1

Téma: 22.4.2010 Hubební bazar Ostrava, Kombo + Čtyři

Bude hrát kapela Kombo (ZUŠ Sokolská třída) - očekávejte covery od Porcupine tree, Stinga (..doplnim, nejsem si jisty co vsecko hrajou) a my Ctyri to doklepnem... Je to ctvrtek, takze odpocinkove, zadna ultrakalba ani ultrakultura

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

2 Naposledy upravil: haens (07. 04. 2010 13.35:51)

Re: 22.4.2010 Hubební bazar Ostrava, Kombo + Čtyři

na ZUŠ Sokolská jsem myslím kdysi chodil dva roky se učit na basu (a nic jsem se nenaučil smile ) ale čtvrtek, to je děsný den na to jít do hospody, byť za kulturou...

basa & co.
0 xLajků:

3

me to zas na Sokolske dali vyborny zaklad ani ne tak hudebni jako spis povedomi jak by mela fungovat kapela, zkousky atd...s kombem sem parkrat hral. Na to ze to sou vsechno mladi usaci hrajou vytecne

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

Chlapci, Devcata, Ostravaci, hrajem po docela dlouhe dobe, jsme nateseni, prijdte nas podporit, dame do toho max...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

pozdravuj v hudebním bazaru dejwa straku smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

6

Vyridim smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: m3 (19. 04. 2010 17.05:52)

Jo tam odsud sem koupil svoje prvni padlo.. big_smile .. kytaru... a moc milej chlapik to ma .. nasel sem na tu kytaru odkaz na googlu ale byl to nakej archiv ..ale chlapik pral ze zna toho kdo ji prodaval a ze zovna jede nekam tam ze jestli ji este ma ze mi ji sezene..

edit: to tenkrat este vubec nebyli nikdy v cechach k dostani .. jen u zastupcu hohneru od nekud z pardubic  na objednavku asi za 18...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: