1

Téma: Basové aparáty DorD

Zdravím chlapi
Zajímá mě jestli některý z vás nemáte zkušenosti s basovými aparáty z dílny Dušana Zemana z Hranic.Viděl jsem u něj v dílně zajímavě přepracovanou hlavu Mesa/Boogie Bass 400+ a rád bych věděl jestli nemáte někdo zkušenosti s jinými podobnými zesilovači z jeho tvorby.

GK 700RB-II, GK 410RBH, GK 410BLX, GK Backline 110,
Cort Action Bass 4, Fade Jazz Bass, Ibanez SR705TK, Schecter Omen 7
Boss ME-50B, AKG WMS40FLEXX
0 xLajků:

2

Re: Basové aparáty DorD

zkus taky nějaký kytarový forum, tam bude větší odezva...DorD je spíš mezi kytarákama...já osobně sem ani o tkaovým apci na basu neslyšel natož mít nějaký zkušenosti...ale já sem pražák, do hranic daleko big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Je pravda že DorD je spíš mezi kytarákama, ale až mě bude zajímat kytarový DorD určitě tvoji radu využiju a poptám se na kytarovém fóru, ale teď mě zajímá jestli někdo neviděl basový zesilovač téhle značky.

0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Barius (01. 04. 2010 14.44:28)

Já jsem na basový zesák DorD hrál, měl ho Standa basák z kapely Psychoradio z Hranic na Moravě. Mají profil na BZ tak se ho zkus zeptat jak s ním byl spokojený. Mně osobně přišel hodně středový, výškový až uprskaný, možná to bylo i tou bednou. No nevím, ale Standa si pak koupil tušim GK 2001RB-II a GK 8x10.
Tady jsem našel nějaké video kde ho Stanley ještě měl.

http://www.youtube.com/watch?v=L35G8q0JDDs

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

5

Janus98 napsal:

Je pravda že DorD je spíš mezi kytarákama, ale až mě bude zajímat kytarový DorD určitě tvoji radu využiju a poptám se na kytarovém fóru, ale teď mě zajímá jestli někdo neviděl basový zesilovač téhle značky.

já to myslel spíš tak, že tady u tohodle typu zboží jde čistě o kvalitu zpracování "kopírovanýho zvuku" a tu ti můžou dokázat i kytaristi mezi nimiž bude četnost zesíku DorD větší než mezi basisty kde jich bude tak málo, že názor podlehne statistický chybě a tudíž bude bezvýznamnej...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

Barius napsal:

Tady jsem našel nějaké video kde ho Stanley ještě měl.

Fasa ta hlava je jaksi velká ne? big_smile Co v tom je? Zavařovací sklenice?

0 xLajků:

7

Janec napsal:

Fasa ta hlava je jaksi velká ne? big_smile Co v tom je? Zavařovací sklenice?

No je velká protože je to nejspíš ta kopie Mesa Boogie 400+ a je umístěná do dřevěné bedny, která tu velikost ještě umocňuje.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

8

hral jsem na akci na nakou jeho celoflasku + ampeg 410 a nebylo na co si stezovat

0 xLajků:

9

známej od něho má hlavu na kytáru, docela dobrá za dobrý prachy...
ale viděl jsem nějakou kapelu, která měla celej apec od něj, včetně basáka, klávesáka...ale už si to moc nepamatuju.

ELF / Lakland
0 xLajků:

10

Kořen napsal:

http://hudebniforum.cz/komba-zesilovace … t9093.html

Na tuto diskusi jsem se už díval.Zcestnější řeči jsem ještě neviděl.

0 xLajků:

11

Kořen napsal:

Já spíš myslel kontaktovat rovnou pana Zemana, dojet si za ním a vyzpovídat ho, vozkoušet tam co se dá a vidělo by se.

Právě že u něj jsem byl, kontakt na něj mám, zkoušet jsem zkoušel, ale zajímají mě spíš uživatelské zkušenosti než domněnky o cenách a vyráběných modelech.

0 xLajků:

12

Kořen napsal:

No já nevím, ale když jsem byl osobně u Hockeho, tak tam neměl žádné doměnky, ale konkrétní aparáty, které jsem si mohl na místě vyzkoušet a diskutovat o zvuku.

A pokud mi pan Zeman na místě bude nabízet jen doměnky a názvy modelů, tak mě jako zákazníka přestane zajímat a mám problém vyřešen - koupím jinde.

Nechápeš chlape.....myslím ty domněnky v tom fóru na které jsi tady hodil link.Nad tím jsme se společně s panem Zemanem zasmáli.Co tam ti odborníci někteří píšou je docela sranda.

0 xLajků:

13

JJ Zeman je dobrej, až to Janusi koupíš, přijedu to otestovat, jo? Ve Kvasicích bydlí moje matka smile

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

14

pipa napsal:

JJ Zeman je dobrej, až to Janusi koupíš, přijedu to otestovat, jo? Ve Kvasicích bydlí moje matka

Tak až zaplatím auto musím na to našetřit smile

0 xLajků: