Re: slapovy zvuk
Ale slo by. Jen slo o to namerit ji zezadu aby licovala a libovolne zvetsit ze zadni strany. Potaky uz by nejak musel naskladat na sebe nebo vedle sebe
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » slapovy zvuk
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ale slo by. Jen slo o to namerit ji zezadu aby licovala a libovolne zvetsit ze zadni strany. Potaky uz by nejak musel naskladat na sebe nebo vedle sebe
Jenže jestli šlo o úpravu Fender JB, tak ten už má díru zepředu, takže jinak to nešlo, než ji zvětšit, ne?
no nebo třeba jen provrtat dirku zespoda a tam dát tu elektriku...takhle na vrchu to je designově dementní....
Heh, no neříkám, že se mi to líbí ale furt mi to přijde jednodušší, než to vrtat z obou stran.
Heh, no neříkám, že se mi to líbí
ale furt mi to přijde jednodušší, než to vrtat z obou stran.
prosím při následujícím VELKÝ NADHLED a nerozčilovat se....
no je fakt že sadowsky asi tu jednoduchost vyznává doposud (nic moc objevnýho nepřinesl, v podstatě akorát používá brandovaný součástky od standardních výrobců ) ..ale funguje to výborně
nic moc objevnýho nepřinesl, v podstatě akorát používá brandovaný součástky od standardních výrobců
ne, nebudu nic psát..
..na TB jsou k tomu megathready
tao-kan napsal:Heh, no neříkám, že se mi to líbí
ale furt mi to přijde jednodušší, než to vrtat z obou stran.
prosím při následujícím VELKÝ NADHLED a nerozčilovat se....
no je fakt že sadowsky asi tu jednoduchost vyznává doposud (nic moc objevnýho nepřinesl, v podstatě akorát používá brandovaný součástky od standardních výrobců
) ..ale funguje to výborně
Ale nakonec proč ne? Pro mě není důležitý jak invenčně kdo nástroje dělá, spíš mě zajímá jak nástroj funguje... pokud Sadowsky staví kvalitní nástroje, který suprově hrajou, je všechno ok.
pokud Sadowsky staví kvalitní nástroje, který suprově hrajou, je všechno ok. smile
Coz dela sousta dalsich lidi. Nicmene Sadlowsky to marketingove zvladl nejlip a cim vic pruhu tim vic sadlo
mozete tu nekto hodit jaky ten preamp on pouziva???raz som si zahral na sadovskom Preampe,bola to krabicka a sice to stalo 10 000SK ,ale ten zvuk co zrobyl z obycajnej ibanezy za 30000SK bylo neco
Preamp:
http://www.talkbass.com/forum/showpost. … stcount=63
Ten outboard Sadowskypreamp mám a je super + má navíc dobrý DI XLR a mute switch.
tao-kan napsal:pokud Sadowsky staví kvalitní nástroje, který suprově hrajou, je všechno ok. smile
Coz dela sousta dalsich lidi. Nicmene Sadlowsky to marketingove zvladl nejlip a cim vic pruhu tim vic sadlo
Přesně tak. Jenom pořád nechápu, co na tom kdo vidí špatnýho
mozete tu nekto hodit jaky ten preamp on pouziva???raz som si zahral na sadovskom Preampe,bola to krabicka a sice to stalo 10 000SK ,ale ten zvuk co zrobyl z obycajnej ibanezy za 30000SK bylo neco
hele, za 30.000,- SK to asi nebyla úplně obyčejná Ibaneza ...
dyt si dělám prdel vy joudové
akorát ...obyčejná ibaneza za 30k sk...to ten kurz teda asi je hodně novej
hele, za 30.000,- SK to asi nebyla úplně obyčejná Ibaneza ... smile
no to ja vem ale ked som hral stym preampom a potom som ho vypnut tak tam bol sakra velky rozdiel
jimmy napsal:hele, za 30.000,- SK to asi nebyla úplně obyčejná Ibaneza ... smile
no to ja vem ale ked som hral stym preampom a potom som ho vypnut tak tam bol sakra velky rozdiel
na preampu kde boostuješ basy a vejšky (i když ono to je trošku jinak) to vždycky bude hrát dobře když je to solidně udělanej preamp...
http://www.sadowsky.com/accessories/preamp.html
nepouziva tnto Preamp ten Miller?no prave na tomto som hral par krat aj stou Ibanezkou za tych 30000SK.Ten zvu velmy vela zmenilo,proste bil 100X lepsi ako kdyz hrala ta basa bez preampu a primtom to bola velmy kvalitna basa
http://www.sadowsky.com/accessories/preamp.html
nepouziva tnto Preamp ten Miller?no prave na tomto som hral par krat aj stou Ibanezkou za tych 30000SK.Ten zvu velmy vela zmenilo,proste bil 100X lepsi ako kdyz hrala ta basa bez preampu a primtom to bola velmy kvalitna basa
tak si ho kup do Deluxu tam je ten preamp stejně jen asi jako "převozní struny" uvidíš co v tý base všechno vězí
ja ti nevem,v Ziline kde som ho kusal ho maju tale tak ked budem ca tak si ho poskusam ale pouziva ho aj basak Juraj Griglak as tusim vola a ten zvuk je taky akoby hral na Marcusovom JB.Kedysi mi ho jeden nukal za 200Eček
ja ti nevem,v Ziline kde som ho kusal ho maju tale tak ked budem ca tak si ho poskusam ale pouziva ho aj basak Juraj Griglak as tusim vola a ten zvuk je taky akoby hral na Marcusovom JB.Kedysi mi ho jeden nukal za 200Eček
tak Griglak je takovej Sadowsky player 200E je hodně v USA stojí 200USD ani ne
hej?a v nemecku to kolik stoji?kamaratov bratranec pride z nemecka tak ze by to aj zobral rovno:D
v USA stojí 200USD ani ne
https://secure.sadowsky.com/store/index.php?cPath=76_22
Kubš napsal:v USA stojí 200USD ani ne
no vidíš...tak počítej že on měl za 200E nabídku na použitej a sme tam
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » slapovy zvuk