Koupi tohoto bych rozhodně nedoporočuval. Já si kupuji levnější, starší kytary jen tak na zeď (sem tam na ně hrávám) a když se zamyslím, co z toho jsem koupil za tři tisíce.. Za ty peníze když se zadaří koupíš i velmi slušný nástroj.
Na zkušebně někdo má dokonce drazší model XPose a řeknu ti, hrát se na to nedá. Jak někdo psal, hrubý krk, nepohodlné. A to nejlepší :-D Je tam asi půl roku a každou zkoušku sleduju o kolik se ohnul krk :-D Jak tam byla nová, docela to hrálo, ale teď když už majitel zvyšoval dohmat, katastroficky to drnčí, na některých pražcích tolik, že to na třech pražcích máš v podstatě stejný tón. Samozřejmě je možné, že jiný kus se takto nesprzní, ale to u nového nástroje nemůže člověk vědět. Prostě starší nástroje vedou :-)
Tolik, co mohu já říci. Určitě sledovat bazar, případně přidat pár korun a koupíš krásný nástroj. Jeden příklad za všechny, asi přede dvěmi lety jsem tady koupil Jazz Bass Samick. Mám pocit, že byl za tři a půl tisíce. Je to 20 let starý kousek, vzhledově krásný, zvukově také, pohodlný, nepadá na hlavu, krásně rovný krk a celkově velmi dobře rezonuje.
Baskytara: Fernandes six string Made in Japan
Aparát: zesilovač - Marshall 3520 (200W), box - Marshall 1550 (250W), 2x10 od O.Neilla, bezdrátový systém - Carvin U7500 UHF, ladička - Korg DTR 2000, to všechno v krásném racku Rockcase by Warwick 4U
Profil"Nástrojů není nikdy dost!"