101 Naposledy upravil: Lukáš (06. 02. 2010 13.43:04)

Re: Squier Vintage Modified P-Bass

deafslap napsal:

nebudu to natahovat, jednička je agathisový squier a dvojka olšový G&L. Jasně že to je limitovaný nahrávkou, ale je vidět, že hrát se na to nejspíš taky dá. Kdybych předem napsal co ja agathis, budou tu poznámky, jak je to děsný. smile Celá ta diskuze je planá, přece už asi většina z nás ví že dražší basy bejvaj lepší než levný. Ale zase to neznamená že se nedá hrát i na levnou a normálně fungovat.

Přesně tak.. jinak mě to pomastilo dost ego,páč jsem se zatím ani jednou při tipování podle svejch uší nezmýlil - výjímku tvoří Jenich s Variaxem big_smile myslím,že to poznat šlo,ale upřímně přes integrovanou zvuknu bych poznal prd .. a vůbec,bůhví,třeba by ten první zvuk lépe prolézal kapelou big_smile big_smile

0 xLajků:

102

Lukáš napsal:

Přesně tak.. jinak mě to pomastilo dost ego,páč jsem se zatím ani jednou při tipování podle svejch uší nezmýlil - výjímku tvoří Jenich s Variaxem  myslím,že to poznat šlo,ale upřímně přes integrovanou zvuknu bych poznal prd .. a vůbec,bůhví,třeba by ten první zvuk lépe prolézal kapelou

všim sem si toho smile asi přichystám nějaký kontroverzní tajný ukázky těch svejch smile

0 xLajků:

103

OT(Co tady ot,aleneni..)Nemá někdo PB od Fokusu i Squiera zároven? Nebo JB, to je jedno.

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

104

D.V.B. napsal:

OT

prej OT!!! lol
To už je zbytečný, víc rozbombardovanej topic už sem dlouho neviděl smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

105

Zapoměl si citovat i tu závorku.... ;-)

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

106

D.V.B. napsal:

Zapoměl si citovat i tu závorku.... ;-)

Tu už jsem přes slzy neviděl smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

107

Měl jsem dva skvéry a teď mám prvního Fokuse. Co se celkovýho dojmu z basy týče, vychází to hodně podobně, stejnej pocit mám i ze zvuku.

U Skvéru maj však zřejmě přísnější výstupní kontrolu kvality, na tý fokusce sou takový nedodělky, nějaký ty otřepy kolem pigárdu a tak. Matroše sou řekbych u obou stejný, na Fokusu mě mile překvapily docela pěkný mechaniky, jak chodem tam vzhledem, otázka na jak dlouho. Skvér má hezčí hlavu, ale je taky dražší smile  Osobně bych radší než Affinity skvéra ušetřil, a koupil Fokusku, zbylý peníze pak radši utratil za kloudný struny, ty ti na tom nástroji udělaj 60% zvuku.

Nevim jak ta Vintage série, ta se mi osobně hodně líbí, hlavně classic vibe, ale v ruce sem to neměl.

0 xLajků:

108

davidak napsal:

zbylý peníze pak radši utratil za kloudný struny, ty ti na tom nástroji udělaj 60% zvuku.

to se nedá popřít:) ale prvně bych changnul snímače smile

0 xLajků:

109

To se dá popřít... mně hrajou asi půl roku starý Elixíry pořád dobře. Teda já mám dub a reggae rád smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

110

nechtějte vědět, jak starý mívám občas struny smile

0 xLajků:

111

Myslím, že si rozumíme smile

0 xLajků:

112

Však jasný, to já jen k těm rychlejm nutnejm upgradům a investicím do snímačů u levnejch nástrojů, "aby to cinkalo". Jenže Honzo tobě ty Elixíry fakt hrajou pořád dobře, třeba ty dadárka byly mrtvý mnohem dřív, ne?

0 xLajků:

113

Dadárka zdechly neskutečně rychle, to je fakt smile Ale za ty Elixíry tě budu uctívat až do smrti smrťoucí smile

0 xLajků: