Re: Galerie pěkných kousků
nejhezčí bezpražec je stejně ten co má ten fešák vpravo smile
no ten do toho stejne zacne stourat pizlat rezat vrtat lepit...
...nemit marka..vadi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 41 42 43 44 45 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nejhezčí bezpražec je stejně ten co má ten fešák vpravo smile
Jenich napsal:nejhezčí bezpražec je stejně ten co má ten fešák vpravo smile
nesmí má to zakázaný
Jenich: Sorry za blbej vtípek, ale přijde mi to jak svatební fotka :-D
Jenich: Sorry za blbej vtípek, ale přijde mi to jak svatební fotka :-D
vzdyť taky skoro je
)) řekli jsme si, že fotky kde pózujeme s kytarama jako nedvědi nechceme a ani ty, kde se jeden dívá budovatelsky "na něco" vlevo a druhej výrazem upomíná na utrpení gruzínských běženců...
prostě jsme hráli a kecali a fotograf nás nechal bejt a fotil si
prostě myslim, že ta fotka je výstižná...takhle nás uvidíš na podiu..což je myslim u takovýhle muziky super, když se to udělá prostě upřímně
Jo, to samozřejmě neberu. Je to přirozený... Jen mi to prostě připomnělo fotky z bráchovy svatby.
ale tak co:) klukum to spolu slusi a hlavne ladi a hraje
hehehe bukanýřii na blaťáku....kerejpak je pinďa a kerej fifinka ? Vzhledem k tomu ze fifinka ma na hlave porost tipuju Jendu na pinďu
ty krávo, čtyřlístek sem už dlouho neměl v ruce...
haha...tos mi spideře připomněl
Nejlepší je, jak autor pracoval i s částmi původního textu...
tady je celej krásnej příběh
Prej: "Zmrvil: DML" to mě dostalo... Jendo, fakt super.
http://4listekjinak.kvalitne.cz/iepages/moje.html
tady máš nálož, kuře
Jenda je jasnej bobík
rozhodne...
B.A.S.O.X napsal:Jenda je jasnej bobík
rozhodne...
rozhodně
http://www.youtube.com/watch?v=eTA47NCANzs
I když pětky moc nemusim, tady bych si asi vybral..
hmm, to bych si dal líbit...
mě ten odkaz nefunguje...
mě ten odkaz nefunguje...
Vzhledem k tomu jak je stary neni divu. zkus to vyreklamoivat u kytary.cz
I když pětky moc nemusim, tady bych si asi vybral..
Kvalitní kousky to budou, ale jestli pěkný, tak značkou možná? Stačí přelepit logo a máme tuctový JB
davidak napsal:I když pětky moc nemusim, tady bych si asi vybral..
Kvalitní kousky to budou, ale jestli pěkný, tak značkou možná? Stačí přelepit logo a máme tuctový JB
tak to ale u tvýho platí dvojnásob přelepíme logo a máme photoflame china peavey
někdy mě až udivuje jak lený nástroje dokážou na dálku či první pohled vypadat honosně
Jop, platí A tim lépe. Navíc já tam nemám ani tejho motýlka co maj zas ty úplně nový NYCéčka a ten nápis je ouplně malinkej, takže si všici myslijó, že hraju na nějakou ibanězu
WTF? Co to je??:)
WTF? Co to je??smile
no to fakt netusim som to nasiel na talkbasse. ale vcelku zacinam uvazovat, ze svoj projekt basovy budem uberat tymto smerom.
link k tomu obrazku je tu
http://images.guitarcenter.com/products … R39034.jpg
no nedoklikal som sa k tomu ze preco a ako to spravili
Fak sexy tele:) Chtěl bych si na to i hrábnout:D:D Designově to je fakt povedené:)
Co to je??
Custom Shop Jolana Galaxis
Galaxiska vypadá skvěle:D
jasnee galaxiska preto sa mi tak paci..podvedoma nostalgia k prvej base
Částečnej zásah, fakt je to Custom Shop...
Móre info klikni tutaj:
http://www.talkbass.com/forum/showthrea … ost8449965
http://www.fenderforum.com/forum.html?d … ber=730492
Móre info klikni tutaj:
hmm interesting..len ma pak napada, ze po vyfrezovani dalsich dvoch otvorov na snimace + potaky by pod pickom vznikol statny swimingpool :-/
Každopádně od toho pěkně musí dunět zem
Té první verzi ještě singl ke kobyle a nech tam tu tele hlavu:D
Té první verzi ještě singl ke kobyle a nech tam tu tele hlavu:D
keď niečo ku kobyle tak rovno humbucker a mám jazzový krk a sa mi nechce ho brúsiť na tele hlavu
keď niečo ku kobyle tak rovno humbucker
To zní jako by singl byl něco méněceného:D A s normal hlavou to nevypadá špatně:)
Nemůžu si pomoct, ale ty perleťový bloky na krku prostě zbožňuju. I když je ta basa vlastně hnusná, těžká, omlácená, zašlá, tak pořád má to své kouzlo. Jsme asi fakt fedroidní úchylové...
jj, hlavne ked uz je hmatnik takto krasne zozltnuty.. a o hlave ani nevravim
Nechápu ty korálky nebo vlastně cokoliv na pravé ruce, mě to teda strašne zavazí.
když je ta basa vlastně hnusná, těžká, omlácená, zašlá,
A co víc chtít?:) Když se na to jenom podívám tak jdu do kolen...
Nemůžu si pomoct
.. z kolika "odřezků" bože můj je slepený ten korpus ?? .. jinak co to tam máš na téj kravatě za okřídlenou lišku ??
.. z kolika "odřezků" bože můj je slepený ten korpus ??
Asi z dvaceti u Fendera v 70.letech nic neobvyklýho. Asi tam bude nejtěžší to lepidlo.
.. jinak co to tam máš na téj kravatě za okřídlenou lišku ??
Hele to fakt nevím, protože mě ji hostinskej v AC klubu pověsil na krk a já to nestudoval. Akorát vím, že byla politá nějakým kafem, tak jsem ji pak sundal.
perleťový bloky na krku prostě zbožňuju
Vypadají fakt božsky... akorát to musí bejt celojavorovej krk. ;-)
no ty voe těch kusů to už je skoro jak legendární japonci
I když je ta basa vlastně hnusná, těžká, omlácená, zašlá, tak pořád má to své kouzlo
no az na to tezka .. tak rozhodne ,me se naopak moc nelibej funglnovy a nalesteny basy..
to je jak s tema klubama ty novy vystajlovany co vypadaj jak pizerie a vsude sama vzduchotechnika.. brrr.. idyz zac clovek tam muze jit v klidu srat ..
Trujillo Signatura od Worwaně.....
na to jsem taky uz koukal. takhle na oko vypada super, ale ten povrch by mohli pouzivat poldove na snimani otisku prstu.
ten povrch by mohli pouzivat poldove na snimani otisku prstu.
Oživte mi paměť, která slečna to měla tenkrát na srazu v Nymburce naleštěnou černou basu a skoro oplakala každý otisk prstu na těle (načež jsme v nestřeženém okamžiku udělali velké omatlání)?
A co říkáte na Conklin basses?
najdi si harfovy forum!!!
Kua tady vubec nejde o počet strun ale o provedení, vy ste ale kožkaři. Zvukově jsou to klavíry hadra, jak už tady kdysi dávno apeloval na klavírní zvuk basy. Samozřejmě, že já bych si takovou harfu nekoupil ale myslím, že sem patří.
Mám rád prostě ty širší krky, ale sedm už je moc
Kua tady vubec nejde o počet strun ale o provedení, vy ste ale kožkaři.
Zvukově jsou to klavíry hadra, jak už tady kdysi dávno apeloval na klavírní zvuk basy. Samozřejmě, že já bych si takovou harfu nekoupil ale myslím, že sem patří.
Mám rád prostě ty širší krky, ale sedm už je moc
hele já na tyhle basy mám názor že na fotce to vypadá uplně stejně jako čínan za 6 tisíc tyhle luxusní materiály sou hrozně zprofanovaný těma humus basama za pár korun....
se divím, že tak nehezký dřevo neschoval pod barvu
ticho fendristo....
No právě, že pod barvu se dá schovat cokoliv(trocha kytu atd. ), ale někdo kdo se za to nestydí, tak to prostě nechá tak. A myslím si, že spousta basáku už si pod svůj lak, na nějakém méně viditelném místě, rýpla, aby se přesvědčili, že je to opravdu olše, jasan, no prostě ten matroš, který je údajně napsaný v popisu nástroje
Znám pár takových
Znám pár takových
jména!!!! adresy!!!!! pojedu se jim vysmát :D:D
ty si ale posměváček!!!!!
ty si ale posměváček!!!!!
jakožto blbec vyššího řádu se škodolibě vysměju blbcům nižsího řádu :D:D
protože mě napadá lecos ale že bych dloubal jeslti tam mám fakt olši nebo jasan....to by mě nenapadlo ani náhodou pak je ještě jedna možnost odebrat vrtačkou vzorek (něco jako kostní dřen) a poslat na rozbor
Ale z rozboru nepoznáš, že okolo vrutu je na třech místech těla basy hnusnej prohnilej su(c)k...
Ale z rozboru nepoznáš, že okolo vrutu je na třech místech těla basy hnusnej prohnilej su(c)k...
suky dává jen AV a teda jeden sem viděl i na Pedullce
Tak když jsi tak proti těm sukům, tak se podívej na ten čort co se ti tak libí, co tam dávají za horní desku, vypadá to jak pěkně zgrnělý dub.
Ono jde o image, které obyčejný lak, jakýkoliv nemůže konkurovat, protože žádným lakem takového přírodního efektu nedosáhneš. Ale samozřejmě, že každému se líbí to jeho pravé ořechové, olšové, jasanové atd.
Každý má to své.
suky dává jen AV
To já bych ti zase mohl říct, že ty musicmany vypadají jako by bouchl lis a je hotovo, ale přesto se mi taky na nich něco líbí. nic nebrat osobně, páč my z té nižší blbounské třídy se s váma z té vyšší nemůžem rovnat. prdeeeeeel
že ty musicmany vypadají jako by bouchl lis a je hotovo
no hele o nich vůbec nemluv....stačí kouknout na tu galerii co se otevře a probíhá když přijdeš na jejich official stránky...3 kusy na tělo žádná vyjímka...a já musicman nesnáším takže vlastně jen mluv jen pomlouvej rád se přidám
já proti sukům nejsem očkovanej javor je taky vlastně sukovice
nechme toho, to jsou jen polemiky, kdybysme ty basy dělali my tak to je jiná. Basy jsou krásné a ošklivé, která kde patří to si každý sám přebere. Vždyť jde o to jak hrajou přece!
a já musicman nesnáším
Takže se z tebe stává MM Hater měnící se pozvolna na Cortlovera ?
Jooo tady ty diskuze to je velká sranda
Takže se z tebe stává MM Hater měnící se pozvolna na Cortlovera ?
ten je ze mě odjakživa ale ted už mi nikdo nemůže říkat že to je proto že sem nikdy neměl na to koupit MM
:D:D já si to koupil jen proto abych jí mohl právem pomlouvat!!!! ošklivá firma to je...
hele jde o to jak hrajou ale i jak vypadaj...ale takový Reverend USA basy se mi třeba děsně líbí...to musej bejt úžasný stroje, na talkbassu sou z nich posraný, kytary maj naprosto "vysoký" renomé a dotáhneš to sem a lidi se ti vysmějou i když to pochčije jejich uslintaný basy z regálů kytary.cz protože to nemá JB nebo P tvar ale naprosto originální ulítlý retro tvary
Tohle je zosobnění originality a KVALITY......
...a ta pájka na zemi je nejlepší:D
spíš to vrtadlo :D:D a na tý bedně ten suk
to je další "sukista"
ten tvar těla mi připomíná moji jolanu typhon z 69. roku
ten tvar těla mi připomíná moji jolanu typhon z 69. roku
naštěstí neznám
pač pro jolany sem nikdy slabost neměl
já každopádně pořád přemejšlím, co mně ta basa připomíná-ten zlatej pickguard ve mně vyvolává vzpomínky, jak jsme na základce vystřihovali z takovejch fólií různý papírový tvary a pak z toho lepili nejrůznější koláže:D
naštěstí neznám big_smile pač pro jolany sem nikdy slabost neměl
to já taky ne ale prostě to byla první basa která mně pře 12 lety říkala pane. Dostal jsem ji od taty. Jinak samo že ten zvuk je z jiného vesmíru, ale někomu se líbí. Já bych rozhodně krok zpět nedělal
pokud myslíš to GK tak ANO! :-)
Reverend: bejvávalo dobře, dneska taky východ, ale možná si jednou taky takhle švihlou basičku dopřeju, líbí se mi, navíc dneska jsou nový k mání od 500/600 USD. Božínku to je krásný, jak nám ty klucí emerický slevnili...
Navíc podle webu to vypadá, že už basy ani nedělaj...
To nevim kdyz bazarovy jsou za 900 a vys.... Mozna mluvis o vychodnich serkach
ty vole...to je hrozný zlo
myslim,že půlka tady toho vlákna by se dala přesunout do "basy které by ste ani nepoblili"
basy které by ste ani nepoblili" big_smile
Vetsinou kdyz uz bliju tak je mi jedno na co nebo na koho....
Je to sice kytara já vím, ale je prostě úžasná.
Je na E-bay za krásný peníze:
http://cgi.ebay.com/Star-Wars-Darth-Vad … 888wt_1165
Hnuspádlo?
jak to hraje? lakoval si krk? šupp dojmy!
Nene, tohle není hnuspádlo... Tohle je jen takovej nějakej "random" precl.
aje je to u kuřátků na dvorku..nebo ne? tak jak to igrraje? Budu taky stavět preclíka...už víš a tak prahnu po jakýchkoli poznatcích.
Pošli mi mail nebo se ozvi na icq, jabber nebo prostě nějak dej vědět. Ať to tu nezasíráme zbytečnou diskusí...
Ať to tu nezasíráme zbytečnou diskusí...
to řiká ten nejpravější zrovna tahle by zbytečná nebyla..
Je to sice kytara já vím, ale je prostě úžasná.
Mno, je to takove hodne komercne ladene....kdyby mel na tom hmatniku treba "Darkside" tak by se me to libilo vic....
Tohle je jen takovej nějakej "random" precl
Dobroučská lopata na sníh
Dobroučská lopata na sníh
.. trochu bych se tady obával "teplotního šoku" !))
Je to sice kytara já vím, ale je prostě úžasná
Je to Fernandez, viz hlava
mm, moc peknej inspector
pěkná, emerická.
nelíbí. a to tak že vůbec...
Kráska
já si myslím že tenhle Špektor je úžasnej...cena je neméně úžasná 2100USD
Tak potom levnější vzdálená sestřenice
to je Delicie?
Jedna basa "do tvrdších stylů"
to bude nejaká wimbishovina. Ty basy v dobrejch hnátach hrajou naprosto úžasně!
davidak napsal:Jedna basa "do tvrdších stylů"
to bude nejaká wimbishovina. Ty basy v dobrejch hnátach hrajou naprosto úžasně!
tady bych si dovolil poznamenat že ani ve špatnejch nebude uplně hluchý :D:D
to je Delicie?
Dle sdělení výrobce uvádíme: Basová kytara Jantar 4 se vyráběla v Hořovicích ve firmě Elpro – Delicia a.s. v letech 2002 až do zrušení výroby v roce 2004. Nová se prodávala za cca 18tis. korun. Jednalo se o výprodejovou sérii baskytar, která byla připravena a upravena z rozpracovaných, tehdy však již nedokončených výrobních sérií. Basa Jantar nese značku „D“ – Delicia.
Basová kytara Jantar 4 má průchozí krk a společně s tělem jsou vyrobeny z kanadského javoru. Tělo je zaoblené do mírného oblouku. Krk má v sobě navíc grafitové výztuhy pro zlepšenou pevnost. Hmatník je z palisandru a je dvouoktávový. Mosazná pozlacená kobylka, mechaniky Grover. Basa má 2× aktivní humbucker. Aktivní elektronika včetně baterie je přístupná po odšroubování zadního krytu.
08´ American Precl jo? hmm pěkné....
Stránky Předchozí 1 … 41 42 43 44 45 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků