101

Re: Projekt: Ultralehký box standardních rozměrů.

mistergo napsal:

Pěkný. Z čehos udělal to logo?

Děkuju smile Logo je z nálepek rozdávaných obsluhou stánku Orange ve Frankfurtu. Kdyby tušili že mě to donutí udělat jim fake bednu tak mi je asi nedaj big_smile

mistergo napsal:

Ale pokud se pamatuju, měl půjčenou nějakou měřicí aparaturu

Až se mi vrátí knížky co jsem půjčil maturantovi na učení tak zkusím vyčíst jestli to půjde i nějak hrubě smile

0 xLajků:

102

Ten box je náádhernej! Gratuluju k šikovnosti a ke zdárnému výsledku;-)

Janec napsal:

Neznáte někdo nějaký vidlácky jednoduchý způsob jak změřit akustický tlak?

Obávám se, že bez hlukoměru to půjde dost těžko. Principielně vzato, akustický tlak se měří nepřímo měřením velikosti napětí vzniklého na mikrofonu. Teoreticky by to šlo nějak vykoumat, pokud bys měl zdroj hluku o známém akustickém výkonu, změřit si, jaký ti dává napětí na mikrofonu a porovnat to s napětím, který ti dává na mikrofonu tvůj box. Jen tak teoretizuju, v praxi jsem to nezkoušel...

5-str. by Vlček, Spector ReBop4DLX EX (na prodej), Lakland 44-02 Deluxe Edition
David Eden WT550, D410XLT
Phil Jones Briefcase
0 xLajků:

103

No, jde o to, jestli by Janec chtěl absolutní reálné hodnoty akustického tlaku na určitých frekvencích, nebo ho zajímá spíš tvar frekvenční charakteristiky reproboxu tzn. jenom nějaké poměry mezi akus. tlakem na určitých frekvencích bez absolutních hodnot.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

104

Nemáš známeho policajta? oni by mali mat merače hluku ked meraju bordel v meste počas nočneho kludu smile

Sadowsky UV70-5     Xotic XJ1-5T  fretless     
                 Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

105

nadhera vyfot to i s hlavou a sup s tim do hezkejch aparatu smile
btw cims to potah ta barva je super.. idyz nevim jestli to nedela osvetleni atd.. kdyz sem posledne koukal po potahovej materialech tk meli jenom vyblite zlutou...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

106

To fake logo je ostuda

0 xLajků:

107

batty napsal:

To fake logo je ostuda

Taky me to hned koplo do oci... Nevim no, ten box vypada pekne, ale tihle ho shazujes na uroven vsech tech homemade napodobenin z drivejska..

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

108

mistergo napsal:

No, jde o to, jestli by Janec chtěl absolutní reálné hodnoty akustického tlaku na určitých frekvencích

No trochu bych to chtěl propípat jak vypadá frekvenční charakteristika a citlivost. Aspoň přibližně.

decko napsal:

Nemáš známeho policajta? oni by mali mat merače hluku

Tak to mě nenapadlo, zkusím se zeptat big_smile

m3 napsal:

idyz nevim jestli to nedela osvetleni atd..

Osvětlení trochu lže, je to opravdu jasná oranžová.

Axlík napsal:

tihle ho shazujes na uroven vsech tech homemade napodobenin z drivejska..

No vždyť je to homemade napodobenina smile Mohl bych na to ještě udělat logo česky "POMERANČ" big_smile

0 xLajků:

109

Peaters napsal:

Teoreticky by to šlo nějak vykoumat, pokud bys měl zdroj hluku o známém akustickém výkonu, změřit si, jaký ti dává napětí na mikrofonu a porovnat to s napětím, který ti dává na mikrofonu tvůj box. Jen tak teoretizuju, v praxi jsem to nezkoušel...

Aha, teď jsem to pochopil. No to zní použitelně.

0 xLajků:

110

Janec napsal:

Axlík psal(a):

tihle ho shazujes na uroven vsech tech homemade napodobenin z drivejska..
No vždyť je to homemade napodobenina  Mohl bych na to ještě udělat logo česky "POMERANČ"

to by vypadalo rozhodne zajimaveji a navic bys to hrde priznal...a byl by to dobrej for smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

111 Naposledy upravil: jimmy (20. 05. 2010 08.07:16)

Janec napsal:

Mohl bych na to ještě udělat logo česky "POMERANČ"

Jdi do toho smile Bude to lepší.

Jinak ta bedna je parádní !

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

112

Janec napsal:

Mohl bych na to ještě udělat logo česky "POMERANČ" big_smile

Jj, kluci si kdysi dělali na své homemade laděné výfuky na motorku nálepky "Atrapovič" jako variaci na výrobce laďáků "Akrapovič". IMHO je to tak lepší :-)

Bedna se mi taky líbí. Chválím a čumím. Tohle bych nikdy nedokázal :-)

0 xLajků:

113

Axlík napsal:

No vždyť je to homemade napodobenina  Mohl bych na to ještě udělat logo česky "POMERANČ"

to by vypadalo rozhodne zajimaveji a navic bys to hrde priznal...a byl by to dobrej for smile

bedna vypadá moc dobře, seš fakt šikovnej... taky bych se přimlouval za POMERANČ big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

114

hofa napsal:

bedna vypadá moc dobře, seš fakt šikovnej... taky bych se přimlouval za POMERANČ

Tak to mohl tu bednu rovnou udělat kulatou a na horní stěnu dát jenom jedno zelené madlo. smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

115

mistergo napsal:

Tak to mohl tu bednu rovnou udělat kulatou

To by nemuselo vypadat špatně - kulatá bedna, jenom na dně trochu zplacatělá, aby to stálo.. možná by se tam pak nemusely dávat ty výztuhy...?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

116

joko napsal:

To by nemuselo vypadat špatně - kulatá bedna, jenom na dně trochu zplacatělá, aby to stálo.. možná by se tam pak nemusely dávat ty výztuhy...?

big_smile

Sem si vzpoměl na záběr, kdy nějakou ocelovou kouli (batyskaf) vo průměru tak 1,5 m vytáhli z vody, z obrovský hloubky a pak povolovali nějakej poklop a z něj začala stříkat voda pod obrovským tlakem a stříkala a stříkala ...  No díky netěsnosti se dovnitř dostala, jistě si dovedete (ne)představit jakej měla tlak, když v tý silnostěný ocelový kouli jí bylo mnohem víc, než by se do ní normálně vešlo. tvar koule je na to dobrej, vydrží to všechno big_smile

Ale výztuhy bych do kulatýho boxu asi dal.... wink

0 xLajků:

117

CharlesBass napsal:

v tý silnostěný ocelový kouli jí bylo mnohem víc, než by se do ní normálně vešlo

hehe a pak že je voda "nestlačitelná" smile

0 xLajků:

118

CharlesBass napsal:

jistě si dovedete (ne)představit jakej měla tlak, když v tý silnostěný ocelový kouli jí bylo mnohem víc, než by se do ní normálně vešlo.

.. to je na nobelovku:))

0 xLajků:

119

Janec napsal:

Osvětlení trochu lže, je to opravdu jasná oranžová.

muzes hodit link, na tu konkretni potahovinu..  ze bych si prevlik svuj starej ohavnej box..  wink dekuji

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

120

Jaj, já na ten koberec náhodou narazil v BRENO koberce. Je to podkladový oranžový koberec. Bylo to kolem 70kč za m2.

0 xLajků:

121 Naposledy upravil: m3 (23. 05. 2010 14.31:30)

hmm no ceknu net a uvidim.. jestli neco najdu...
na webu brena sem nic takovyho nenasel ale tak vim kde je nejvetsi prazskej shop mam ho kousek.. tak se tam vyhledove stavim... wink   a cims to lepil??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

122

Alkapren 50.

0 xLajků:

123 Naposledy upravil: rat (23. 05. 2010 23.42:47)

davidak napsal:

hehe a pak že je voda "nestlačitelná"

batty napsal:

.. to je na nobelovku:))

Google odpovídá, i když ne docela přesně na otázku:
Voda stejně jako všechny kapaliny je velmi málo stlačitelná. Pod tlakem 10 N na 1 cm2 se objem vody zmenší jen o 1/22 000 objemu původního a přibližně stejně se stlačuje i při dalším zvyšování tlaku. Kdybychom chtěli, aby ve vodě plavalo železo, museli bychom zvýšit její hustotu osmkrát. Ale jen k zdvojnásobení hustoty vody, tj. k zmenšení jejího objemu na polovinu, je zapotřebí tlaku 110 000 N na 1 cm2 (kdyby zmíněná stlačitelnost vody byla stejná i při tak obrovském tlaku). Takový tlak odpovídá hloubce 110 km pod hladinou oceánu!

Pro potřeby vysvětlení jevů okolo nás se obvykle předpokládá, že voda stlačitelná není. Není to ale zcela pravda - voda je stlačitelná, jen je k jejímu stlačení potřeba obrovského tlaku. Pokud bych například chtěl litr vody stlačit na 990 ml, tj. zmenšit objem o pouhé 1%, potřeboval bych vyvinout tlak přes 20 MPa. To je 200x více, než je běžný atmosférický tlak okolo nás.

V potaz je třeba vzít, že ten batyskaf, jakkoliv jsou stěny silné, je pružný a to znamená že když se v hlobce při netěsnosti vyrovnali vnitřní a vnější tlak a pokud ho rychle vytáhli a to tak rychle, že přes nepatrnou netěsnost se nestihli vyrovnávat tlaky, tak na povrchu v něm mohla být samozřejmě voda pod vyšším tlakem jak atmosférickým.

0 xLajků:

124

A k tématu: gratuluji k pěknému výsledku této kanoistické story. Rád bych ten výsledek slyšel naživo :-)

0 xLajků:

125

Bude nějaká ta Youtube nahrávka ?

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

126

grampa napsal:

Bude a můžete navrhnout co byste v ní chtěli vidět?

0 xLajků:

127

nejlíp jak po tom skáčeš a děláš z toho stage diving (:

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

128

Janec napsal:
grampa napsal:

No vím že zvukově to nebude nic moc z youtube ale tak aspoň něco nahrát na kamerku, čistý a zkleslený ze dvou směrů ale to už si moc vymýšlím co smile

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

129

Dobrá, bude to video kde po bedně budu skákat a pak něco zahraju. Přidám ještě nahrávku přes linku a mic na bedně pro srovnání kolorizace zvuku.

0 xLajků:

130

Janec napsal:
grampa napsal:

Nějaký nahý baby s pořádnejma kozama... ;-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

131

Janec napsal:

Jaj, já na ten koberec náhodou narazil v BRENO koberce. Je to podkladový oranžový koberec. Bylo to kolem 70kč za m2.

Potvrzuji. jelikož tam už týden pracuji. Je ve 4m šíři a stojí 79 Kč/m2. Mohu případně koupit a poslat poštou smile

0 xLajků:

132

Čaute,chcem sa spýtat ohladom repra ale dám to sem wink
Mám doma drevo a potrebujem box kvoli lahším prevozom,lebo sa mi nechce samému vláčiť po jammovačkách 212" bednu...
Chcem 12" repro,bez horny a aby to uhralo 5strunu bez nejakých vačších prepadov.
Objem mi vychádza okolo 56 litrov...Samozrejme pojde aj bassreflex,niečo ako Aguilar GS112.
A chcem sa opýtať ktoré repro od eminence bude vhodnejšie(okolo 50-60€),vyberám medzi Beta 12A a Delta 12A...Citlivosť maju oba fajn,98dB,frekvenčne uhraju spodky rovnako podla grafu...U delty sa mi páči výkonová rezerva(tiež Vas 81L oproti 121L),ale zas Beta má vačšiu výchylku 4,4mm,tak neviem čo bude lepšie aby mal reprák nejaku životnosť a hlasitostne uhral spodky...Pojdem do toho s Hartke HA3500 na 8 ohmov a hrať vačšinou tvrdší bluesrock a mám radšej mierne Včkový zvuk,stredov menej wink
Díky za radu!
Beta
http://www.eminence.com/pdf/beta-12a-2.pdf
Delta
http://www.eminence.com/pdf/delta-12a.pdf

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

133

CharlesBass napsal:

Potvrzuji. jelikož tam už týden pracuji. Je ve 4m šíři a stojí 79 Kč/m2. Mohu případně koupit a poslat poštou smile

krasne skoda ze sem nasl ru praci..ted mi na bastleni moc casu nezbejva...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

134

decko napsal:

Chcem 12" repro,bez horny a aby to uhralo 5strunu bez nejakých vačších prepadov

Tak to bude beta. Delta sice unese větší zatížení, ale s high pass filtrem což je na basu k ničemu.
Když betě uděláš rozumně veliký domeček (menší bednu) tak snese kolem 150W.
Ta delta by myslím prděla, kdybys do ní pral Hčko bez filtru.

0 xLajků:

135

Janec napsal:

Tak to bude beta. Delta sice unese větší zatížení, ale s high pass filtrem což je na basu k ničemu.
Když betě uděláš rozumně veliký domeček (menší bednu) tak snese kolem 150W.
Ta delta by myslím prděla, kdybys do ní pral Hčko bez filtru.

Dík wink
A ešte nezávisle od financii,ktorý by si mi radšej odporučil,Deltalite II 2512 alebo Kappalite(ten nieje určený na basu ale to by nevadilo hádam,ved su aj aparáty charakterovo k PA a nevadí mi to).Objem mi po presnom prepočítaní vyšiel 67L,to bude hádam fajn s dobre naladeným bassreflexom smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

136

Jako jestli do toho chceš dát ty peníze tak kup Kappalite 3012LF. Budeš jí sice muset dokoupit hornu, protože končí u 2,5kHz ale bude to bezkonkurenční vraždomat. 9mm výchylka a unese kolem 350W ve 40 litrové bedně cool
Plus pro tebe - bude mít onen véčkový zvuk co chceš.
  Deltalite 2512 je hodně středová.

0 xLajků:

137

Ty brďo 9mm,to by dávalo riadne pecky smile
Ale myslel som 3012HO,ten má papierovo horšie spodky ale v grafe to má o chlp lepšie tongue ale hlavne má o 5dB vyššiu citlivosť tak by mohol byť hlasnejší...+ má vrch 3,5Hz tak bych ani hornu nepotreboval...Hmm no uvidím...
Díky za pomoc smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

138

podívej se taky na B&C  12HPL64, na ten mám spadeno smile. Mám dojem, že kolega Nook s ním stavěl malý box, ideální pro tvůj případ…

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

139

Ahojte kluci, jak vidím, je to zajímavé téma. Rád bych někdy v budoucnu prodal své almary 4*10 a 2*15 a místo toho použil třeba 2 bedny 2*12. Ideální by bylo, kdyby každá měla 8 ohmů a špiščkovou zatížitelnost tak 600W. Myslíte, že něco takového se oplatí stavět, nebo raději koupit? Jestli to vůbec s takovými parametry existuje...

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

140

MK napsal:

místo toho použil třeba 2 bedny 2*12. Ideální by bylo, kdyby každá měla 8 ohmů a špiščkovou zatížitelnost tak 600W. Myslíte, že něco takového se oplatí stavět, nebo raději koupit? Jestli to vůbec s takovými parametry existuje...

taky sem takhle kdysi přemýšlel...ale co já můžu chtít když sem pořídil za ty prašule to co sem pořídil big_smile

0 xLajků:

141

MK napsal:

Ahojte kluci, jak vidím, je to zajímavé téma. Rád bych někdy v budoucnu prodal své almary 4*10 a 2*15 a místo toho použil třeba 2 bedny 2*12. Ideální by bylo, kdyby každá měla 8 ohmů a špiščkovou zatížitelnost tak 600W. Myslíte, že něco takového se oplatí stavět, nebo raději koupit? Jestli to vůbec s takovými parametry existuje...

Pokud hotové, tak tyhle parametry mají GK NEO 212.

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

142

Dík kluci - anebo toto: http://www.genzbenz.com/?fa=detail& … amp;cid=96
Ale je to ctverka...

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

143

Z mého úhlu pohledu je basbox osazený 2x12“ ideální, optimální řešení pro různé alternativy ozvučení, nejen pro baskytaru. Proto jsem zmínil reproduktory B&C 12HPL64, který je svými T+S parametry a hmotností 2,1kg výborný jak pro baskytaru, tak pro dvoupásmové soustavy 2x12“ + 1,4“driver, čímž lze s dostatečnou rezervou ozvučit menší jazzovou kapelu (moje současné působiště)
Od dřívější doby mám doma dvě „disco“ bedny Omnitronic DX-2222, které půjčuji se zesilovačem a malým mixáčkem na různé párty a rodinné akce.
http://img38.imagefra.me/img/img38/8/7/16/betaron/t_hf9qsq3afm_3e941fd.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/7/16/betaron/t_hwp1kjy487m_ca717f6.jpg http://img02.imagefra.me/img/img02/8/7/16/betaron/t_1cnval1aigm_9cc257a.jpg
Reproduktory v nich jsou v podstatě mizérium, ale bedny samy o sobě svým zprácováním vypadají slušně. A co je pro mne důležité – jsou vlastně rozměrově malé, hravě je naložím do pežota 405 kombi, včetně mixpultu, zesilovačů, podiovky a části bicích. Zbytek do druhého auta smile
Výměnou stávajících omnišrotiků za 12HPL64 + driver (?) lze získat velmi slušný malý PA s výkonem 2x 500W při účinnosti nad 100dB, na malá podia a do klubů ideální. Pro náročnější alternativu PA ozvučení mám pod tyto boxy k dispozici dva suby s EVM-18B, Bohužel to už do pežota na jedenkrát nenacpu lol

…no a použití dvou těchto boxů 2x12“ na basu ?? – minimálně 800W / 4 Ohm, s učinností cca 103dB, to už musí být masakr !, co myslíte pánové big_smile

SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

144

no dobré...osobně bych sice byl podezíravý i ke zpracování Omnitronic beden, ale zase - neviděl jsem je na vl.oči, takže nevím. Ty 12HPL64 jsou opravdu dobré, ideální do 40litrové pidibedny při ještě rozumných T-S; navíc i bez horny mají šťavnaté výšky.

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

145

Betaron:
No vypadá to přímo geniálně! smile Hornu mít nemusím. Takže možná někdy... smile

0 xLajků:

146

Ešte jedna vec,DeltaliteII používa Mesa v Powerhouse bedniach? Lebo zatial jediný box,ktorý ma dostal na kolená bol powerhouse 412" a niekde som čítal že DL II 10" verzie používaju tak v tom hladám spojitosť smile

Markbass F500
            Glockenklang DuoLight
0 xLajků:

147

ve walkabout bednách a kombech Deltalite II jsou...

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

148

Na stránkách Mesy píšou, že sou to custom repra, ale jako replacement doporučujou Deltalite II.

Ale ono to o těch reprech stejně není, např. moje 112ka Mesa je stejně těžká, jako 112 od Aguilaru, ale Aguilar narozdíl od Mesy není neo. Je to o konstrukci- viz EBS Proline a jedny z nejlevnějších eminencí uvnitř..

0 xLajků:

149

Jako dobře mi lichotíte probírat Mesu v tématu mojí bedny big_smile
Chystám další projekt! smile Bude to trnitá, dlouhá cesta na jejíž konci doufám bude zásadní zlepšovák, nebo nejedno velké zklamání. smile Všechno je zatím na papíře a tajné, tak se mě na nic neptejte smile

0 xLajků:

150

Že by konečně box ve tvaru koule?

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

151

Reproduktory DeltaLite 2510-II jsem na foru už zmiňoval, mám je v boxu asi tři roky a zájemcům mohu jen doporučit!
http://img37.imagefra.me/img/img37/8/7/29/betaron/t_mxdv4imruxrm_c1ada01.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/7/29/betaron/t_7p48onqfu62m_aa9245a.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/7/29/betaron/t_11lc49m4en9m_4fdeacc.jpg

DL sám o sobě váží asi 2kg, nebýt té bedny, mohla by to být ultralehké sestava big_smile

0 xLajků:

152

Betaron:
Myslis, ze by stalo za pokus vlezt do te moji bedny, zjistit, co jsou tam za repra (podle me maji to nejlepsi za sebou) a eventuelne je vymenit? Material bedny je poctivy...

0 xLajků:

153 Naposledy upravil: Betaron (04. 08. 2010 18.27:05)

Včera mi pošta dopravila 4ks B&C 12HPL64 a dnes jsem je prověřil právě v bednách DX-2222, zatím jen na baskytarách. Ve čtveřici je to vskutku aparát na Open Air; sytý brilantní tón, hned je poznat 100dB reproduktor smile, výborné spodky i na pětistrunu s dostatečným výkonem. Pieza jsou nyní odpojené, později doplním o slušnější driver. Kupodivu tyto reproduktory samy o sobě celkem dobře zvládají i vyšší harmonické.

Osobně takovou sestavu při svém hraní určitě nevyužiji, nemám už ambice bourat sály smile. Bohatě stačí i jedna bedna s 2x 12HPL64. Hmotnost jednoho neodymu 2,1kg je znamenitá.
http://img37.imagefra.me/img/img37/8/8/4/betaron/t_el61880uq7m_89e462d.jpg http://img02.imagefra.me/img/img02/8/8/4/betaron/t_el61880uq8m_bbc275b.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/8/4/betaron/t_el61880uq9m_9dc4d91.jpg http://img02.imagefra.me/img/img02/8/8/4/betaron/t_el61880uq6m_c4076e4.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/8/4/betaron/t_el61880uqcm_777eead.jpg
http://img02.imagefra.me/img/img02/8/8/4/betaron/t_4upkn1ahxdcm_3f5f59d.jpg http://img37.imagefra.me/img/img37/8/8/4/betaron/t_4upkn1ahxdcm_da41297.jpg

MK; určitě se podívej co máš za reproduktory ve svém boxu, ale nemyslím že by jim něco bylo…

0 xLajků:

154

Milane, jedním slovem nádhera!

0 xLajků:

155

+1 italským a valašským inženýrům....!!! smile
To HPL má opravdu krásné výšky! wink

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

156

Betaron:
Nááádhera! 12tky můj sen! smile

OK, já to kuchnu. Nevím, jestli jim někdo nedal nějaký záhul. Jednomu dokonce chybí vrchlík membrány, nebo prachovka, nebo jak se to zove. Prostě ten pahrbek uprostřed repra a asi se práší dovnitř, což určitě není optimální...

0 xLajků:

157

btw kde nakonec skoncil tendle box ?? Ma ho nekdo z fora nebo zmizel v nenavratnu?

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

158 Naposledy upravil: Dragunov (19. 01. 2013 17.20:23)

m3 napsal:

btw kde nakonec skoncil tendle box ?? Ma ho nekdo z fora nebo zmizel v nenavratnu?

U mně. big_smile  Jak to tu pročítám, tak je hezký pozorovat vývoj teď už mýho boxu. smile Jinak se nic nerozpadlo, barva boxu konstantní a nijak se to nesviní. (taky odpočívá hezky přikrytej). Jednomužná přeprava boxu je vzhledem k mé výšce trochu těžkopádná, nicméně jeden kámoš my pomáhal vynášet box z jednoho klubu stylem kterej u žádnýho boxu asi není možnej - chytnout za madla a šup na záda big_smile (bál jsem se, že to vyrve ale byl rychlehší než já big_smile )
Nad nápisem "Pomeranč" s obrázkem pomeranče už jsem přemýšlel, nicméně až bude čas tak  tma dolepím "Agent" aby odkazoval na mou oblíbenou písničku o dioxinovém defoliantu. V podobném duchu mám výhledově v plánu vyšperkovat zesák - dát dopředu černou mřížku s pomerančem aby byli vidět lampy big_smile (Eventuelně předělat do oranžového Tolexu, ale to by byla zase ztráta vintáže big_smile)

Co se zvuku týče, nevím jestli je to zesilovačem, bednou nebo nastavením EQ ale na různých nahrávkách kamerou ve zkušebně nebo na koncertě jde basa slyšet hodně dobře.

BTW: K materiálu nevím jestli to není v podstatě ta MDF deska, ale doma se krájí na prkně Epicurean - materiál je papír slepený pryskyřicí. Neprůží to je to poměrně lehké a tvrdé. Stejná firma z toho dělá i skateparky big_smile Narozdíl od MDF na to může pršet, mýt v myčce bez jakehokoliv poškození.

Spector Rebop 4, Kodiac 100W celoflaška + box JanecOrange 2*12
0 xLajků: