Téma: My New Fender
tak dnes som si zadovazil, po fenderomanii, i ja konecne jeden kusok. neprezradim rovno, co to je za typ, necham vas, odbornikov, nech na to postupne pridete. skuste najprv podla tvaru hlavy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » My New Fender
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak dnes som si zadovazil, po fenderomanii, i ja konecne jeden kusok. neprezradim rovno, co to je za typ, necham vas, odbornikov, nech na to postupne pridete. skuste najprv podla tvaru hlavy
precision deluxe ze zač. 90 let a nebo model Lyte.
.. precision american deluxe ??
Je to na koleně udělaná kopie presižnu s okopírovaným logem nakresleným na počítači!
Lyte ani Preci Deluxe ze začátku 90. let to nebudou, ty měly jiný logo. Fendr sice v tý době dělal některý hlavice trochu placatější, ale tady bych spíš řekl že to zkresluje fotka.
Preclovskej krk a jazzovský tělo
mexický precision deluxe 2003
bingo! je to precision deluxe ani lyte to neni, ale pletu si to ludia s nimi.
keby nemala takýto pickguard
tak přesně takovou mám, je to mexico 94 - 95.
tak přesně takovou mám, je to mexico 94 - 95.
heheh P bass special? tzv. cowpoke? jak si spokojny?
no jistě to je ona, hele mám ji dost dlouho, ale pořádně sem začal hrát až před 3 rokama. První věc co jsem udělal bylo, že sem vyhodil tu aktivku ( vůbec se mi nelíbylo jak to hraje ), u kytaráře S. Papeže jsme ji downgrejdovali na pasiv, mám tam DiMarzia 126 a sem spokojenej. Na prsty výborný, trošku slabší na slap - jakoby tomu chyběly takový ty vyšší středy.
Jinak sem ji tady u nás nikdy u někoho neviděl, myslel sem, že sem jedinej...
Jak si k ní přišel ty ? a co cena? Vůbec totiž nevim " jakou " má hodnotu
ja som ju vcera kupil na inzerat od pana, ktory ju zas pred x rokmi kupil niekde v prahe. hovoril ze vie este o jednom z dolneho kubina co ju ma
tiez vyhodil aktivku a spravil tam prepinac, cize bud hra len P alebo P+J. snimace povodne fender. rozmyslal som ze aktivku dam spat, aby som vedel aky to ma zvuk s nou.
moj pocit zo vcerajsieho hrania na skuske. no su tam rocne struny, tak snad i kvoli tomu bol zvuk taky zastreny, resp zahuhlany. alebo popripade tym ze to ma palisander hmatnik, lebo predtym som mal s javorovym a ten zvuk bol dost iny. inak fajnovucky krk, dohmat tiez, pohodlne sa mi na nej hra tak som spokojen.
kazdopadne som si ju kupoval kvoli tomu ze sa mi dost pacila vyzorovo, mam rad haluzne basy a gitary a navyse je to typ ktory nevidis kazdenu druhemu basakovi v ruke
a tu este foto tela aby mali predstavu aj ostatni
to je přesně vona !!! Já tam mám jen hlasitost jednotlivejch snímačů, většinou hraju jen na kobylkovej. A cena?
trochu sem se kdysi scháněl po informacích ohldně týdle basy a nikde sem nic nenašel... Třeba jen jakej je to druh dřeva..
kupil som ju za par supov. konkretne nebudem hovorit
tema na talkbase:
http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=506195
a tu su specifikacie
Model Name: P Bass® Special
Model Number: 013-5400
Series: Special/Deluxe Series
Body: Poplar With Ash Veneered Top
Neck: Maple (Bolt On)
Fingerboard: Rosewood
No. of Frets: 22 Medium Jumbo
Scale Length: 34"
Width @ Nut: 1.625" (41mm)
Hardware: Chrome
Machine Heads: Special Tuners (licensed by Schaler)
Bridge: Standard P Bass
Pickguard: 3-Ply Black
Pickups: 1 Precision Bass (Mid), 1 Jazz Bass (Bridge)
Pickup Switching: Pan Pot
Controls: 2 Concentric Knobs with active EQ
1. Pan Pot , Master Volume
2. Bass Boost/Cut , Treble Boost/Cut
Colors: (506) Black,
(507) Vintage Blonde,
(528) Crimson Transparent,
(532) Brown Sunburst* Add $50.00*
(Polyester Finish)
Strings: Super 7250ML, #073-7250-005, (.045, .065, .080, .100)
Source: Mexico
Accessories: N/A
U.S. MSRP: $569.99
Specs: Prices and Specifications Subject to Change Without Notice
INTRODUCED: 1994
DISCONTINUED: 1998
Jejda, vždyť ta byla u mě doma a hrál jsem na ni, ne?
Jejda, vždyť ta byla u mě doma a hrál jsem na ni, ne?
ne, ne Todle je její mladší sestra z horních Uher...
Jé, Cowpoke!
Tu měl basák z jedný místní kapely... není špatná, ale je to takovej mininástroj, všechno malý, titěrný...
Tu měl basák z jedný místní kapely... není špatná, ale je to takovej mininástroj, všechno malý, titěrný.
Jak titěrný ? Krk to má stejnej jako precl ( - 1 mm ) na nult. pražci , akorát o trochu menší tělo a hlavu... no to je toho.
Jak titěrný ? Krk to má stejnej jako precl ( - 1 mm ) na nult. pražci , akorát o trochu menší tělo a hlavu... no to je toho.
To víš, my kluci co jsme zvyklí na pořádný bouchačky
cim mensi tim lepci. kdyby to melo jen preci snimac nebo este lip ten darkstar ci jak se to menuje a bylo to zluty tak se mi to libi..
btw mam pocit ze sem ji videl td v patek na wake-up festu ...ale mozna to byla obyc sunburtova 51 ..jenom vimze mi prisla naka divna.. ale moc sem to nezkoumal..meno kapely si uz nepamatuju
tak kecam ted sem to ceknul a vsichni tammeli obyc sunburtovi presliky toje naka moda nebo co
??
toje naka moda nebo co big_smile??
nee, ty jsou totiž the best!
ale je to takovej mininástroj
je pravda, ze je v porovnanim s tym japonskym preclom lahsi a i omzno trocha uzsi, ale to mojmu krivemu chrbtu len prospeje
obyc sunburtovi presliky
tak su pekne, i ked bych radsej prijal vintage white, cierny pickguard a javorovy hmatnik ,)
vintage white, cierny pickguard a javorovy hmatnik ,)
I v takovýhle kombinaci se tyhle mexický Cowpoke dělaly..
tak pani, vitam v klube 75 RI-ckarov pred chvilou mi teta kurierka do prace priniesla basicku, co som sem dotiahol z japonska. myslim ze netreba predstavovat
podla serioveho cisla vyrobena v 1995 a bola predavana ako "used", ale je v perfektnom stave bez skrabanca, s foliou na pickguarde. co sa tyka krku a dohmatu je to to co som ocakaval. krcek uzky, struny pomali az na hmatniku nasucho pekne vibruje vecer odskusam s aparatom. v podstate ma nema cim prekvapit, kedze na tu istu (pista58 mi pozical) som nahraval album a bol som velice spokojny.
fotky zatial len od predavajuceho:
http://www.kurosawagakki.com/items/detail/60478.html
inak vrele odporucam tento internetovy shop. skvely pristup mali.
Tak to je fakt parádní kousek
snažil som sa dneska nahrať nejaké ukážky, no zistil som že som neskutočne krivý, nič z toho nebolo použiteľné a tak niekedy nabudúce. fotky tiež tak skoro nebudú, baterky sú out of order
Co snímače? JPN nebo US?
US, teda aspoň tak je uvedené
OK napsal:Fender ≠ F
a?
EDIT: aa ty myslíš F BASS ze?
ještě že to je Fender Bass...F bassy stačej 2 jakmile sou na foru 3 basy stejný značky přestává to bejt boutique!!!!
Kdo má Fka?
nemo a ještě jeden týpek....tuším že sou v threadu o Roscou basses
mam otazku ohladom datumu vyroby. seriove cislo je S + 6 čísel. podla fender stranky je to ´94-´95. ale je to crafted in japan - hra to nejaku rolu? lebo CIJ maju special "sekciu". a ta basa v akom stave mi prisla tak vyzerala ako nova. ako nieze by na tom zalezalo, len ma to zaujima. vdaka
mam otazku ohladom datumu vyroby. seriove cislo je S + 6 čísel. podla fender stranky je to ´94-´95. ale je to crafted in japan - hra to nejaku rolu? lebo CIJ maju special "sekciu". a ta basa v akom stave mi prisla tak vyzerala ako nova. ako nieze by na tom zalezalo, len ma to zaujima. vdaka
o rozdílu CIJ a MIJ se vedou věčný spory, ale podle mýho je to jedno.
Ramone, založ 70' jb kluk, už je nás tady spousta
S je jeste novejsi nez R
takze mozem predpokladat, ze bude tak max 3 roky stara, zeano
založ 70' jb kluk
no ked uz konecne kupim baterky do fotaku a nafotim, tak zalozim, popripade do toho casu sa mozes toho chopit ty ,)
nasiel som takuto vecicku, ktora mi povedala ze 2oo5-2oo6 i ked CIJ nema na headstocku
já bych ten věk tolik neřešil...pokud je všechno v pořádku...pražce, HW, lak apod. to je pro mě vždycky milionkrát důležitější....vono je hezký že je něco "letitý" nebo "vyhraný" ale příhoda s GL a plesnivým HW a ojetejma pražcema mě dost odradila od "letitejch" věcí
akurat teraz pred chvilou som sa na nu len tak z postele pozeral a zauvazoval, ze naco riesim kktiny, radsej by som tu energiu mal vlozit do cvicenia ,)
len ma to zaujimalo z toho dovodu, ze fender stranka vravela o nejakom 95roku a pritom ta basa vyzerala uplne nova. ale tak ocividne som to len zle preskumal
nenasiel som tu nejaky vseobecny "ukaz svoje video" thread, tak to davam sem. a to iba s poznamkou, ze az ked sa clovek nahra, tak zisti, ze hra dost ze nepresne mal bych asi s metronomom viacej
no a inak nahravane fotakom a jeho vstavanym reprakom cez kombo regent
Jen jedna věc.. video přehrát nejde ( teda aspoň né mě)
hmm interesting tak vecer to hodim na nejaky normalny portal a nie fuckbuk
tak ak to niekoho zaujíma, tak tu to je snáď už normálne prístupné
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » My New Fender