Téma: RM aktivky
http://rmpickups.cz/electronics.html vas nazor... chtel bych dotoho jit ale radsi se jeste poradim svama....

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » RM aktivky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
http://rmpickups.cz/electronics.html vas nazor... chtel bych dotoho jit ale radsi se jeste poradim svama....
Opět 1.15 Volte nadpis tématu tak, aby byl krátký a co nejlépe vystihoval obsah příspěvku.
Takže opraveno:)
Opět 1.15 Volte nadpis tématu tak, aby byl krátký a co nejlépe vystihoval obsah příspěvku.
Takže opraveno:)
omlouvam se .....
tak určitě existujou i lepší aktivky než zrovna RM, ale tak záleží co od toho čekáš...
do jaký basy to chceš dát?
subjektivně, mě vždycky přišly užitečnější aspoň 3pásmový korekce...
ě vždycky přišly užitečnější aspoň 3pásmový korekce...
Jo za to asi můžu já:) argo tam má link na všechny jejich aktivky tak mi nějak nedošlo že mu asi nejde o tu hned první:D
Zeptej se tady spidera. Měl RM aktivku v Pinokiovi a myslím, že to byla první věc, kterou chtěl měnit.
jj, neni to dobry. zere baterku, kresli, sumi. pokud to ma byt prvni seznameni s aktivkou tak budiz, ale na ozkouseni bach asi oslovil nekoho kdo vykuchal nejakou MM kopii.
tak ja to chtel do sve Yamahy rbx 170.... mam ji predelanou na P-bass , odstinenou a 500 potaky... tak sem o tomhle taky premyslel kdyz je to skoro za pusu.... ale rad si necham poradit... do druhe basy se mi zatim nechce.... zalezi jaky mate stim vy skusenosti....
Do te yamahy bych necpal penize obecne. Kde neni potencial, jsou dalsi investice zbytecne. Radeji to odloz a stradej na lepsi basu. Slaba basa a slaba aktivka dohromady se rovna slaba aktivni basa
tak jako ona neni slaba..... jasne neni to zadny esp ele od te doby co sem udelal 500 potaky a odpojil ten singl a udelal to odstineni tak ta basa nema konkurenci.... hral jsem uz i na jiny basy a nevidim mezi nimi krom financi a druhu pouzityho dreva zadnej vetsi rozdil... navic ted jak je to zapojeny tak je to jak poloaktivka
tak jasne vim ste tu skusenejsi a ja jsem prez baskytary lajk ..... tak jako mam jednu vybranou co na ni rikate ??? http://kytary.cz/esp-ltd-f-154dx-see-th … /HN109346/ nebo tuhle ... http://www.musiccenter.cz/Epiphone-Emba … n/:3:29495
ty hraješ ten metál že?:) Doporučuju odsunout desing z prvního místa. Jak to myslíš to s tou poloaktivkou? To ltd neznám ale za 10k z bazáče bys měl parádní basu! btw:koukal jsem vám na stránku a máš fakt husté papuče:) (myslím ty v tom jednom klipu). Co si ještě tak zkoušel za basy? Nějak se mi nezdá že by tam kromě ceny nebyl rozdíl:)
tak jako ona neni slaba..... jasne neni to zadny esp big_smile ele od te doby co sem udelal 500 potaky a odpojil ten singl a udelal to odstineni tak ta basa nema konkurenci.
Ty se hodne kamaradis s kytaristama, ze jo ? tyhle upravy jsou u basy spis takova ta tresinka na dortu, u kytar to ma vetsi vyznam
a druhu pouzityho dreva zadnej vetsi rozdil.
No to je prave ten nejvetsi a nejpodstatnejsi rozdil....
To ESP bude o kousek vys, ale jak rika Pappa Ratzi, z bazace poresis o tridu ci dve vyssi bysu za stejny peniz. To druhy je stejna plecka jako na Namaha
ja te ani nevim ale bylo jich dost a vsecko kolem 8-9 tisic ... vim no slabota ja mam treba zasadni odpor k fendrum a ke vsem jim podobnym....
tak me nakou basu doporucte chlapci....
Ty se hodne kamaradis s kytaristama, ze jo ? smile tyhle upravy jsou u basy spis takova ta tresinka na dortu, u kytar to ma vetsi vyznam
to neni pravda ja to udelal a je ve zvuku mega rozdil... uz to nebrumi a je zvuk cistsi....
jo a ktem papucim bylo to teceny ume doma v garazi a dal jsem tam koberec aby se neprasilo kdyz sme chodily.. tak sem mel papuce abych nemel spinavy nohy a nebyla me zima... navic byly moji pritelkyne
tak me nakou basu doporucte chlapci
1) Projeď si FAQ
2) Založ si vlákno ve správné skeci (Nákup nástroje a aparatury)
3) Chce to krapet víc informací - styl, cena, požadavky, ...
Případně pokud opravdu chceš tunit tu Yamahu, tak se vykašli na nějaký RMko a kup ode mě za podobný prachy jako je ta aktivka pořádnej snímač EMG i s dvoupásmovou aktivkou... (Viz můj podpis.)
to neni pravda ja to udelal a je ve zvuku mega rozdil... uz to nebrumi a je zvuk cistsi....
Cistsi a nebrumi neni rozdil ve zvuku, ale pouze v jeho kvalite. Zvuk je porat jak z basy za 5 tacu, jen je nalesteny
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » RM aktivky