1

Téma: Fieldyho milenka

IBANEZ K5
Zamiloval jsem se do Fieldyho milenky K5ky.
Nevím ale, jestli investice 23.500,-je adekvátní ke kvalitě a výkonu této basy. Z recenze se toho člověk moc nedozví a když jo, je to jen názor  jedince, který basu testoval. Proto Vás vážení zkušení basáci prosím, abyste mi  jakoukoliv zkušenost s touto basou napsali. Pište názory, připomínky, negativa, pozitiva, drobnosti, prostě všechno...díky moc RoHy

Gear:
RoHy CUSTOM BASS 5string    (viz.  http://bass-tard.rajce.idnes.cz/Ma_mila.../ )
GK Fusion 500W + boxy 2 x 600W 2x12  + tweeter
Bezdrát SENNHEISER EW 172 C G3
Struny EBS, kabel DiMarzio
0 xLajků:

2

Re: Fieldyho milenka

Dost o ní taky uvažuju, ale ještě se rozhodnu. Mimochodem, taky jste si všimli, jakou má Ibanez v ČR mizernou podporu (čeho tím chce Petrof dosáhnout?)

0 xLajků:

3

Já jsem na ni párkrát hrál a musim řict že mi příjde dost podobná s ostatníma ibanezkama ze serie SR...

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

4

Kdo je Fieldy ?

0 xLajků:

5

když jsem od něj něco přehrával, docela jsem kroutil hlavou nad lazením. To A1 už asi jen tak nějaký box nedá

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

6

Používá boxy Ampeg PR-410

Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
0 xLajků:

7

díky. už vím co budu příště kopírovat:-)

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

8

No to nevim, myslim že jsou plastový.

0 xLajků:

9

Tak je překližková ale vypadá jako plastiková wink

0 xLajků:

10

vypadá:-)když o tom ale přemýšlím, chtěl bych spíš nějakou 2x10 8Ohmo, zkusím udělat taky nějakou LF

0 xLajků:

11

i když když koukám na 10'' u eminence tak mají rezonanci na nějakých 60Hz, takže to vypadá spíš 1x15 + 2x10.

0 xLajků:

12 Naposledy upravil: Kubš (16. 10. 2005 12.33:26)

no jako řekl bych že to je nejlepší korejská basa na světě:-)Jen bych řekl že on na ní nehraje....nebo spíš  má jinej typ pač kdaž se podíváte na fotky z nynějšího turné tak nemá tu přírodní upravu ale už na ní má nějakej lak...NO jinak co sem ji držel v ruce na výstavě tak jako je fakt moc pěkně udělaná 23.500 je podle mýho adekvátní cena
A oproti SR505 která její asi cenově nejblíž a i podobou má tak trošku uplně jinou koncepci materiálu je dělaná jako "sendvič"což razantně mění zvuk

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

13

jj, chudí studenté jen smutně koukají

0 xLajků:

14

Tak ja bych rekl ze Fieldy na stoprocent hraje na jinou protoze tyhle lidi co hrajou muziku na tyhle urovni drzi v rukach nastroj od 100 tisic vic urcite tam nebude pobihat s basou za 28 tisic.

0 xLajků:

15

Někde jsem četl že má vlasntně tu samou ale  jinýho materiálu a s jinejma snímačema takže je to vlastně kopie.

0 xLajků:

16

Někde už jsem to tu možná kdysi psal, ale na K5 jsem nahrával ve studiu a vzpomínám na ni jen v dobrým. E struna, podladěná do D totiž na Fenderu nezněla moc dobře. Tak se z hudebnin půjčila právě K5 a bylo hotovo. Ostrej, hutnej zvuk - a přitom nezahuhlanej, každej tón byl konkrétní. Nikdy předtím - a už nikdy potom jsem na pětistrunku nehrál, ale kdyby mi ruplo v kouli a chtěl bych pět strun, šel bych do ní.

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků: