201

Re: Setkání Basslidiček 2009

rysan napsal:

No jasně, všechno sedí - Jánošíkova, bungee, volejbal... Možná jsi znal mýho bráchu Radka.

hihi no vidíš tak sem to trefil...jo tuším že tvůj bratr chodil o dva ročniky výš....možná jestlis nejezdil za Hlavounem na ŠVP kde sem se tenkrát jako spratek vyskytoval big_smile:D:D pamatuju že tam vždycky jezdili jeho známý

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

202

Jednou nebo dvakrát jsem tam byl ještě s pár lidma ze základky. Pamatuju si, jak jsme jednou v noci přifrčeli autem, vtrhly do nějaký chatky s kuklama na ksichtech a baterkama a vytipovanýho zlobivýho spratka vlekli pryč... nebyl si to náhodou ty? big_smile

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

203

rysan napsal:

Jednou nebo dvakrát jsem tam byl ještě s pár lidma ze základky. Pamatuju si, jak jsme jednou v noci přifrčeli autem, vtrhly do nějaký chatky s kuklama na ksichtech a baterkama a vytipovanýho zlobivýho spratka vlekli pryč... nebyl si to náhodou ty? big_smile

parchante! byl sem to já dodneška si to pamatuju, voe měli ste jít na Zajíce jenže nakonec sem to schytal já

0 xLajků:

204

big_smile big_smile Ale popravdě - nevypadal jsi moc vyděšeně wink
Tak to jsem rád, že to mělo nějakej efekt, i když výchovnej účinek se asi jaksi nedostavil - ty zlí se většinou nedaj big_smile

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

205

rysan napsal:

big_smile big_smile Ale popravdě - nevypadal jsi moc vyděšeně wink
Tak to jsem rád, že to mělo nějakej efekt, i když výchovnej účinek se asi jaksi nedostavil - ty zlí se většinou nedaj big_smile

no ona byla dost hluboká noc a nák mi to bylo jedno big_smile  akorát si pamatuju že když sme opouštěli areál tak sem si říkal že se mi nechce v noci odněkud se táhnout kůli takovýhle recesi....

ale for to byl dobrej big_smile to uznávám big_smile

jo takovejhlema metodama ze měl Milan H. udělal zlýho chlapce big_smile

0 xLajků:

206

Kubš napsal:

jo takovejhlema metodama ze měl Milan H. udělal zlýho chlapce

Myslíš "školou hrou" ?

Nicméně jsme dost odbočili, rád bych, aby to nezapadlo, takže se svým souhlasem se dovolím ocitovat:

Kubš napsal:
rysan napsal:

Zdar,
rád bych zúčastnil, ale inkriminovanou sobotu určitě nemůžu, bo budu bud na jachtě, nebo hrát na žižkovský smršti smile
Nicméně kdybyste byli ochotný to přesunout o týden pozdějc na 29.5., přivezl bych (teda pokud by byl zájem) hlavu Phila Jonese M-500 (ne tu marinovanou) a snad i Edena WTX1000N (= Navigator preamp + class D zesík) (pokud v dubnu skutečně dorazí). K tomu bych mohl přihodit dvě bedny EBS 1x12 a Yamahu TRB5.
Byl bych ochoten k tomu i něco říct, ale nebude to nic fundovanýho, tak považte, jestli by to vůbec mělo cenu, určitě je tu víc znalejch lidí. Každopádně k vyzkoušení to bude volně k dispozici

tož cokoliv co si popsal by mě zajímalo

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

207

rysan napsal:
Kubš napsal:

jo takovejhlema metodama ze měl Milan H. udělal zlýho chlapce

Myslíš "školou hrou" ?

Nicméně jsme dost odbočili, rád bych, aby to nezapadlo, takže se svým souhlasem se dovolím ocitovat:

Kubš napsal:
rysan napsal:

Zdar,
rád bych zúčastnil, ale inkriminovanou sobotu určitě nemůžu, bo budu bud na jachtě, nebo hrát na žižkovský smršti smile
Nicméně kdybyste byli ochotný to přesunout o týden pozdějc na 29.5., přivezl bych (teda pokud by byl zájem) hlavu Phila Jonese M-500 (ne tu marinovanou) a snad i Edena WTX1000N (= Navigator preamp + class D zesík) (pokud v dubnu skutečně dorazí). K tomu bych mohl přihodit dvě bedny EBS 1x12 a Yamahu TRB5.
Byl bych ochoten k tomu i něco říct, ale nebude to nic fundovanýho, tak považte, jestli by to vůbec mělo cenu, určitě je tu víc znalejch lidí. Každopádně k vyzkoušení to bude volně k dispozici

tož cokoliv co si popsal by mě zajímalo

samozřejmě hlavně tedy Navigator...ale i ty bedny /fakt EBS zatím nepřesvědčuje/ Yamaha....i Phil jones big_smile všechno mě zajímá....chci hltat informace big_smile

0 xLajků:

208

Jen pro jistotu, aby nedošlo k mýlce - ten WTX1000N je Navigator + koncovej class D zesík v jedný krabici o velikosti a vzhledu Navigatora, nejsou to dva separátní aparáty.

Já bych zase rád slyšel bedny a pokud možno i novej zesík od pana Krampery...

A kdyby to datum nevyšlo, můžem se klidně srazit tady v Praze (+kdokoli další). Třeba 27.2. budem hrát v Malostranský besedě, tak klidně tam po zvukovce, nebo tak něco. To bych ještě dal vědět, až budu vědět, co a jak. Nebo úplně jindy wink

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

209

rysan napsal:

Jen pro jistotu, aby nedošlo k mýlce - ten WTX1000N je Navigator + koncovej class D zesík v jedný krabici o velikosti a vzhledu Navigatora, nejsou to dva separátní aparáty.

Já bych zase rád slyšel bedny a pokud možno i novej zesík od pana Krampery...

A kdyby to datum nevyšlo, můžem se klidně srazit tady v Praze (+kdokoli další). Třeba 27.2. budem hrát v Malostranský besedě, tak klidně tam po zvukovce, nebo tak něco. To bych ještě dal vědět, až budu vědět, co a jak. Nebo úplně jindy wink

to já vím co to je  - právě proto mě to zajímá....pokud se mohu optat kolik vychází tenhel svinák Dčkovej??

0 xLajků:

210

Koštuje to 22k, ale objednávaj to přímo u výrobce, takže bude až v dubnu sad V Německu ho sice skladem mívaj, ale skoro za 40k... To bych radši zajel do Polska, tam je tak kolem 30k wink

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

211

rysan napsal:

Koštuje to 22k, ale objednávaj to přímo u výrobce, takže bude až v dubnu  V Německu ho sice skladem mívaj, ale skoro za 40k... To bych radši zajel do Polska, tam je tak kolem 30k

to je hezký - to je moc hezký...až nastane čas...tak se třeba rozhoupu big_smile je to hrozně "možnostní" oproti "obyč" WT400

0 xLajků:

212

Kořen napsal:

Basslidičky v roce 2010 ruším. Nezvládám to. Nemám na to sílu, ani energii. Letos jsem totálně selhal. Nejsem schopnej ani dát report z posledního setkání na web. A to mám doslovný zápis z celého setkání sad

Korene, to je to tak vazny? To me dost mrzi ze letost setkani nebude. A vidis to do budoucna jak? konci uplne nebo je to jen letosni krize? Drzim palce aby si to do budoucna nevzdal. chapu ze je okolo toho plno prace a vydaju.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

213

Kořen napsal:

Hele, je to jen letošní krize (nikoli ta finanční, ta je mi kdesi...). Prostě na to teď nějak nemám nervy. Ale příští rok to chci udělat, to se neboj. Už nějaký kontakty za tu dobu jsou, tak by bylo škoda je zahodit, ne? smile

Jo byla by to skoda s tim seknout uplne. Dej si klidne rok pauzu. Mozna bych na tvym miste zacal premyslet o tom zorganizovat to mozna i v jinym meste, kde by byla sance ze prijde vic lidi. Pomoh bych ti klidne pristi rok s organizaci tady u nas v Pardubicih. Popremyslej o tom.

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

214

Ruším zvýraznění. Místo v budoucnu převezme pozvánka na Setkání basslidiček 2011:)

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků:

215

Jasny napis, zacnem neco vymejslet.

CORT SJB6FX FL link
0 xLajků: