1

Téma: fokus ne JB PB MM

Ahoj, mam dotaz, ma nekdo zkusensoti z basama fokus, ale nemyslim JB PB aani MM, ale ty moderny, atd.. cenove jsou velmi zajimavy i desginove, tka jestli ma nekdo nejaky zkusensoti(nestojim o nejaky radoby modura typu hraje JB PB a moderny od x tisic) chtel bych fakt nekoho se zkusenostma nekoho kdo na to nekdy hral... napr: http://www.fokuskytary.cz/fokus/product … ,21,!P,174 http://www.fokuskytary.cz/fokus/product … ,21,!P,175 atd...

0 xLajků:

2

Re: fokus ne JB PB MM

Měl jsem dva roky tu co vypadá jako Spector, aktivku s dvěma humbuckery. Dva roky sloužila dobře, akorát žrala baterky jak čínskej walkman. Jak jsem v ní nechal zapojený kabel tak bylo hotovo. Seřídit šla pěkně, akorát po dvou letech jsem někde zmáčkl sebedestrukční tlačítko a začala se sypat. Vymlely se třecí podložky v mechanikách, takže se rozlaďovala. Praskl nultý pražec, potenciometry se staly nepoužitelnými v aretačních polohách - prostě bylo ticho. A vytahovaly se čudly na popruh.
Ale hrála docela pěkně a naučil jsem se na ní základní věci o seřizování nástroje. Za 8000 co jsem za ni tehdy dal myslím dobrej sluha na dva roky.
Na rozloučenou jsem s ní vymetl pódium a ani mě to nemrzelo. Naopak dekadentní Cobainovský pocit se dostavil smile

0 xLajků:

3

zkus prohledat forum, myslím že o modernách fokus se tu jeden čas hovořilo a to dost nepěkně a přímo z osobních zkušeností majitelů

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Kubš napsal:

zkus prohledat forum, myslím že o modernách fokus se tu jeden čas hovořilo a to dost nepěkně a přímo z osobních zkušeností majitelů

treba jenich si ji chvalil ne big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

rád bych našel příspěvek kde taky jenda povídá že mezi MM a Fokus MM není rozdíl......ale sem línej

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

to vim, ty MM JB a PB  jsou i oblibeny a cas od casu se da najti dost dobrje kosuek, ale jde mi o ty moderny

0 xLajků:

7 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (09. 07. 2010 22.37:37)

Kubš napsal:

mezi MM a Fokus MM není rozdíl

ale je...

0 xLajků:

8

Kubš napsal:

rád bych našel příspěvek kde taky jenda povídá že mezi MM a Fokus MM není rozdíl

Tak Jenich myslím to bere trošku jinak. Mě přijde že spíš ho zajímá hraní než zvuk nástroje. smile

0 xLajků:

9

brr, fokus MM nevim nevim...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

10

Janec napsal:
Kubš napsal:

rád bych našel příspěvek kde taky jenda povídá že mezi MM a Fokus MM není rozdíl

Tak Jenich myslím to bere trošku jinak. Mě přijde že spíš ho zajímá hraní než zvuk nástroje. smile

Tak myslím, že v jeho rukách by hrálo i koště s nataženou gumou z trenclí.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

11

tak já fokus mm doma jeden mám a na takový to domácí žvýkání...

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků: