1

Téma: neoriginalni repro do EDEN D112XLT

Mam bednicku s poskozenou membranou. Nez sezenu novej reprak nebo recone kit, tak chci zatim koupit nejakej levnejsi reprak, treba eminence. Vyhybka je na 2,5k, velikost je zhruba tady http://www.eden-electronics.com/product … 12xlt.asp. Bohuzel Eden neudava parametry svych repraku, takze nemuzu vybrat podobnej. Chci jen aby to nestalo moc, melo 250W a zatim nejak hralo. Jaka levna eminece se hodi na basu do 1x12 boxu?

0 xLajků:

2

Re: neoriginalni repro do EDEN D112XLT

Doporučuju BETA 12". Stojí málo a je na basu velice dobrá.Díra pro repro musí být stejná, maximálně se může lišit pár milimetry, takže s tím si hlavu nelam.

0 xLajků:

3

Janec napsal:

Díra pro repro musí být stejná, maximálně se může lišit pár milimetry, takže s tím si hlavu nelam.

No spis je otazka der na vruty...  aby sedeli posle toho muzes i ceknout co je to za vyrobce to co tam je ted..;)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

Ted je tam EDEN EC-1260M, Eminece tam bude pasovat. Zkousel jsem PAckovej RCF, ale ten do bedny nevleze, protoze velkej prumer je moc velkej a vadi mu prepazka bassreflexu. Bylo mi receno, ze evropsky repraky jsou o malinko jiny nez emericky. Vezmu tu betu, ta je fakt za hubicku. Diky

0 xLajků:

5

A dost možná tě překvapí jak dobře hraje i bez horny smile

0 xLajků:

6

Bety sou napr v ampeg hlf wink a hraje to...nepremyslel si o NEO?

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

7

Nevim, jak je to přesně u Edenů, ale třeba u Aguilaru 112 lidi rádi měněj za Neo Eminence Deltalite-II 2512.
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90803

A kupodivu řikaj, že zvuk je potom mnohem lepší a výrazně ušetřej na hmotnosti boxu.

0 xLajků:

8

Stavěl jsem z BETY12 a teď z deltalite 2512 a normální beta má pro moje ucho víc basů. Neo je zase takové zvukově přesnější. Asi má víc středů než beta. A hlavně deltalite má strašně vysoký límec pro vruty (2cm oproti sotva 1cm betě) a možná by se to díky tomu nevlezlo pod mřížku.

0 xLajků:

9

Jasně, však řikám, že to bylo pro to GSko- který je ovšem dost specifický- je to relativně objemná a hodně hluboká bedna, u který si občas lidi stěžujou právě na nedostatek středů. Basů je tam víc než dost. Možná právě proto jsou tady ty Deltality jako vítanej replacement.

0 xLajků:

10

Tak jsem tam vcera dal Betu a hraje to teda paradne, rekl bych ze jeste o fous lip nez s orig. reprakem. Dneska se ukaze na zkousce. Diky vsem za radu.

0 xLajků: