1

Téma: 14.2. - 20 let indies - Brnö, Flöda

http://www.indies.eu/obrazky/promo/plakat_20let.gif

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

2

Re: 14.2. - 20 let indies - Brnö, Flöda

jojo tam se chystám smile

Jenichu to si budeš dávat za večer dvě vystoupení - se Zdeňkem a Yamanama?

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

3

hofa napsal:

jojo tam se chystám smile

Jenichu to si budeš dávat za večer dvě vystoupení - se Zdeňkem a Yamanama?

noo...tam mám dvojáček... tak se to něják sešlo. Nemůžu odehrát pražskej křest Al-Yaman, protože jsem na šňůře se Zdendou, tak jsem rád, že si odehraju "alespoň" ten brněnskej...

Zdeněk zafíčuruje v ten večer u Al-Yaman jako vokalista, protože na nový desce se nemalou částí pěvecky podílel Amit Chatterjee (Zawinul Syndicate) a je tam proto velkej prostor pro indicko-pakistánsko-arabsko-pardubickýho vokalistu smile ...myslim, že to bude dobrá párty...hlavně fléda je prostě super klub...no těšim se.

0 xLajků:

4

Mít to blíž do Brna, tak neváhám sad

0 xLajků:

5

jo,včera sem po brně zahlídl docela dost plagošů na tuhle akci ...

0 xLajků:

6

no teda jako ta vase seherezada je sexy.. ale na tech fotkach tam maj asi 3 ruzy basaky a zadnyho jenicha... chmmm

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

m3 napsal:

no teda jako ta vase seherezada je sexy.. ale na tech fotkach tam maj asi 3 ruzy basaky a zadnyho jenicha... chmmm

je no smile stránky se ještě neaktualizovaly (mimo nějáký novinky, sestava a koncerty) od pauzy před 7 lety nebo kdy smile

0 xLajků:

8

tak Jenichu - velkej respekt k tomu včerejšku smile se Zdeňkem perfektní zvuk a bezvadnej zážitek z vaší souhry... s Yamanama parádní atmoška, akorát teda ten zvuk byl trošku horší (nechápu proč zvukař toho perkusistu totálně utopil)... basa byla chvilkama taky trošku utopená v těch samplech... ale celkově suprovej večer (i další kapely)... dík smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

9

Koncert Bíny a Jenicha je po dlouhééééé době něco, u čeho mě nebolely nohy, protože jsem z toho byl úplně paf a nic jsem nevnímal... mmm... mimo přítelkyně :-D

Fakt krásnej koncert, kdo neslyšel, příště se polepšete a běžte. Takový věci jen tak neuvidíte a neuslyšíte... :-)

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

10

+1. Se Zdeňkem Bínou to byla krása. Je super když jako basák nevnímám perfektní techniku jako rušivý a deprimující element :-), ale jako součást HUDBY kterou si dokonale užívám.

Díky Jenichovi za super zážitek...

Sandberg California TM5
Ibanez ATK300, Ibanez ATK300 fretless, Ibanez ATK305
Markbass 121p + 121NY
0 xLajků:

11

http://aktualne.centrum.cz/video/?id=294001

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků: