Re: Galerie pěkných kousků
ale tak to je otázka vkusu, že.. mě se to třebas líbí, a zase se mi vůbec nelíbí jazzbass
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 40 41 42 43 44 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ale tak to je otázka vkusu, že.. mě se to třebas líbí, a zase se mi vůbec nelíbí jazzbass
vy ste tady samá konzerva
jo,já se k tomu dobrovolně hlásím
Mě se to líbí, možnost posunovat si hamburgr od precla po stingraye je frajeřina
Mno ale u precla i stingraye je v ceste nejaky to drevo, nevim jako muzou hrat dve ocelovy trubky... Pridavam se do konzervyho klubu...
ja si taky myslim ze posouvani sminace muze bejt celkem zajimava vec. to komu se to libi nebo ne, je pouze otazka vkusu, to bych sem nemixoval, spis by me zajimalo jak to hraje zvukove, hlavne kvuli tomu zelezu tam....na druhou stranu kramer taky rve hlinik do svejch bas.....
uááá, tady je takovej brainwashing s těma Laklandama poslední dobou...mně se snad začnou líbit taky
ten jazz je super..
kurva, to nikdo nevidíte ten hnus místo krásnýho klasickýho singlu??
Zajímalo by mě,jak basy toho typu,jako je první fotka, hrajou..
Honzoid: no to sice jo, ale už tam singl nikdy nedáš... větší díra..:(
uááá, tady je takovej brainwashing s těma Laklandama poslední dobou..
eště před dvouma tejdnama se tu nic lakovskýho nedělo.. hahaha
kurva, to nikdo nevidíte ten hnus místo krásnýho klasickýho singlu??
nojo, chi-sonicy..
Tak vám nevim, co z tohodle obrázku bych chtěl nejvíc..
To je jasný, že to MTD... Ho prodáš a tu sestavu si koupíš 2x a ještě ti zbyde, hehehe.
Tak vám nevim
.. no celé to vypadá moc seksy, kurnik a ty pěkně hluboké bedničky .. ",
.. no celé to vypadá moc seksy, kurnik a ty pěkně hluboké bedničky .. ",
taktak, já vim že to sice nevypadá na tvojí osvědčenou olše/javor kombinaci, přesto bych věřil, že to hrát bude. tojo, sou pěkně hluboký..
To je jasný, že to MTD... Ho prodáš a tu sestavu si koupíš 2x a ještě ti zbyde, hehehe.
tim si nejsem úplně jistej, ten zesíček je cenově taky z říše snů..
.. mám koncertr na dvd - Matt Garrisona .. mimochodem kope za tým motýlů .. no a tam má právě Epifani ale přes kolik beden tam hraje, má to rozložené kolem sebe ale zvuk aspon z té nahrávky - paráda no .. ",
kurcatovium napsal:Tohle splňuje všechny kritéria nevkusu.
nojo ukaz blbci van gogha a on ti povi dyk je to rozmazany ..
ho hooooo
nahodou je to pekny... ta barva urcite
a zajimal by me prubeh zmeny zvuku pri posunu toho snimace...
jestli to jde treba hejbat mezi pisnickama
z toho setu jednoznacne gigbag, potrebujem na druhu basu
Tady je krásně vidět, jak vedle sebe můžou designově fungovat moderny i největší 60` klasiky.. A opět bych nevěděl, co si zkusit.
Tož jako ty moderny maj čudlíků jak puberťák jebáků
Zajímalo by mě,jak basy toho typu,jako je první fotka, hrajou..
fotka od davidaka,
Spis by me zajimalo jak se na to slapuje... me pripadnou tyhle basy tak leda na trsatko
ty moderny maj čudlíků jak puberťák jebáků smile
...ja by som šiel najradšej do toho JazzBassu alebo ten Lakland...
To sice jóó, ale díky tomu je ovládání přehlednější a rychlejší, než třeba na šavlích, a že vim, co řikám
A opět bych nevěděl, co si zkusit.
.. každopádně já bych je prubl všechny ",
.. jo ale chvála bohům že ty čudle jsou tady u těch značek účinné a k něčemu ..
Nevim jak vy, ale jak to ma moc cudliku, tam mam vzdycky tendenci s nima kroutit a svadet spatnej sound na nastaveni ... zlatej preclik s tonovkou a volume a jeste lepsi je ta foderka jenom s volume. Je hrozne osvobozujici kdyz vsechny chyby muzete svadet jenom na sebe
Ať už jsou čudlíky dva (precision) nebo jich je deset (moderna), uplatňuju vždycky stejnej přístup: všechno vykroutit na max a zapomenout na to, že nějaký čudlíky na base jsou
Ať už jsou čudlíky dva (precision) nebo jich je deset (moderna), uplatňuju vždycky stejnej přístup: všechno vykroutit na max a zapomenout na to, že nějaký čudlíky na base jsou
u moderny (active) na tenhle přístup pozóóór
Já zkrotím každou...
a zapomenout na to, že nějaký čudlíky na base jsou big_smile
jojo to delam taky jenom sem tam nekdy trosku stahnu krkac.. ale vetsinou to posteluju vzdalenosti snimacu od strun...
a u ty moderny u ekvalizeru pokud to ma nakou stredni hodnotu tak tam ,..
konečně mají znovu stránky, nádhera
Super povrchová úprava a barva. A taky perfektní tuning kobyla - ohnutej plech dotaženej k dokonalosti.
Super povrchová úprava a barva. A taky perfektní tuning kobyla - ohnutej plech dotaženej k dokonalosti.
no jo ale k čemu to všechno když na hlavu daj starý japonský humus tunery :D
no jo ale k čemu to všechno když na hlavu daj starý japonský humus tunery
ta hlava se mi líbí nejvíc, ne jak hnusný fendery:)
Kubš napsal:no jo ale k čemu to všechno když na hlavu daj starý japonský humus tunery
ta hlava se mi líbí nejvíc, ne jak hnusný fendery:)
mně osobně se líbí to zpracování, tvarově to je pro mě něco nezkousnutelnýho ale věřím že to bude kvalitní basa...jen pro mě z jinýho světa
ty voe gretsh basu sem este nevidel...
No tak to já taky ne...
Bohužel jen na kytaru pololubovku s Bigsby tremolem. Zpracování i zvuk prvotřídní. Staré lubovky basy Gretsch s klenutou rezonanční deskou jsou hodně ceněné. Kvality bych se nebál, zvuk musí posoudit až uši konkrétního jedince.
Viděl jsem,jak to měl někdo na přednášce na ploše monitoru (předtím tam měl sebe plus preclík a sličná dívka ),ale to není moc vypodvídající
moc by mě zajímalo,jak tyhle basy hrajou (jestli je to jako u kytar)
no ony gretche jedou hravne v rockabilly a psychobilly kde nejsou baskytary.. .. nevim cim to je ale snad vsichni cesky kytaraci z takovejdlech kapel maj grtshe..
a u cizich sem jich taky par videl
http://cgi.ebay.com/1986-PRS-Bass-IV-Ca … %26ps%3D63
hmm prs basa to sem taky este nevidel ... a ta barvicka.. a dy snimace hodne zajimave reseny....
Ty unlined fretless krky vypadaj prostě úžasně.
hmm prs basa to sem taky este nevidel
na prso hraje třebas robbie shakespeare.. asi muj nejoblíbenější basák
=O
Ty unlined fretless krky vypadaj prostě úžasně.
krása. Ale hrál bych na to kurevsky falešně
davidak napsal:Ty unlined fretless krky vypadaj prostě úžasně.
krása. Ale hrál bych na to kurevsky falešně
NE PROSTĚ nevypadaj...člověk co začínal v době příchodu fokusů má unlined fretless spojenej s fokusem stejně jako nemůže přežít pohled na černej či sunburst stingray bez myšlenky na maška a první fokusky...a to věru každej musí uznat značne dehonestuje zmíněné nástroje
No jo, ale měly Fokusy takovejhle eben?
Jinak já myslim, že zrovan ubohý Laklandy znevažuje hlavně ta ohavná kobyla. Jsou to překrásný basy, designově citlivě vyvážený a vkusný....až na... ta kobyla je prostě na zabití...fuj fuj fuj......a to už jsem na ní zíral dost znechuceně když jsem viděl prvního laklanda v mém životě někdy šest, sedm let zpátky.
no unlined mi hlavně připomíná kontrabas...
![]()
Jinak já myslim, že zrovan ubohý Laklandy znevažuje hlavně ta ohavná kobyla. Jsou to překrásný basy, designově citlivě vyvážený a vkusný....až na... ta kobyla je prostě na zabití...fuj fuj fuj......a to už jsem na ní zíral dost znechuceně když jsem viděl prvního laklanda v mém životě někdy šest, sedm let zpátky.
no je to takovej "inspired by MM" :D:D ale nepříde mi zlá
kámo co si pamatuju tak propagace probíhala směrem "tohle je bahenní jasan žádná MRDKA"
Hrát bych na to nezkoušel.. po přebroušení mám něco mezi linkáčem /nelinkovaným a když se ti na pódiu opře světlo zezadu,nevidíš skoro nic...
Hrál jste na ně už někdo?
Měl sem Gretshe Electromatic, sice to mělo krátkou menzuru ale nádherná basa a dobře se na ní hrálo.
Co se týče lubovky tak holt věc pro fajnšmejkry ) hraje se na to celkem fajn,hlavně country,rockabilly a tak..
Na Gretsh basu hrál basák Marilyn Manson, kterej tam byl po Twiggim
proc mi ji radsi neda a nekoupi si nakou ohavu.. aby to k nemu ladio
právě sem oslepl....takovouhle krásku sem už dlouho neviděl...to je jedním slovem NÁDHERA
dobrá fotka
dokazu si ji zive predstavit u me doma az sem si malem ukap do trenek.... nadherna
proc mi ji radsi neda a nekoupi si nakou ohavu.. aby to k nemu ladio
...uplne jsem cekal podobny (blby :-P) kec :-D
uplne jsem cekal podobny (blby :-P) kec :-D
a dockal si se mas radost?
Dyť to vypadá stejně jako Axlův Vivian, akorát je to pěkně nafocený
osobne teda, uprednostnuju ten z fendr koutu, minimalne kvuli tomu lemovani krku.
mno prave, ze ten Axluv Vivian byl nafocen jeste hezci a proto si ho nikdo nevsiml...
Axl ma sunset oranzadu?
No jasně, a taky trans. Plus ten axlův krk je takovej ten vintage amber odstín, je to moc pěkná basa.
osobne teda, uprednostnuju ten z fendr koutu, minimalne kvuli tomu lemovani krku.
+1
to co rodina Ballů po cleou dobu striktně odmítala se stalo skutečností sou zde ReIssue modely MusicMana a s nimi zpět tlumítková kobyla....a nové "fancy cool" barvy
http://www.music-man.com/instruments/
to co rodina Ballů po cleou dobu striktně odmítala se stalo skutečností sou zde ReIssue modely MusicMana a s nimi zpět tlumítková kobyla....a nové "fancy cool" barvy
Do Sray4 bych klidně šel. Ale teda tlumítka na 5ce vypadaj hrozně, zas vodsaďpocaď, jak na to narvou 5 strun tak to není žádný ríišů.
Kubš napsal:to co rodina Ballů po cleou dobu striktně odmítala se stalo skutečností sou zde ReIssue modely MusicMana a s nimi zpět tlumítková kobyla....a nové "fancy cool" barvy
Do Sray4 bych klidně šel. Ale teda tlumítka na 5ce vypadaj hrozně, zas vodsaďpocaď, jak na to narvou 5 strun tak to není žádný ríišů.
zrovna sem chtěl napsat že si to spousta joudů určitě kůli takový blbině jako logo a tlumítka koupí
No to si piš I když, teď už to nebude taková vzácnost, a 80&90 MMka snad budou za normálka ceny.
80&90 MMka snad budou za normálka ceny.
no spíš se začnou srovnávat...a to sem teda zvědavej co se stane...protože jak víme po světě běhá spoustu topoláků a olšáků s tlumítkama(a samo i bez pač to dělali do cca 2000)...který při vší dobrý vůli hrajou jinak než klasickej jasanovej SRay...tzn. ty nový budou daleko víc MM než ty starý nejasany...hehe takže teoreticky by měly ty nejasanový padnout na hubu a prodávat se za uplný levnoučko...pokud se to začne vážnějc řešit tak to bude prdel....protože co to se popisuje u legendární klusiho krasavice, sem zachytil i na EBMM foru prostě sou MMka co hrajou "jinak" než ostatní...a protože u MMka je asi největší devizou MM sound...tak sem zvědav :D:D
hranate telo, struny durch, tlumitka, 2pasmova elektrika, no hezky, a ty barvicky...takova normalni basa:)
no spíš se začnou srovnávat...a to sem teda zvědavej co se stane...protože jak víme po světě běhá spoustu topoláků a olšáků s tlumítkama(a samo i bez pač to dělali do cca 2000)...který při vší dobrý vůli hrajou jinak než klasickej jasanovej SRay...tzn. ty nový budou daleko víc MM než ty starý nejasany...hehe takže teoreticky by měly ty nejasanový padnout na hubu a prodávat se za uplný levnoučko...pokud se to začne vážnějc řešit tak to bude prdel....protože co to se popisuje u legendární klusiho krasavice, sem zachytil i na EBMM foru prostě sou MMka co hrajou "jinak" než ostatní...a protože u MMka je asi největší devizou MM sound...tak sem zvědav big_smilebig_smilebig_smile
já bych si dal takovýho olšáka klidně říct... sabre byla podle mě z olše a mooc dobrý... jinak ty tlumítka na MM5 je fakt teda tragedie..:D
Kubš napsal:no spíš se začnou srovnávat...a to sem teda zvědavej co se stane...protože jak víme po světě běhá spoustu topoláků a olšáků s tlumítkama(a samo i bez pač to dělali do cca 2000)...který při vší dobrý vůli hrajou jinak než klasickej jasanovej SRay...tzn. ty nový budou daleko víc MM než ty starý nejasany...hehe takže teoreticky by měly ty nejasanový padnout na hubu a prodávat se za uplný levnoučko...pokud se to začne vážnějc řešit tak to bude prdel....protože co to se popisuje u legendární klusiho krasavice, sem zachytil i na EBMM foru prostě sou MMka co hrajou "jinak" než ostatní...a protože u MMka je asi největší devizou MM sound...tak sem zvědav big_smilebig_smilebig_smile
já bych si dal takovýho olšáka klidně říct... sabre byla podle mě z olše a mooc dobrý... jinak ty tlumítka na MM5 je fakt teda tragedie..:D
Hele ja myslim ze z ash mm bys byl odvazanej vic
Klusi má v současný době AdlerAbsťák, takže ho asi nepřesvědčíš
Klusi má v současný době AdlerAbsťák, takže ho asi nepřesvědčíš
no takoveJ olsak jb to by byla jina
ty jo todle je docela pekna basa.. takova ATKckoidni
http://killer.jp/killer/bass/kb_criminalbass_blk.html
ty jo todle je docela pekna basa.. takova ATKckoidni wink
to je ta znacka "hitler"?
mne sa moc nepaci, tvorcovia sa na nej vyburili, ze tam dali pomali z kazdeho typu basy/gitary nieco
Asi nejhezčí bezpražec..
Jo jo Aleš to umí dotáhnout k našemu úžasu
Jo a mrkni se na počet tvých příspěvků. Pěkný letopočet
Ale teda ten suk na zadní straně? To se mi moc nelíbí...
Ale teda ten suk na zadní straně? To se mi moc nelíbí...
To si tam Aleš asi udělal proto aby na něco nezapoměl Jsem se s ním bavil a říkal že to dělá pro image, a na některých kusech je to i ze předu pěkně zrcadlově sladěné . Prostě některé vzhledové vady dřeva jsou originální, tak jako jeho basy.
No ted hodne v uvozovkach celej prispevek!!! Ale doufam ze se zlepsil videl sem jednu z jeho rannejsich praci - pry ze znamosti- a to byla prace za kterou by mu ve stredoveku urizli ruce... Vzhled ultra exotik dreva ale kdyz jednotlivvy prouzky drev ruzne vystupovaly a propadaly...
Je jasny ze ted uz je jinde tohle byl spis pocatecni pokus ....jen mi to neslo dohromady s tim super renome i v usa
Tak tohle muze byt i kvalitou dreva. Pokud to nedostatecne vyzraje, muze se stat ze se neco scvrkne ....drevo myslim
Přidám se k nenadšeným. Práce pana Vychodila se mi nelíbí, na jeho basy se mi nehraje dobře a zvuk se mi nelíbí. A suk v nástroji dražším než 5000 se nedá omluvit ani designerským záměrem. Tenhle bezpražec jsem v ruce sice neměl, ale vzhledově je to ztělesnění toho, jakou basu nechci :-(
ad AV: Mně se ta basa i vcelku líbí, ale suk je prostě ostuda, zvlášť takhle výrazný uplně na zadní straně a ještě mimo osu basy - to se prosím designérským záměrem nazvat nedá ani omylem. Pochopil bych to u topu, kdy se dá vyhrát s ruznými efekty, kam i ten suk může pěkně zapadnout v podobě bookmatche, ale tohle opravdu ne.
Ramon: Hehe, nejlevnější rockbass...
jak sa mi warwicky nelúbia, tak tento veuže má niečo do seba
jakože ty warvicky (rockbassy) mají celkově něco do sebe, osobně se mně víc líbí streamery než corvette,takže tady ten vypadá pěkně i pro mý oko,ale zas bych netvrdil že je nějakej vyjímečnej, spíš je jen dobře vyfocenej..:)
ten suk...omg
to je průser...
a nejhezčí bezpražec je stejně ten co má ten fešák vpravo
Stránky Předchozí 1 … 40 41 42 43 44 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků