1,201

Re: Galerie aparatu..

Řeknu mu ať pořádně poreferuje...Pak to sem hodím...

Cort B5 OPM
Ampeg SVT-450
0 xLajků:

1,202

ramon_esteves napsal:

aaa, po akustiku kukam furt na nemeckom ebayi

na aukru prodává/prodával zesilovač Acoustic 220 pan Rožďál a cena byla cca 4000kč
Vždycky to tam dá, nikdo to nekoupí a za tejden ho tam dá znova...
Tady ho má na fotce na svejch stánkách
http://www.rozdall.cz/img/galerie/27.jpg

Fender JB62RI CIJ 97´ (fretless) / Fernandes P-bass / noisesynth -> Octaver -> Fuzz -> Distortion -> Fuzz -> Filter -> Freeze -> Delay - >  Preamp/DI  = BLACKNOISE/DRONE
Flatwound Club #2
0 xLajků:

1,203

můj ty bože, to je pohled...

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

1,204

Jedno se každopádně tomu zesilovači od Bugera upřít nedá, vypadá to líp než originál!

Fender JB62RI CIJ 97´ (fretless) / Fernandes P-bass / noisesynth -> Octaver -> Fuzz -> Distortion -> Fuzz -> Filter -> Freeze -> Delay - >  Preamp/DI  = BLACKNOISE/DRONE
Flatwound Club #2
0 xLajků:

1,205

Janec napsal:

Ta Bugera je z Holandska? smile Má fajnový dřeváky

To je kvůli tomu, že to Peavey má nahoře to gumový ucho na nošení. Tak aby tam bugera pořádně seděla smile

Cort B5 OPM
Ampeg SVT-450
0 xLajků:

1,206

jou jou,ak konecne fullstack...a ten zvuk...
http://img541.yfrog.com/img541/8430/markbasslmiistdtrl.jpg

0 xLajků:

1,207

BUDAJ-31 napsal:

jou jou,ak konecne fullstack...a ten zvuk...

.. jo jo tlačivá kombinace .. gratuluju !  ")

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

1,208

richo5 napsal:

.. jo jo tlačivá kombinace .. gratuluju !  ")

dik,ted to tlaci jak ma..dokonca len ked som pridal trochu basov tak na +1 aj pol a pridal gainu tak len som sa ktomu postavil a ked som brnknul tak az a mi v hlave tocilo,neuveritelne jeby co tieto Neo repraky dokazu

0 xLajků:

1,209

BUDAJ-31 napsal:

co tieto Neo repraky dokazu

Myslis ze feritove ne ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,210

spider napsal:

Myslis ze feritove ne ?

nie nie,ale dlhu dobu som hral na klasicke repraky (vseliake kombinace 1X15,2X10,4X10X1X15+2X10) a teraz ked som presiel na NEO tak tam su sakra velke rozdiely...proste umna lepsi NEO na 100procent,ale su si taky ktorym viac vyhovuju klasiky...mna uz len nap tesi len ta vaha lidi,ved do skusobne som nesol Markbass box Traveller 1X15 len v jednej "RUKE"!a to nevravim o zvuku...

0 xLajků:

1,211

OMFG

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,212

BUDAJ-31 napsal:

fullstack.

do fullstacku ti podle mě chybí 2 desítky smile

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

1,213 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (16. 05. 2010 15.41:50)

DalajVladan napsal:

do fullstacku ti podle mě chybí 2 desítky smile

tak to je jedno,hlavne ze sou obydve bedne 8ohm a tym padom ide zosik na 4ohmy naplno...ved ja cely aparat nemam ani na stvrtine pusteny a pritom hram proti celolampovemu gitarystovy s 2X12stkamy ktory si rad prida volume big_smile

spider napsal:

OMFG

len tak a ta sspitam,hral si nekedy na neo?

0 xLajků:

1,214

Chlapci, vyjádřete se k těm Neům atd prosím zde, tady máme galerii smile

0 xLajků:

1,215

BUDAJ-31 napsal:

len tak a ta sspitam,hral si nekedy na neo?

big_smile samozrejme. jednu Neo bednu vlastnim. Ale netroufl bych si rict ze hraje lip nez bedna s klasickymi magnety. Mozna hraje jinak a rozhodne je lehci. To je vse co lze objektivne tvrdit

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,216

http://img710.imageshack.us/img710/3011/img6267resize.jpg

Schecter PJ (USA), Maya JB (JAPko)
Markbass SA 450, Markbass Standard 104HF
Roland Cube 30B, DBX 160X, Sabine RT-7000
0 xLajků:

1,217

Tom napsal:

http://img710.imageshack.us/img710/3011/img6267resize.jpg

Dva zabijácké aparáty, ani s jedním z nich bych se nebál vylézt na jakékoli pódium:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

1,218

http://img375.imageshack.us/img375/927/markbass.jpg

0 xLajků:

1,219

BUDAJ-31 napsal:

http://img375.imageshack.us/img375/927/markbass.jpg

Tak s tím bych se taky nebál vylézt na pódium:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

1,220

kopyto napsal:

Dva zabijácké aparáty, ani s jedním z nich bych se nebál vylézt na jakékoli pódium:-)

ááááá šektřík tongue

0 xLajků:

1,221

kopyto napsal:

Tak s tím bych se taky nebál vylézt na pódium:-)

no jo..ved som si to len dal tak na ani nie stvrtku a zvukar vravel ze strasne to leze z podia tak co je dodat big_smile

0 xLajků:

1,222

BUDAJ-31 napsal:

zvukar vravel ze strasne to leze z podia tak co je dodat big_smile

Snad jen to ze nahlas hrajou i behringery..... (jinak receno hlasitost neni vse)

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,223

kopyto napsal:

To já teda jo..:) v malým klubu bych to nikomu nepřál zažít..:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

1,224

spider napsal:

Snad jen to ze nahlas hrajou i behringery.....

nj ale z behringeu te pak boli hlava,z tohoto ne..to mas rozdil ai jako Samberg a nejake stare 50 rocne Francuzke vino big_smile

0 xLajků:

1,225

Tahle pěkná pomerančová stěna mi v sobotu v Krušovicích při vysoupení Kurtizán z 25. Avenue   cuchala vlasy.
http://img94.imageshack.us/img94/4632/img4347r.jpg

Schecter Hellraiser 5 ║ Squier by Fender MB-4
Hartke VX3500  ║ Warwick blue cab 15,
LINE 6 BASS POD XT PRO + IMG STAGE LINE STA-300 + Hocke BS 115
Pár levých rukou big_smile
0 xLajků:

1,226

jo,ta oranžová hradba vypadá vcelku pěkně...ta červená za ní už je mnohem horší,bléééé big_smile

0 xLajků:

1,227 Naposledy upravil: SneG (21. 06. 2010 19.39:38)

Joo tyhle flaškový aparáty v červeným nemaj moc dobrý středy ani basy.

Schecter Hellraiser 5 ║ Squier by Fender MB-4
Hartke VX3500  ║ Warwick blue cab 15,
LINE 6 BASS POD XT PRO + IMG STAGE LINE STA-300 + Hocke BS 115
Pár levých rukou big_smile
0 xLajků:

1,228 Naposledy upravil: pekelnik (21. 06. 2010 20.06:57)

jo,tyhle flašky nehrajou big_smile:D

0 xLajků:

1,229

pekelnik napsal:

ta červená za ní už je mnohem horší,bléééé big_smile

Mnojono, holt to nejni Kácovský:) Ještě jednou díky za rozšíření chuťových obzorů a sorry za OT:)

Fender PB-70 CIJ + Dimarzio 127
původní Acoustic 120 + kopie Hi Watt 1x15 = čistý zlo:)
Hocke BMF4004 + HOCKE 4x10 600W
0 xLajků:

1,230

SneG napsal:

Tahle pěkná pomerančová stěna mi v sobotu v Krušovicích při vysoupení Kurtizán z 25. Avenue   cuchala vlasy.
http://img94.imageshack.us/img94/4632/img4347r.jpg

nádhera...já to pořád říkám...

ELF / Lakland
0 xLajků:

1,231

Stejně mi hlava nebere, jak se blb jako Vartecký moh stát tak slavným a kde získal tu auru dobrého kytaristy... Ale aparát má pěknej, to jo...

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

1,232

kopyto napsal:

Stejně mi hlava nebere, jak se blb jako Vartecký moh stát tak slavným a kde získal tu auru dobrého kytaristy... Ale aparát má pěknej, to jo...

OT... jo tak teď mi mluvíš úplně z duše Venco! Byl jsem kdysi na Kolerbandu, Vartecký vpředu se svými dredy, pozérským mácháním rukou po strunách (většinou po všech - jak se trefil) a vzadu skromně schovaný kytarista (si nemůžu za boha vzpomenout na jméno - ale je známej) odehrál všechny vychytávky a sóla, hrál úžasně a odedřel všechno. Holt image se musí taky umět prodat...

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

1,233

fossil napsal:

Mnojono, holt to nejni Kácovskýsmile Ještě jednou díky za rozšíření chuťových obzorů a sorry za OT:)

pohoda...rádo se stalo smile

0 xLajků:

1,234

Ivo napsal:

a vzadu skromně schovaný kytarista (si nemůžu za boha vzpomenout na jméno - ale je známej

Olda Krejčoves?

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

1,235

Ivo napsal:

a vzadu skromně schovaný kytarista (si nemůžu za boha vzpomenout na jméno - ale je známej)

....no to je prave ono smile ze mu neprijdes na jmeno, pac nema dredy a stoji vzadu. Proto Vartecky plati za skveleho kytaristu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,236

el BassTardo napsal:

Olda Krejčoves?

Ten stojí vždycky v předu, a jeho jméno je velké....Olda je řízek.

Trace Elliot Club #4
Fender - Precision Bass home signature Steve Harris
Trace Elliot GP12 SMX 4x10, TE Elf, TE Transit B, LINE 6 Relay G30
Hraji v kapele http://bandzone.cz/chupacabra
0 xLajků:

1,237

tongue

http://i111.photobucket.com/albums/n130/ramon_esteves/MB.jpg

0 xLajků:

1,238 Naposledy upravil: m3 (29. 06. 2010 22.52:10)

ramon_esteves napsal:

tongue

c ccc co to je ??  ..todle je muj apec .. ten mam prece mit ja..... taddy daady daa dy daaa..

btw. ja sem chtel ale to kombo bez horny  smile a proc neposadis to kombo na toho NY  to by ses nemusel ohybat, vypadalo by to lip a horna by byla vejs..

jinak dovalte nekdy do cech zas at si to poslechnu wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

1,239

som rozmyslal ze toho NY budem trosku naklanat dohora. ale tak uvidi sa. zatial som hral na tom len asi hodku na skuske tak si to budem musiet lepsie zbehnut.
kazdopadne uz len to kombo same o sebe hra popicacky, tak ktovie ci budem potrebovat tu bedynku. mozno na vacsie podia.
no a cechy tento mesiac vyzeraju iba studnice fest. tam byva supr, tak dojdi smile tusim 31.7.

0 xLajků:

1,240

BUDAJ-31 napsal:
spider napsal:

nj ale z behringeu te pak boli hlava,z tohoto ne..to mas rozdil ai jako Samberg a nejake stare 50 rocne Francuzke vino big_smile

Tak tomu nevěřím. Mám také Behringera a hlava mne z něj nikdy nebolela a teď mám Ashdowna i Behringera a mohu klidně potvrdit, že mezi těmi dvěma zesáky není tak velký rozdíl, jak si kdekdo tady myslí. U Behringera za hovno stojí spíš bedny, ty repráky Bugera jsou spíš průměrné a celkově zvuk Behringera kazí. Hlava Behringer BX 4500 je na ty peníze, co dnes sojí, velmi dobrá, to se pozná, když například tu hlavu zapojím do bedny Ashdown. Oproti hlavě Ashdown ABM má jen malinko vyšší šum, jinak ty hlavy hrají srovnatelně. A přitom za cenu hlavy Ashdown dnes koupíte hlavy Behringer skoro tři.

Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, Ibanez ATK 200, Ibanez ATK 400, Fender Precision Bass, Jolana IRIS BASS.  Aparáty AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX MARK2, FENDER BASSMAN 400H, HARTKE 7000, Marshall MB450H,  Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410,  AMPEG PF115HE, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable.
0 xLajků:

1,241

fenderjazzbass napsal:
BUDAJ-31 napsal:
spider napsal:

Tak tomu nevěřím. Mám také Behringera a hlava mne z něj nikdy nebolela a teď mám Ashdowna i Behringera a mohu klidně potvrdit, že mezi těmi dvěma zesáky není tak velký rozdíl, jak si kdekdo tady myslí. U Behringera za hovno stojí spíš bedny, ty repráky Bugera jsou spíš průměrné a celkově zvuk Behringera kazí. Hlava Behringer BX 4500 je na ty peníze, co dnes sojí, velmi dobrá, to se pozná, když například tu hlavu zapojím do bedny Ashdown. Oproti hlavě Ashdown ABM má jen malinko vyšší šum, jinak ty hlavy hrají srovnatelně. A přitom za cenu hlavy Ashdown dnes koupíte hlavy Behringer skoro tři.

Jo, jinak ještě k těm Bugerám. Ty jejich desítky s hlinikovými membránami hrají velmi slušně, papíráky už jsou horší. Já mám jeden box se dvěma hliníkáči a jdou z toho pěkně řezavé výšky a ani s basy to nemá problém. Když s těmi hliníkáči začínali, byly zpočátku reklamace. Ty hliníkáče se odlepovaly od závěsů. Já jsem to kupoval v roce 2005 a to již je měli zřejmě vychytané, protože mně ty repráky zatím fachčí bezvadně a to i přesto, že někdy jsem jím dal pořádně "pokouřit".

Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, Ibanez ATK 200, Ibanez ATK 400, Fender Precision Bass, Jolana IRIS BASS.  Aparáty AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX MARK2, FENDER BASSMAN 400H, HARTKE 7000, Marshall MB450H,  Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410,  AMPEG PF115HE, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable.
0 xLajků:

1,242

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs217.snc3/22432_225776752301_168556682301_3022270_7423491_n.jpg

Neviete čo je to za bedňu? vyzerá to na 2x10"+12" ale neprečítam logo hmm

Sadowsky UV70-5     Xotic XJ1-5T  fretless     
                 Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

1,243

http://www.schroedercabinets.com/

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

1,244

k mání například zde: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 … rder=datum ikdyž ta cena mi přijde vysoká..

Fodera Monarch 4, Fodera Emperor 5 , Fodera Monarch 4,  Ken Smith 4, Lakland US5, Lakland US4, Celinder JB4, STR 548, STR 549, DeGier Bebob 4, HotWire 5, Káča, Glockenklang+Vanderkley
0 xLajků:

1,245

hmm...tá konkrétna 21012 stojí cca 1000dolárov...papierove hodnoty má slušné,taký lacnejší epifany by som povedal smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

1,246 Naposledy upravil: kurowec (08. 07. 2010 15.16:35)

Gašpar je firemní hráč Musikzone kde asi box nakoupil smile... http://musikzone.cz/index.php?lang=cz&a … amp;item=2 ...to jen tak pro zajímavost.

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

1,247 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (09. 07. 2010 07.49:27)

http://img710.imageshack.us/img710/6956/snmka000e.jpg

EDIT: foto upraveno

0 xLajků:

1,248

hnus fialovej smile ...pardon,teda vlastně voranžovej! big_smile

0 xLajků:

1,249

pekelnik napsal:

hnus fialovej smile ...pardon,teda vlastně voranžovej! big_smile

ne trochu zlutej? tongue  ORANGovy je jine kafco

0 xLajků:

1,250

decko napsal:

hmm...tá konkrétna 21012 stojí cca 1000dolárov...papierove hodnoty má slušné,taký lacnejší epifany by som povedal

Schroedera 1210 jsem mel, on to ma celkove hozene spise do stredu, velka rezerva, punch, ale spis v tech stredech..
- Epifani je naopak ve stredech spis vybrany

ten Shuttle 6 co je nahore ma taky highpass filtr celkem vysoko, takze nehraje uplne nejhlubsi basy, podle mne to neni moc stastna kombinace hlava-bedna, ale asi mu to vyhovuje a moc ty nejhlubsi spodky nepotrebuje..

Sadowsky NYC Standard 5, Moon JJ-4, Moon JJ-5, Hofner Club Contemporary, Squier CV50 P-Bass butterscotch blonde, Fernandes P '78, Tokai P '81, Warwick Corvette Standard 5 fretless
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
0 xLajků:

1,251

pekelnik napsal:

hnus fialovej

kde vidis fialovu? big_smile

0 xLajků:

1,252

nemo napsal:

Schroedera 1210 jsem mel, on to ma celkove hozene spise do stredu, velka rezerva, punch, ale spis v tech stredech..
- Epifani je naopak ve stredech spis vybrany

ten Shuttle 6 co je nahore ma taky highpass filtr celkem vysoko, takze nehraje uplne nejhlubsi basy, podle mne to neni moc stastna kombinace hlava-bedna, ale asi mu to vyhovuje a moc ty nejhlubsi spodky nepotrebuje..

Aha,lebo nepočul som to ešte hrať,ja tie stredy tiež nemusím smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

1,253 Naposledy upravil: Hastur (09. 07. 2010 11.38:32)

To na tý bedně Markbass, to je autorádio? big_smile

Flatwound Club #2
0 xLajků:

1,254

Hastur napsal:

To na tý bedně Markbass, to je autorádio? big_smile

kdezee big_smile ...To je zesak.staci se poradne podivat...

0 xLajků:

1,255

BUDAJ-31 napsal:

fakt?:D
a já sem myslel zas že vysílačka... lol

0 xLajků:

1,256

pekelnik napsal:
BUDAJ-31 napsal:

fakt?:D
a já sem myslel zas že vysílačka... lol

jojo, Bludaj kecá, samože je to vysílačka, když se levou rukou chytneš antény vod televíze a pravou se škrábeš  na zadku, chytneš na tym aji rádio Luxembourg! smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

1,257

Hocke:) Na ty vaše apce se nehrabe, na to moje brnkání stačí bohatě!
http://img715.imageshack.us/img715/6364/dsc05200l.jpg

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

1,258

Ivo vždycky píše - dlouho tu nebylo nic zeleného, tak tady zase něco po delší době.
Můj novej MILÁŠEK.
http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/2/2614/2614915_7219febc7cceec1e199734b0254dea0f/images/Kombo_002.jpg

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,259

Hele, že tys zelenáče začal sbírat ? big_smile

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

1,260

To je předělané kombo z 1215 na 1210, hraje i vypadá moc dobře. Nechal jsem udělat kopii korpusu TE a dokoupil repráky, pak už jen přehodil zesík a je to. Vždycky jsem chtěl dvou desítkového Elliota a tak jsem si k tomu musel pomoci. Korpus toho pstnáctkového mám pod tímhle jako klasickou 15". Dohromady to hraje jako kráva.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,261

morybundus 1 napsal:

Dohromady to hraje jako kráva.

to věřím kurfa....líbí se mě to! tongue

0 xLajků:

1,262 Naposledy upravil: morybundus 1 (16. 07. 2010 09.59:18)

Díky za pochvalu. No až jednou budou prachy na zbit, tak si určitě pořídím zpátky tu 4x10 TE, ta má koule jako prase, všude jsem se s ní prosadil úplně v pohodě a hlavně ten pocit když z toho třepetaj nohavice a brní ledviny je super.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,263

morybundus 1 napsal:

To je předělané kombo z 1215 na 1210, hraje i vypadá moc dobře. Nechal jsem udělat kopii korpusu TE a dokoupil repráky, pak už jen přehodil zesík a je to. Vždycky jsem chtěl dvou desítkového Elliota a tak jsem si k tomu musel pomoci. Korpus toho pstnáctkového mám pod tímhle jako klasickou 15". Dohromady to hraje jako kráva.

no jóóó, vžyť jsi o tom úmyslu někde psal smile Je to super, blahopřeju !

0 xLajků:

1,264

a nebylo by jednodušší hlava+box?
co já vím tak komba těchto rozměrů jsou značně nepraktická

jinak teda samo je to pěknýá

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

1,265

Je to jen těžší než samotný box, to mi ale problém nedělá. Mám to všechno v jednom, takhle bych musel dělat ještě rack na zesilovač páč je jiných rozměrů než klasika do racku a zmenšit se nedá. Ale možná k tomu někdy taky dojde, úprava je jednoduchá, oříznout to co je určeno pro zesik. Takhle nesu všechno ve dvou rukách a pak bych to musel nés v každé ruce jedno, dvakrát chodit nebudu a už si pomalu chystám plošinku s kolečkama.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,266

no pokud nejní rozumná taška(rack je fakt jen když někdo převáží hromadně aparaturu) tak je to slabší, tašky na zesík sou užasný vynálezy....

0 xLajků:

1,267

I to je možnost, super taška je dobrá věc. Většinou to vozíme všechno v Berlingu a to je našlápnutý na doraz. Někdy ani u nakládání a vykládání nejsem, bydlím mimo zkušebnu mám to nejdál.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,268

morybundus 1 napsal:

I to je možnost, super taška je dobrá věc. Většinou to vozíme všechno v Berlingu a to je našlápnutý na doraz. Někdy ani u nakládání a vykládání nejsem, bydlím mimo zkušebnu mám to nejdál.

tak to na to kombo ještě truhlu big_smile:D:D:D aneb pamatuju jednoho bubeníka  kapely kterou sme někam vezli, co byl hroznej rozmazlenej čurák a při nakládání povídá - no ty věci tam nějak naházejte ALE TY BICÍ NA TY POZOR, TEN ZBYTEK NA TO SERTE.

0 xLajků:

1,269

Kubš napsal:

no pokud nejní rozumná taška(rack je fakt jen když někdo převáží hromadně aparaturu) tak je to slabší, tašky na zesík sou užasný vynálezy....

Moje řeč, nepochopím, jak jsem se bez ní mohl obejít.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

1,270

Kubš napsal:

no ty věci tam nějak naházejte ALE TY BICÍ NA TY POZOR, TEN ZBYTEK NA TO SERTE.

Tak to je síla, nakopat do prdele.....

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,271 Naposledy upravil: noomak (18. 07. 2010 11.18:09)

morybundus 1 napsal:
Kubš napsal:

no ty věci tam nějak naházejte ALE TY BICÍ NA TY POZOR, TEN ZBYTEK NA TO SERTE.

Tak to je síla, nakopat do prdele.....

co ta bílá basa tam??? vypadá to jako co používá Harris, dokonce i ta nálepka a to lemování těla...tak co to je? A jjak bys porovnal tento nový elliot s SMX cos měl???

0 xLajků:

1,272

No jasně, Harris je můj IDOL, je to PB Mexikánec jako prase. Harris má Fender Šíře 0 pražce: 44,5mm. Vyměnil jsem pickguard za nerez, kobylu za BadassII a snímače za Seymour Duncan SPB-3. Kdybych měl ještě JB tak bych ještě používal struny co mám SH77 hlazenky. Jelikož hraju i jinej styl mám tam teď klasiku Hartke HSB 50,70,85,105. Samolepka je znak naši obce - prostě se mi líbí.
Nový Elliot je troch ostřejší asi, jinak je to asi stejný. Postrádám u něj Balanc mezi kompresorem a naopak vítám u nového Drive. Super je nožní přepínač 6 tlačítek Footswitch allowing control of Preshape, Valve drive, Graphic EQ, Compressor, Effects Loop and Output Mute. Jsem spokojen, TE je třída.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,273

a to lemování? tos udělal jak?

0 xLajků:

1,274

To je klasická černá lepicí páska, musel jsem ji seříznou o třetinu. Budu to ale asi předělávat na dva proužky. Zadám to firmě která dělá reklamy atd.

Trace Elliot Club #4
0 xLajků:

1,275

To se mi zas jednou doma objevila takováhle sestavička, čechoemerická smile

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/davidak-090810-123314-cch.jpg

0 xLajků:

1,276

je to blázen... smile

ELF / Lakland
0 xLajků:

1,277

hele moje basa a tak ne já mám 5drát

0 xLajků:

1,278

davidak napsal:

takováhle sestavička

počítám, že Eden vyhrál.. co?

Sadowsky NYC Standard 5, Moon JJ-4, Moon JJ-5, Hofner Club Contemporary, Squier CV50 P-Bass butterscotch blonde, Fernandes P '78, Tokai P '81, Warwick Corvette Standard 5 fretless
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
0 xLajků:

1,279 Naposledy upravil: Gerald (09. 08. 2010 13.52:57)

nemo napsal:
davidak napsal:

takováhle sestavička

počítám, že tak na týden lol:lol:

ELF / Lakland
0 xLajků:

1,280

Gerald napsal:
nemo napsal:
davidak napsal:

takováhle sestavička

počítám, že tak na týden lol:lol:

vzhledem ke kvalitě a potenciálnímu zhodnocení zbylejch mrdek vyhrál na dýl než týden

0 xLajků:

1,281

Tak jsou to všechno celotranzistorový hlavy, maj dost společnýho.

GK je výkonově níž než ostatní a je to znát, Agui je nekompromisní, jednoduchej a účelnej a Eden má asi nejteplejší sound, v současný době mejm potřebám vyhovuje nejvíc.

Nemám je tu ale na srovnávací test smile Všechno to sou parádní zesiky a u všech platí, že za co si zaplatíte, to máte.

0 xLajků:

1,282

hehe, u mně by to vyhrálo, tak jak je to srovnaný svrchu dolů, ale pravda...GK s aspoň čtyřčíselným označením :-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

1,283 Naposledy upravil: Janec (10. 08. 2010 12.37:06)

Tož toto mi teď přišlo domů. Wow efekt je veliký. smile Na obrázku to vůbec nevypadalo tak dobře. A hraje to . . . , no určitě jako Ampeg. smile
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/janec-100810-133403-dsc01150.jpg

0 xLajků:

1,284

Rocket je u mně jediný použitelný kombo od Ampega

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

1,285

jeho zvuk bych popsal jako "pekna deka" smile

0 xLajků:

1,286

Právě jako deka se vůbec nekoná. S preclem to hezky vrní. smile
Jsem zvědavej na večerní zkoušku.

0 xLajků:

1,287 Naposledy upravil: olaf (10. 08. 2010 13.26:14)

nejlepší kombo od ampega je B-15
http://www.ampeg.com/products/diamondbluebass/b15/images/B15R_LG.jpg
http://www.ampeg.com/products/diamondbl … index.html

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

1,288 Naposledy upravil: lukas (10. 08. 2010 13.27:07)

s přivřenejma očima je to tohle smile

http://noahvale.freeshell.org/fliptop.jpg

...ha ha, sakra, zase pozdě.

0 xLajků:

1,289

hehe smile

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

1,290 Naposledy upravil: lukas (10. 08. 2010 13.29:23)

a na doma tohle

http://noahvale.freeshell.org/Bass/sb12/sb12.jpg

0 xLajků:

1,291

Tak toto by měla být tranďáková verze s lampou v preampu. Taková laciná napodobenina právě B-15. Hraje to a za bazarový peníz to je nádhera. smile

0 xLajků:

1,292

druid napsal:

Plácáš blbosti smile podle mě si na to kombo nikdy nehrál !!!!!!!!!! A jestli jó : TAK VYMĚŇ
BASU !

Janec gratulace smile krásný kombíčko - akorát ten výkon nic-moc.

0 xLajků:

1,293

vyzerá perfektne,do skušobne a na menšie koncertíky to musí byt paráda,tak ako starý fender 100W 15" smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

1,294

B.A.S.O.X napsal:
druid napsal:

Plácáš blbosti smile podle mě si na to kombo nikdy nehrál !!!!!!!!!! A jestli jó : TAK VYMĚŇ
BASU !

Janec gratulace smile krásný kombíčko - akorát ten výkon nic-moc.

Hral jsem na to hodnekrat, a cisty zvuk basy to rozhodne neni smile Mozna deka neni spravny vyraz,
ale podle me to hodne dodava svuj charakter.

0 xLajků:

1,295

druid napsal:

podle me to hodne dodava svuj charakter

To dává, ale přišlo mi, že teda vyslovuje krásně čistě a čitelně smile neni to nabroušenej otrej zvuk, spíš kulatější, ale deka teda roznodně ne-é smile

0 xLajků:

1,296

Druide: upřímně, když koukám na toho tvýho Nemesise, či co to je, my bysme si nikdy nerozuměli :-)

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

1,297

el BassTardo napsal:

Druide: upřímně, když koukám na toho tvýho Nemesise, či co to je, my bysme si nikdy nerozuměli :-)

Proc? smile Uprimne zvazuju ze ho prodam.

Ja jsem ten ampeg nehanil, mi se jeho zvuk hodne libi a mozna ho i koupim - akorat mi prislo ze fodera a mexiko pres to zni skoro stejne smile

0 xLajků:

1,298

Dneska mi dorazil tenhle drobek. Je to předchůdce Rolanďáckejch Cubeů, ještě mejd in US, 12ka repro-asi to bude koax, 150W. Ještě musim potunit přívodní kabel, kterej není tak docela do našich zásuvek a pak vyzkoušim, počítám, že do zkušebny by to mohlo bejt super řešení.

Má paměť na dvě komplet nastavení+to, co tam je zrovna natočený, čili 3 kanál. Jsou tam docela fíčury, např DI(dokonce 2krát) narozdíl od Cube, kompresor a volba Solid/Valve/Valvedrive režimu. No jsem tuze zvědavej, není to zrovna prcek z těch nejměnších, ale jednoruční je, stejnětak jeho 20kg je únosnejch a zpracování na 1*.

http://gdavidak.rajce.idnes.cz/Roland_DB-500/

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/davidak-170810-130754-img_2725.jpg

0 xLajků:

1,299

Keď už všetci, tak aj ja budem narcis a pochválim sa zostavou smile. Bohužiaľ nie je príliš možnosť ju vyvetrať, skôr len tak odpočíva a čaká.

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/basybass-210810-104034-bass_stuff.jpg

0 xLajků:

1,300 Naposledy upravil: Aidamos (21. 08. 2010 11.12:04)

Tohle jsem fotil na veletrhu Muzika 2006. Modrá je přece dobrá, ne?  Škoda jen, že Ashdown přestal dělat ty modrý membrány a najel na fádní černé. Bohužel i já jsem ty modré vyměnil za výkonnější a méně ohmové Celestiony abych využil plného výkonu při zachování kompaktních rozměrů (2x10")

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/aidamos-210810-120817-muzika_2006_ashdown.jpg

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků: