1

Téma: 22.1. Zdeněk Bína + Jan Urbanec - Jazz Dock (=)

http://www.jazzdock.cz/cz/

22:00

vstup: 190,- (do 25 a od 65 let vstup 115,-)

ahoj tam smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

2

Re: 22.1. Zdeněk Bína + Jan Urbanec - Jazz Dock (=)

ty voe to je dneska. no uvidim, stejne nemam lautr hovno co delat

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

3

simon napsal:

ty voe to je dneska. no uvidim, stejne nemam lautr hovno co delat

big_smile to je slovo admina big_smile

0 xLajků:

4

Jenich napsal:

big_smile to je slovo admina big_smile

budu muset svy slovo vzit zpet. zapomel jsem ze jsem slibil pritelkyni vecer kino...
takze nedorazim:( preju at se vam konzert vydari

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: m3 (22. 01. 2010 19.31:01)

ty vole 190 za dva sasky bez bubnu a zpevacky.. jak rikal pan pixa v zelenkove dokumentu o VZ: kup si poradnou elektriku vole..
big_smile

az budete v crossu zadarmo nebo nekde na namesti hvizdni wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

6

m3 napsal:

ty vole 190 za dva sasky bez bubnu a zpevacky

To jó no smile to je moc...

0 xLajků:

7

ale neni....bylo vyprodáno.

0 xLajků:

8

hele čistě ze zvědavosti se zeptám? choděj na vás znalci (tím myslím, že se nikdo nebude divit, když řeknu, že vaše muzika je promakaná, spíš pro lidi co tomu trochu rozuměj, než pro Jardu Vocáska, kterej támhle dělá vrátnýho(není myšleno zle ani konkrétně, pouze jako příklad)) nebo i širší posluchačstvo, normálně poslouchající kupříkladu Kabát? zajímalo by mě to čistě z toho důvodu, že když jsem vás slyšel z TV, tak mi ta hudba nepřišla uplně tak jednoduchá pro ucho, aby to chápal každej.

0 xLajků:

9

MatthewDiesel napsal:

hele čistě ze zvědavosti se zeptám? choděj na vás znalci (tím myslím, že se nikdo nebude divit, když řeknu, že vaše muzika je promakaná, spíš pro lidi co tomu trochu rozuměj, než pro Jardu Vocáska, kterej támhle dělá vrátnýho(není myšleno zle ani konkrétně, pouze jako příklad)) nebo i širší posluchačstvo, normálně poslouchající kupříkladu Kabát? zajímalo by mě to čistě z toho důvodu, že když jsem vás slyšel z TV, tak mi ta hudba nepřišla uplně tak jednoduchá pro ucho, aby to chápal každej.

tak to fakt netušim smile znalci myslim moc ne...ale kabátníci naštěstí taky snad ne...

nemyslim si ,že je to složitá muzika.

0 xLajků:

10

Já osobně si myslím, že tam hodně dělá Zdeňkův zpěv, to je 50 procent všeho. Znal jsem minuty a ta cesta je podobná ale ne stejná. Je to energická muzika, kterou musí člověk cítit a pak i snad pochopit i když žádné složitosti v tom nehledám. Pro mně je to osobně hodně příjemné poslechnutí. A tak jsem si loni plánoval, že musím zajít na koncert -123minut a tak teď to bude muset nahradit tady Honza se Zdeňkem. Jak budete hrát ve Zlíně(např. v Golemu) tak dej vědět, určitě rád přijdu a vezmu pár zapálených kámošů(myslím tím do muziky zapálených, ne s molotovem v bočnici) :-) Držím vám palce.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

11

Barius napsal:

Já osobně si myslím, že tam hodně dělá Zdeňkův zpěv, to je 50 procent všeho. Znal jsem minuty a ta cesta je podobná ale ne stejná. Je to energická muzika, kterou musí člověk cítit a pak i snad pochopit i když žádné složitosti v tom nehledám. Pro mně je to osobně hodně příjemné poslechnutí. A tak jsem si loni plánoval, že musím zajít na koncert -123minut a tak teď to bude muset nahradit tady Honza se Zdeňkem. Jak budete hrát ve Zlíně(např. v Golemu) tak dej vědět, určitě rád přijdu a vezmu pár zapálených kámošů(myslím tím do muziky zapálených, ne s molotovem v bočnici) :-) Držím vám palce.

díky smile

každopádně acoustic project nebude do budoucna jedinej projekt...už v únoru jdem natáčet soulovej singl s velkou partou (emil valach, kuba zitko a další...)

Myslim si, že to do budoucna bude dost pestrý a čistě akustickou muzikou naše spolupráce nekončí...bude soulovej band a vypadá to že bude i elektronická deska...

acoustic project je prostě víc klubová záležitost a myslim, že i posluchači na těch koncertech cejtěj, že to jde často na krev...je to takový užší propojení, ale tý muziky bude hodně a bude různorodá.

jinak nevím kdy budem ve zlíně, ale někdy určitě smile (mám jen termíny - nemám napsaný místa)

0 xLajků: