zvuku a to tam nebyl ještě ten humbucker od R.M.... další bude buďto Spector Euro 5LX nebo Warwick Corvette 5 nebo MTD KZ5MP-NG.
Kdyby někdo nabízel nějakou opravdu slušnou 5ti strunnou basu do 30ti tisíc podobnou těmhle nebo lepší,tak sem s ní, do Vánoc chci mít něco s 5ti drátama wink

Něco bych možná měl...
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 … amp;order=

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

65

jimmy napsal:

Něco bych možná měl...

No tak to je ovšem lepší než Corvette smile Jestli mě nezláká ten Spector,tak je tohle asi ta nejlepší volba wink

0 xLajků:

66

superjine, když jsi koupil tu basu přes aukro, neprisla ti v krabici od fendra? smile

omlouvam se za OT

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

67

Nick napsal:

superjine, když jsi koupil tu basu přes aukro, neprisla ti v krabici od fendra?

No týpek měl cestu do Prahy,tak mi to dovezl až domů a nic sem k tomu nedostal sad

0 xLajků:

68

fedeer napsal:

pod svou značkou KODIAK

na Kodiak

superjin napsal:

je fakt,že teď přes známost mám možnost koupit Spector Euro 5XL za neuvěřitelně dobrou cenu přesně v týhle barvě

Za kolik, smím-li se zeptat? Tyhle topolový topy sou dost drahý.

0 xLajků:

69

oprava KODIAC ing, ŘEHOŘ

0 xLajků:

70

pokud vím má apec značky kodiac kuře

0 xLajků:

71

Jojo, to má. Koupeno z druhý ruky, origo 1x15" bedna stavěná k tomu mýmu zesilovači je momentálně k prodeji v inzerci.

0 xLajků:

72

a jak je kuře s tímto zesákem spokojeno, já mám 100w rok narození 1981,kupovanou od pana,ing ,hrával v konkurenční kapele SENTINEL,svého času 2000KČ a teda neměnil bych,sme si nějak na sebe zvykli a navíc servis mám 15,km od baráku, takže pohoda

0 xLajků:

73

davidak napsal:

Za kolik, smím-li se zeptat? Tyhle topolový topy sou dost drahý.

Tak nějak kolem 25 000Kč,ale podrobnosti neříkám,protože by ste mi to čmajzli ještě než bych to vyzkoušel big_smile

0 xLajků:

74

To je pěkná cena, samozřejmě pak s ohledem na stav atd. Ale hele aby to nemělo moc basů..

0 xLajků:

75

davidak napsal:

Ale hele aby to nemělo moc basů..

Tak vzhledem k tomu,že sem basu slyšel zatim jednou a na studiových monitorech a to zněla překrásně,ale vyzkoušel bych to na nějaký basový aparatuře.Neni tam předzesík Spector TonePump,ale je tam na přání uživatele namontovanej Aguilar preamp a tý ceně se mi nechce věřit,doufam,že je ta basa stále na prodej,jinak bych spáchal sebevraždu big_smile

0 xLajků:

76

jimmy napsal:

Něco bych možná měl...

luxusní fus pudna ,podlaha

0 xLajků: