1 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (25. 02. 2010 17.43:28)

Téma: Porovnanie MARKBASS BOXU (151HF vs 151HR)

Takze coskoro budem brat dalsi box od Markbasu,konkretzne mam zaluk na 1X15 box (ku 2X10) a ako som sa dival tak som narazil na tieto 2 boxy.Su to 1X15 ale su tam velke cenove rozdiely a ten 151HF box ma naviac hornu a bass reflexy.Mislite si by bol napr dobry ten 151HF alebo by bolo lepsie si priplatit a zobrat ten 151HR (ale ten rozdiel 4tacy se mi zda nejako az vela)?

http://kytary.cz/markbass-standard-151hf/HN103425/

http://kytary.cz/markbass-standard-151hr/HN103423/

0 xLajků:

2

Re: Porovnanie MARKBASS BOXU (151HF vs 151HR)

Basreflexy maj obě. Ta HF mě osobně přijde jako až příliš veliká, zbytečně.
Zkus toho Travelera 15...to je dle mého velikost tak akorát dostatečná a zvukově možná budeš příjemně překvapen wink

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

3

taky bych sel do travelera anebo kdybych mel 2x10 traveler tak bych asi pridaval jen 1x12

0 xLajků:

4

traveller nechcem,rovno chcem Standart lebo to je namieru zrobene,to len dam na to tu moju 2X10 bedinku a uz to tam je pekne rovne,traveller su mensi boxy

0 xLajků:

5

Teda, ta 151hf je dokonce o hodně větší než můj maxibox fík. To bych nečekal, že mě trumfne zrovna Markbass. smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

6

BUDAJ-31 napsal:

dam na to tu moju 2X10 bedinku a uz to tam je pekne rovne,traveller su mensi boxy

no, ale dyk všude píšou, že právě ty travelery překopali tak,aby pásly i se standard serii...

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

7

Nook napsal:

no, ale dyk všude píšou, že právě ty travelery překopali tak,aby pásly i se standard serii...

no jo ale standart bedna ma na sirku 60CM kdezto Traveller zase ma 49CM.a este vsetky standart boxy 2X10 a 1X15 mau 60cm sirku kdezto Travellery to maju inac (1X12 ma inu sirku ako 1X15 alebo aj inu ako 2X10)

0 xLajků:

8

Tak buď jsem slepej já nebo ty, ale na stránkách MB je jak u STANDARD tak u TRAVELER šířka 59,4 cm a to jak u 2x10, tak u 1x15 a dokonce i u 1x12 !!!
Brýle ...  ;o)

0 xLajků:

9

jo! problém je v hloubce - std: 48 x traveler: 43,3
to by tam byl vzadu ošklivej převis ...

0 xLajků:

10

5 cisel to neni moc..

UR napsal:

Tak buď jsem slepej já nebo ty,

treba v tom kramu kam de budaj maj este ty stary..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

11

no jo,ako vidim sirka vsech boxu je taka ista,mozno na kytarach to napsaly opacne nebo spatne,kazdopadne tych 5cm do zadu urcite nebude vadit,na hloubku je to celkem dost siroky takze to by bilo OK

0 xLajků:

12

ohladom tej sirky tak su vsetky take iste?na kytary.cz a na danacoustic som nasel ze maju tie Travellery 46.4 cm ,ale na stranke vyrobcu som nasel ze zase tolko ako vsetky,tych 59cm okolo ako aj ta 2X10,tiez som nasel jednu fotku kde bola ta moja bedna odfotena s boxom Traveller 1X15 a pasovala na mieru,tak ja teraz nevem ci sa pomilily kytary a danacoustic alebo markbass...

0 xLajků:

13

Mozna tam maj proste ty stary verze...stejne jako maj posledni kusy 151HF, kterej uz se (nevim sakra proc) nevyrabi.. (kdyz jsem uvazovla o 104HF, tak 15" bych k tomu chtel sand stejnej typ, ne?)

Jinak Budaji, na tvem miste bych sel asi do HR. Porovnalval jsem to tenkrat a vic se mi sice libil to HF, ale HR je trochu skladnejsi a zas tak vyraznej rozdil tam neni..

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

14

Kua tak snad nejspolehlivejsi cisla ma vyrobce, ne? A pokud maji nekde starou verzi, tak to je kua problem.

0 xLajků:

15

Kiwi napsal:

Jinak Budaji, na tvem miste bych sel asi do HR. Porovnalval jsem to tenkrat a vic se mi sice libil to HF, ale HR je trochu skladnejsi a zas tak vyraznej rozdil tam neni..

no hej ale ta cena tam je ina

tos tie travelery co maju taku sirku ako standarty tych 59cm su stare verzie alebo nove?ted uz fakt tomu nechapu

0 xLajků:

16

Nove verze jsou ty co jsou urcite ty co sjou na strankach MB..

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

17 Naposledy upravil: m3 (27. 02. 2010 18.52:13)

no ty stary byli vic krychlovaty ty novy sou spis kvadry teda sirsi wink
stary
http://www.basscentre.com/user/products/thumbnails/mb_trav151p.jpg
novy
http://www.woodbrass.com/images/MEDIUM/woodbrass/4541270517008.JPG

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

18

no jo ale prave vsade maju te nove a tam maju te miry este asi zle.ake kazdopadne kdyz si to pujdu brat na platky tak a spitam kamarada ked mi to bude vybavovat tu objednavku ad as spita na miery.ked markbas pise miery tak urcite sa musely kytary.cz pomilit,pac sem tam i take bludy nekdy nasel,ale to jeste kdysi

0 xLajků:

19

BUDAJ-31 napsal:

urcite sa musely kytary.cz pomilit

ale ježiš,to je to tak těžký číst?:) dyk to tam (všude,tj. Markbass i kytary.cz) píšou: 2007 byly bedny předesignovány, aby pasovaly s reproboxy standard serie. Tak asi zavolat nebo napsat na krám, kolik měří bedna na šířku a neviděl bych problém...
ale opakuju: vyzkoušej travelera, ty obrovský patnáctipalce jsou naprd...(IMO).

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

20

vsak hej,ja si tam zavolam,a preco by maly byt tie 15-stky naprd?lisi sa to aspon nejako od STD?

0 xLajků: