Takze Landa je skutecne chudak, Matasek taky a dnes me mrzi, ze tihle dva panove jsou uz uznavane ceske celebrity.
S!msonCZ -> Na tom, ze Orlik je zakladkova vec si trvam. Bydlim v casti Prahy, kde Romu je dost (dokonce se podle toho mista menuje jedna Nackovska kapela, uhadnes ktera?). A od malicka sme se s nima potkavali a obcas sme videli, jak se nekteri chovaji a logicky jsme meli strach. Takze uchyleni se k Orliku bylo naprosto bezny i ve ctvrty tride. Brzo jsme z toho vyrostli.
Nikdy jsem nerekl, ze Orlik je punk. Ale kdybys to skutecne chtel zkoumat, tak Oi se vyvinul z punkrocku a bezne se pouziva pojem oi punk.
Je fakt dojemny, jak se mi tu kazdy snazi doporucit nejaky punk, ale verte mi je ta nepotrebuju (v tyhle hudbe jsem dle meho nazoru zbehlej dost). Diskografii Exploited mam dlouho, ale neposloucham je, protoze je nemam rad. Uz to, ze jejich nejvetsi hit a nazev alba je ukradeny od kapely Vibrators. Sex Pistols skutecne taky znam.
Kdyz nekdo posloucha Orlik, tak je to prinejmensim divny. Myslim si, ze pokud se ti libi jenom ta hudba, tak mas dost alternativ. Vetsina lidi, ale spis tyhle veci posloucha kvuli textum. A asi se z nej nestane hned neonacista, ale poukazuje to na to, ze je to rasista. A me je jedno jestli takovyhle clovek ma holou hlavu, glady s bilejma tkanickama, cislo 88 na rameni a obleceni Thor Steinar, nebo jestli ma dlouhy vlasy a posloucha treba metal. Pro me to bude vzdycky spatny clovek.