1 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (23. 04. 2010 18.59:05)

Téma: Green Day - Praha 29.6.2010

nechytate sa niekto ist?ja som len tak akoze rozmislal ked som to videl na ich stranke kedze som velky fanusik Green Day ale co ma zarazilo tak prakticky neznam prahu.Auto mam neni problem ale snim zajdem tak po Ostravu a pak sem stratenej.Ak maju niektory tez taky pripad a chybaju odvozy tak by sme sa mohly niektory dohodnut a ist na koncert lebo predsa jednemu cloveku je skoda ist autom cez celu republiku,lepsi kdyz je v aute vice a pak to vychadza jete levneji ako vlakem

0 xLajků:

2

Re: Green Day - Praha 29.6.2010

V Prahe som uz bol na Billyho Talenta a na IneKAfe rozlučkovy koncert...
Neni problem ale toto ma absolutne nevyhovujuci datum pre mňa.. to už budem na festivale...

0 xLajků:

3

já o tom velmi přemejšlím, ale vzhledem k tomu, že jsem z práglu, tak to v tom asi nepomůžu (:

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

4

neviete niekto ako sa daju kupit listky na Green Da (pod podium , co stoja okolo 1900KC).Dost nad tym rozmislam ci tam ist.Inak neviete ci sa da dostat na holesovice Metrom?

0 xLajků:

5

no já je koupil normálně v předprodeji. a na výstaviště se přímo metrem dostat nedá, dá se buď tramvají nebo případně pěšky z metra nádraží holešovice nebo vltavská, je to tak 15 minut procházka.

--O-o-O--
0 xLajků:

6

Fye Vee napsal:

no já je koupil normálně v předprodeji

a daju sa este kupit listky na statie?ono ich tam predavaju niekde kde bude ten koncert?

0 xLajků:

7

https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Deta … /green-day
asi nejlíp je koupit přes net.

--O-o-O--
0 xLajků:

8

a sakra.listky pod podium su vyprodany...no co ,snad za ar rokov sa tu zase ukazu big_smile

0 xLajků:

9

ale prej jsou, jenom už ne online... ale já mám (:

--O-o-O--
0 xLajků:

10

hmm no uvidim jestli se mi nekto ozne na inzerat na listek big_smile

0 xLajků:

11

zkusím se zeptat, jestli tu není něco na skladě ještě.

--O-o-O--
0 xLajků:

12

ok...ale kdyby snad bilo tak rad bych jel,ajked supervizor (majster) mi vravel ze v sobotu musim ist do roboty ajkedy padaly krompace tak pudu na Green Day.Ten ich posledny album byl viac nez famozni a kdyz budu za par let v prahe tak mozno to nemusi byt ono , po dalsim albumu...

0 xLajků:

13

tak zrovna u nich se dalšího alba fakt nebojím...

--O-o-O--
0 xLajků:

14

ani ja ale tak predsa,tento album je moj najoblubenejsi.pritom som verny fanusik RHCP a Green Day mam na druhom mieste ale ich najbnovsi album ma zatial najviac oslovil zo vsetkych albumov ktore som odnich,aj inych kapel pocul..je to pecka proste a ten koncet musi byt zazitok

0 xLajků:

15

no jo, a co? první album bylo dobrý, druhý lepší, dookie super, insomniac bomba, nimrod skvělej atd atd... je pravda, že u novějších alb mi chvíli trvá, než si na ně zvyknu, ale to je zřejmě plus. dalšího alba se fakt nebojím. a u redhotů je to vlastně to samý.

...což mi připomíná, že musím dopsat ten dlouho odkládanej příspěvek na blog o nejlepších albech.

--O-o-O--
0 xLajků: