1

Téma: Line6 175LowDown - mrtvola

Ahoj prosím o radu. V kombu http://kytary.cz/line6-low-down-175/HN086518/ mi vyhořely procesory co tam jsou. Nejdřív mi distributor co je v Praze slíbyl, že není problém dodat celou základní desku. Teď už je to rok a stále prd už ani nedpovídaj na maily. Neměl by někdo typ, kde se po nich mrknout? Nebo spíš už uvažuju nacpat tam jinej zesík mohl by někdo něco doporučit, poradit jakej...?

Předem díkes Standik

DEAN Vendetta Bass 4
IBANEZ AEB 10E-DVS
Hartke HA3500
Hocke BMF-100
0 xLajků:

2

Re: Line6 175LowDown - mrtvola

Pokud novej, tak ho necpi do komba. kombo vykuchej a pouzijes to jen jako bednu. A jakej ? To si musis rozhodnout sam dle stylu, preferenci a penezenky

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

JJ takhle jsem to nejak myslel, akorat nevim kdyz ma to kombo 175W tak zesik neco kolem 200W nebo to uz je na to moc (zase jsem si rikal kdybych pak nekdy menil bednu ze by se ten zesik pak dal jeste treba pouzit...)

Diky Standik

DEAN Vendetta Bass 4
IBANEZ AEB 10E-DVS
Hartke HA3500
Hocke BMF-100
0 xLajků:

4

Koukni na repro kdyz to budes mit otevreny. Melo by byt mirne naddimenzovane. Pokud ma treba 200w tak bych sel radeji s vykonem niz

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

ok diky Standik

DEAN Vendetta Bass 4
IBANEZ AEB 10E-DVS
Hartke HA3500
Hocke BMF-100
0 xLajků:

6

Já bych kontaktoval Line6, přímo, ne? Když distributor (kdo to je?) zklamal...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

7

pipa napsal:

Když distributor (kdo to je?) zklamal

K-Audio... zklamali i mě když jsem jim posílal 300W Pro verzi na reklamaci... respektive vlastně potěšili, jelikož díky nestihnutí reklamace v termínu jsem mohl chtít prachy zpět a koupit Marka... co koukám na bazar tak tyhle komba jdou krutě pod cenou...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

8

komba? řekl bych spíš ozvučený modelery...
Nevím, jestli je dneska něco ještě víc za zenitem, než tenhle koncept. Hrál jsem na to  a marně si říkal, k čemu je to vlastně dobrý

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

9

Jojo je to K-Audio zkusim jeste ten mail do Anglie treba to pujde lip....

DEAN Vendetta Bass 4
IBANEZ AEB 10E-DVS
Hartke HA3500
Hocke BMF-100
0 xLajků:

10

el Bass Tardo píše:

komba? řekl bych spíš ozvučený modelery...
Nevím, jestli je dneska něco ještě víc za zenitem, než tenhle koncept. Hrál jsem na to  a marně si říkal, k čemu je to vlastně dobrý

Rád bych tedy věděl na co se bude hrát dejme tomu za dvacet let. Jestli je digi technologie za zenitem tak se můžem vrátit do doby kamenné a pořídit si např. lampovou TV......

Cort GB 75  Crate BT 350  Peavey TVX 410
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: CharlesBass (21. 04. 2010 21.55:40)

Robert napsal:

např. lampovou TV......

s 28 elektronkami, odběrem 600W, obrazovkou 28cm a nutností to přenášet ve dvou lidech big_smile

Standik: jinak vykuchej ten zesík a vemu jed na to, že se do toho místa vejde jakejkoli rackovej zes do výšky 3U. Šlo by určitě udělat jednoduché upevnění, tak aby to šlo vytáhnout v případě, že došetříš na nějaký lepší box a tento si mohl odstavit jak pračku na sběrném dvorku. S tím výkonem se neomezuj, pokud bude zesík silnější, budeš si holt muset dát pozor. Na repráku podle mě nic napsanýho nebude. Ale zajímalo by mě foto toho repráku, mám takovej pocit, že bude vypadat jak z čínskýho rádia, jen větší big_smile

0 xLajků:

12

Robert napsal:

Jestli je digi technologie za zenitem

spis myslim myslel ten koncept udelat v jednom apci 40 jinejch pseudoapcu..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: