1

Téma: Proc :)

Proc stojej vsechny zesilovace ktere se mi opravdu libi tak kolem 50 000,- a vic? To ma bejt nejaka spravedlnost? smile Neznate nejaky nekompromisni zesilovac kolem rekneme 35? Abych si nemusel vzit pujcku a splacet to jak auto smile

0 xLajků:

2

Re: Proc :)

deafslap napsal:

Proc stojej vsechny zesilovace ktere se mi opravdu libi tak kolem 50 000,- a vic? To ma bejt nejaka spravedlnost? smile Neznate nejaky nekompromisni zesilovac kolem rekneme 35? Abych si nemusel vzit pujcku a splacet to jak auto smile

To je jen motivacni prvek vyvoje spolecnosti. Bud bych zmenil praci nebo kriterium ,,libi,, lol

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

3

Ja bych potreboval spis zmenit lokalitu, v USA bych na ty zesilovace mel i s mym platem, kdybych delal to co delam v Nemecku, mel bych na ne s prehledem i za evropsky ceny smile. Nevim, delam dost specializovany zamestnani a moc se mi nechce to zahodit a jit studovat ekonomku, i kdyz sem o tom uvazoval. Nebo prava, to je rejze, ne? Ale to uz bych nedal smile Bylo to jen takovy zoufaly povzdechnuti, ja uz mam nejaky zkusenosti s aparatem a ta rekneme stredni trida, co se tu obecne pouziva, me moc nebere. Proto sem tu nedavno resil i tu Hockeho celolampu.

0 xLajků:

4

Delal jsem neco co vynaselo, ale kdyz jsem bilancoval kolik znamych a kamaradu bylo zabito a ze mi vyhodili do vzduchu dva bavoraky, vykaslal jsem se na cely prachy, nasel jiny job a koukej, vsechno Hocke a netrpim. Pro nekoho dnes vydelavam hodne, mne to nestaci, jsem zvykly na jiny prijmy. Posledni zemrel, nedavno medializovane a spojovane s Paroubkem, me utvrdilo, ze volba byla spravna. Byly doby kdy jsem cisty mega vydelal za tri tydny a co z toho dnes mam? Kulovy.
Ale chapu Te, mne uz to nechava v klidu, mam dnes jiny hodnoty.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

5

Ty vole.........sorry, ale jsem tu novej a po tom co psal Siegi, se už trochu bojím, kde to jsem.
Jak se začlo s Paroubkem a několika mrtvolama.............

MusicMan StingRay5
HARTKE HA5500 + HARTKE VX215 + EBS MultiComp + BBE Maximizer
https://www.youtube.com/watch?v=ScEx7hA9NJM
kapela : HUSH  https://www.facebook.com/hushcz 
Music Man Club #9
0 xLajků:

6

Siegi napsal:

vsechno Hocke a netrpim.

Ale to ja taky netrpim smile. Dost husta minulost, kdyby neco, nikdy si o me neslysel smile.

0 xLajků:

7

peníze budou, my nebudem:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

8

hele a co to SVT3Pro dyt to není špatnej zesák ne??

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

9

Kubš napsal:

hele a co to SVT3Pro dyt to není špatnej zesák ne??

konecne nekdo k veci, a ne ze mam vic makat smile. Neni, urcite neni. Ale je to 300 W do osmi, tusim obcas si nekdo stezoval ze to neni moc silny. Ja hraju casto jen s 2x10 bednou a to rock a to chce nejaky Watty. je to ale jeden z kandidatu, urcite. Ja sem si myslel na SWR 750x, ktery u thomana vyjde na cca 36,5. pak bych sice musel zrat suchy housky, ale libi se mi to. Ale prosel sem ohlasy a sou hodne rozporuplny, tak nevim. A nakonec resim, jestli se nevykaslat na obecne predrazeny americany, a nekoupit Warwick Tubepath 10.1, hybrid za 30k a 1000W do 4. Chci taky, aby to umelo trochu kreslit.

0 xLajků:

10

já ti prodám zesík i s bednama (1x15 a 4x10) Trace Elliot 700Watt za 20, to je dobrá cena ne, za tolik sem to koupil:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: Kubš (06. 08. 2006 20.21:48)

to je slovo do pranice, jinak k tomu SM zeptej se pavla ten má |SM 500 což bude akorát výkonější konec jinak zvukodělač neboli preamp bude stejnej....jako tam je hlavně lákavý to stereo ono je to sice taková píčovinka ale stejně......je to další zvuková možnost
hele když už chceš kreslit tak se podívej na ty nejvyšší ASHDOWNY hraje na to U2, Oasis apod...a snad sem četl  že i Tool ale prej ted v praze měl GK tak nevím jak to má....no ale ke kreslení mělo by to mít lampovej overdrive

0 xLajků:

12

Tak od SWR asi ustoupim, ty reakce na jejich zesiky sou hodne nejednoznacny, od nadseni az po uplny odvrzeni, tak nevim. Hlavne to neni vubec kde vyzkouset, skoda. Kdyby to bylo Ampg SVT 3 Pro vs. Warwick TubePath10.1, jak byste volili? Mate s nimi zkusenosti?

0 xLajků:

13

Hlavně mi řekněte, proč je prachů pořád málo?

DEAN export 4, Peavey DynaBass 4 MKII. (RM Pickups BHB44), Boss GT6B, H&K QS410PRO, ESH RaptorIII.
Jinak vobě ruce nemotorně levý...a jsem prase, neb basu kreslim, někdy míň, někdy víc, někdy vůbec, někdy pastelkou
0 xLajků:

14

Přesně, přitom by jen stačilo tisknout víc bankovek wink

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

15

hele já bych možná díky tomu zkreslení zkusil asi toho Warwa....ale jako to SVT3 Pro je jistota...hele k těm SMkám taky sem četl že to fraje blbě zapojil do mona a celou dobu to tak používal a pak když to jeho kámošovi prodal tak zjistil kámoš že při zapojení do sterea to hraje nějak zkurveně takže tím že to zapojil blbě do mona tak ten zesík asi kapku pocuchal sad

0 xLajků:

16

Zkus se ještě mrknout na Eden WT550, v Aleximu za 35,000, ale nevim, jestli by ti to stacilo a vyhovovalo. Hodně lidem Eden třeba vadí, nechci podsouvat značku, na kterou hraju, ale vejde se ti to do rozpočtu.

MusicMan Stingray, Eden WT-400 Traveler, Aguilar GS112
0 xLajků:

17

Máte zkušenosti s nakupováním aparatur třeba v Německu? Od známýho jsem slyšel, že to tam vychází levněji. Stejně jako třeba auta.

Basa: Ibanez BTB 08 TLD, Jolana Iris Bass  Kombo: Torque T100BX  Ladí: Marshall MT-I, Kabeláž: Planet Waves Custom Pro

Pořád ještě basuju :-)
Nic není tak špatné, aby to nemohlo být horší!
0 xLajků:

18

...projed se historii fora...uz se to tu mockrat resilo...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

19

vychází nevychází tot není otázka-HLAVNÍ OTÁZKA JEST ŽE TAM NA VYZKOUŠENÍ FAKT SEŽENEŠ O HODNĚ VÍC VĚCÍ - čímž pádem si můžeš ušetřit dost starostí s nespokojeností....

0 xLajků:

20

Asi bych zkusil toho Warwicka.Myslim, že ten Ampeg už za ty prachy nenabízí nic velkýho.
1000W, možnost lehkýho zkreslení, co víc si přát.Mám Pro tube IV a nemůžu si stěžovat,
výkon dostatečnej, zkreslení taky udělá.Nevim proč, ale W nejsou basákama moc uznávaný

MTD Beast 5 RW - snímače a aktivka SBS - DR strings BKB 5
MTD Beast 5 MG - rozdělaná
Warwick Pro Tube IV - 400W hybrid - 12AX7, EL 84
2 x Warwick WCA 411 Pro , box 2 x 15" Eminence Delta
0 xLajků:

21 Naposledy upravil: Kubš (07. 08. 2006 17.26:21)

myslím že to tak horký není s tím neuznáním...jak vidíš tak na všem sou mouchy pro mě je zas ampeg tak obyčejnej zvukově až se mi chce brečet big_smile
sice spolehlivej jakože to nebude hrát jako hovno ale zas že by byl hvězdnej a na prdel posazující ... asi až ty dost drahý celoflašky..

0 xLajků:

22

Já se musím zastat Ampega, mnohem dražší flašky má Hiwat, Orange, Messa.
Ampeg je pro bigbíťáckou dělnickou třídu (proto ta obyčejnost) smile smile smile
Klasika, konzervativní vzhled a zvuk. Takhle se to zmáčkne, takhle to hučí a hotovka. Promiň, zase jen subjektivní názor.
Měl jsem Ellioty a G+K. Obojí mě něčím oprudilo. Časem.

MusicMan StingRay5
HARTKE HA5500 + HARTKE VX215 + EBS MultiComp + BBE Maximizer
https://www.youtube.com/watch?v=ScEx7hA9NJM
kapela : HUSH  https://www.facebook.com/hushcz 
Music Man Club #9
0 xLajků:

23

moje oblíbená trojice je asi tohle:

1. G+K
2. AMPEG
3. HARTKE

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

24

Co takhle GK 1001RB? Ale to má jen 700W...

Fender USA Standard JB, Squier CV 70s JB
GK Fusion 210, GK 700RB-II/210, GK 210RBH,
ručně dělané 8" kombo "Kulíšek"
Ein Bassspieler, guter Verstärker. Einfach klug smile
profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=6821
0 xLajků:

25

MB napsal:

Já se musím zastat Ampega, mnohem dražší flašky má Hiwat, Orange, Messa.
Ampeg je pro bigbíťáckou dělnickou třídu (proto ta obyčejnost) smile smile smile
Klasika, konzervativní vzhled a zvuk. Takhle se to zmáčkne, takhle to hučí a hotovka. Promiň, zase jen subjektivní názor.
Měl jsem Ellioty a G+K. Obojí mě něčím oprudilo. Časem.

ale jo s tebou naprosto souhlsím žádná složitost a hraje to fakt dobře...ale za 35tis bych fakt chtěl víc:)

0 xLajků:

26

Gasi napsal:

Co takhle GK 1001RB? Ale to má jen 700W...

To je dobra hlava, ale GK si moc nesedi s mejma bednama SWR, vyzkouseno sad

0 xLajků:

27

co ,máš za swr bedny

0 xLajků:

28

hm a jaký má ten lanýž to lampový zkreslení??
hele jako ty bedničky musej hrát s každým zesíkem co:)

0 xLajků:

29

ahoj, včera jsem si z německa přivezl HK quantum 421, cena 972€. za tu cenu to tady sice koupíš taky, ale u thomanna jsem to mohl 3 hodiny zkoušet proti GK, glockenklang, mesa, roland atd. - quantum ve své třídě jako kombo jednoznačně vyhrálo, výrazně lepší byly až mesa aparáty, ale ty začínaly na 1700€

...sklapnout...a makat dál...
yamaha trb5, Hughes Kettner qc 421
0 xLajků:

30 Naposledy upravil: deafslap (23. 10. 2006 15.28:52)

Kubš napsal:

hm a jaký má ten lanýž to lampový zkreslení??
hele jako ty bedničky musej hrát s každým zesíkem co:)

Ma gain a drive, pak jeste tranzistorovy predzesilovac a jejich pomer. Hraje to hezky. Bedny ujdou smile I myho levnyho Warwicka ve zkusebne slusne probraly, to jo.
HK, to me nenapadlo, kouknu, co delaj.

0 xLajků:

31

HK jako že houskový knedlík? big_smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

32

Tak sem dneska pocase prosel v Praze obchody, jestli tam neco uzasnyho nebude. Bohuzel sem se nejdriv stavil v Aleximu. Jako obvykle: priserny ceny, prodavac vedel o tom co prodava min nez ja a delal akorat ramena... Mysli si, ze kdyz ze mne bude delat blbce, ze mi neco proda ?! Ja tady nic kupovat nechci. V muzikeru maj uplny kulovy, prodejce Warwicka mi nabid, ze kdyz mu dam nevratnou zalohu, ze mi ho priveze... Tak sem se ho zeptal, jestli si mysli ze dam penize za neco, co sem nikdy nevidel a pak usoupil, ze mozna neco vymyslej...Tady se to fakt neda, jinam sem se nedostal a ani se mi tam nechce. Des!

0 xLajků:

33 Naposledy upravil: Kubš (08. 08. 2006 23.09:34)

jojo máš recht ...já si dneska koupil behringera....tu jejich kopii sansampu...dá se na tom vykorutit ten Tool zvuk...

0 xLajků:

34

Tak dneska K Audio, tam sem si vyzkousel tranzistorovyho Aquilara, nic moc, tak hraje lecos i za polovinu penez smile Jeste sem se dostal k 300W tranzistorovymu EBS, to je podstatne lepsi, má výbornej kompresor a docela dobrej drive. Ale je slyset, ze je to tranzistor, je ten zvuk takovej syntetickej, asi naschval. Ale za 30 000 to neni slavny.

0 xLajků:

35

já dneska kytaroval s bráchou v muzikeru a zjistili sme že za 35tis už american deluxe strat/tele hraje jak bič...
pak je taky hustej Godin solidac...piezo v kobyle a máet akustiku
Btw maj tam pěkný modelingový basový Roland kombo 4x10->50tis.

0 xLajků:

36

Kubš napsal:

já dneska kytaroval s bráchou v muzikeru a zjistili sme že za 35tis už american deluxe strat/tele hraje jak bič...

To zjistil náš kytarista taky... tak prodal motorku a koupil ho... :-))

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

37

jenže bratr chce prodat MĚ do otroctví

0 xLajků:

38

Kubš napsal:

jenže bratr chce prodat MĚ do otroctví

Neboj, stačí si honem rychle zkazit zuby a nikdo Tě nekoupí....:D

DEAN export 4, Peavey DynaBass 4 MKII. (RM Pickups BHB44), Boss GT6B, H&K QS410PRO, ESH RaptorIII.
Jinak vobě ruce nemotorně levý...a jsem prase, neb basu kreslim, někdy míň, někdy víc, někdy vůbec, někdy pastelkou
0 xLajků:

39

nj ale pak zas budu muset žrát kaše a tekutou stravu a řeknu vám není tolahoda

0 xLajků: