1 Naposledy upravil: cunesk8 (07. 03. 2010 13.02:42)

Téma: Tupak Amaru - Fuck The System A co Dal ?

Tak jsme dali na net ke stahnuti zdarma cele nase nove album. Nahravali jsme v home studiu Martina Zika http://www.studiozik.estranky.cz/ . Tak kdo chce at si to poslechne. Vsechny tyto songy by meli vyjit na LP. Hledáme labely, které by byly ochotné na LP přispět. Pokud by se náhodou někdo takový našel, ozvěte se prosím na ska.narchist@seznam.cz. Díky! šiřte - Fuck Copyright - Total DIY!

Ja jsem nahraval basu primo do linky pres MXR 80 a ATK 400.
Link na stahnuti: http://ulozto.cz/4193129/tupak-amaru-fu … acodal.zip
Jinak doporucuju si poladit ekvalizer podle libosti. smile Prijemny poslech.

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

2

Re: Tupak Amaru - Fuck The System A co Dal ?

Nikdo zadne vyhrady k necemu? smile Takze dokonala nahravka co? tongue

Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

3

Nevěděl jsem, že jsou ještě takové kapely:-) Nelíbí se mi tam zpěv, jinak je to dobrej old-school hard core/punk. Dobrý, basa je tam slyšet, a to se mi líbí:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: cunesk8 (08. 03. 2010 15.07:40)

No basu sem chtel ve stylu stareho Anti-Flagu (treba Angry Young and Poor). Ale nakonec sem ubral na hlasitosti a museli jsme stahnout basy, bo to bylo prebasovane. Me se hlasy libi, aspon tomu jde rozumet, jenom se mi zdaji byt sem tam utopene. big_smile big_smile Jinak kritiky neni nikdy dost. tak piste. smile

Music Man Club #12
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: cunesk8 (08. 03. 2010 15.09:46)

jeste jsem zapomel dodat stranky: http://www.amaru.cz/ jsou tam i vsechny texty at vite vo co de big_smile
A tady je i primy odkaz ke stazeni at nemusite na ulozto: http://www.irevir.cz/files/amaru.zip

Music Man Club #12
0 xLajků:

6

Tak jsem to taky stáhnul, poslechnu to v nejbližších chvílích.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

7

ja sem linej tak mne to nebavi stahovat nechces hodit naky ukazky nekam do nakyho flash prehravace...??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: cunesk8 (08. 03. 2010 20.06:08)

kurva to je v pici. tak my dame album zadara ke stazeni a clovek radsi napise ze linej si to stahnout. no to me poser sad Aspon vim ze si pak LP nekoupis. smile

Music Man Club #12
0 xLajků:

9

No, poslechl jsem to. S názorem kapely se asi moc neztotožňuju, ale hudebně docela dobrý. Připomíná mi to Němou Barikádu tady kousek od nás, nevím jak je to (ne)známý okolo.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

10

jj to je vostřejší big_smile

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: cunesk8 (08. 03. 2010 20.23:12)

kurcatovium napsal:

No, poslechl jsem to. S názorem kapely se asi moc neztotožňuju, ale hudebně docela dobrý. Připomíná mi to Němou Barikádu tady kousek od nás, nevím jak je to (ne)známý okolo.

Nema Barikadu znam. Videl sem je u Chrudimi asi v roce 2008. S tim nazorem je kazdeho vec. Vzdy rikame na koncertech at lidi s nama pokecaj o textech atd. Do dneska za ty 3 roky co tam hraju prisli jen 2 sad  a to texty jsou pro nas kurva dulezite. smile

Jo jinak jsme schvalne dali takove drsnejsi intro. Dost lidi to ve "scene" asi neda big_smile big_smile

Music Man Club #12
0 xLajků:

12

pekelnik napsal:

jj to je vostřejší big_smile

co takhle v sobotu zavitat do Vegalite? big_smile

Music Man Club #12
0 xLajků:

13

cunesk8 napsal:

co takhle v sobotu zavitat do Vegalite?

mám to v plánu...pokud nepojedu k rodičům.Což už je jaksi po cca čtvrt roce potřeba.
No třeba to ale všechno nějak vyjde.

0 xLajků:

14

čéče čuně, ty seš taky všude!

znovu se učící žížala a hledač medového zvuku
Hraju na Squier | profyl | www.stanislavkolarik.cz
0 xLajků: