1

Téma: Uvolněný pražec

Mám problém

Dnes jsem se rozhodl trochu zgenerálkovat basu a vypadá to, že jí budu muset zgenerálkovat fest. Rozebral jsem jí do šroubku, hlavně abych sundal tu kostičkovou ímo tapetu a předělal vývody od snímačů. Sou to nestíněný lanka, na některých místech "zašmodrchaný" a občas se stalo, že vypad zvuk u preclíkkovýho snímače. Pomohl občas rychlý úder, což nebylo moc praktický. Tak jsem pak většinou hrál na jazz, což spůsobylo, že sem si ten zvuk taky oblíbyl, nicméně i ten precl, nebo kombinace mě chyběly. Takže budu nestíněný vývody měnit za stíněný a snad spolehlivý, pokud to vůbec je vývodama. Použiju klasickou stíněnou audio dvojlinku, nic jinýho nemám.

Taky sem kontroloval všecko ostatní a hlavně pražce. Už sem si připustil, že sou ohraný fest a že i to je důvod, proč to i při pokusech o seřízení občas drnčí. Při prohlížení kustomu od SMETSe, kterej tam má fungl nový pražce sou ty mý vojetý jak koleje na vlečce v kovopodniku... A tak sem narazil na sedmej, kterej jako trošičku lez ven. Rozhodně pod to šel lehce strčit nůž a pod ostatní ne. Debila mě nenapadlo nic jinýho, než ho vyrvat, místo abych se povohlíd po kladivu. Jako že pod tim je bordel a vičistim to. No tak sem to vokurvil, trocha těch třísek se vodštípla. Ale co je hlavní. Von nedrží zpátky yikes

Takže to vypadá na přebroušení hmatníku a nový pražce.

Dá se tohle udělat svépomocí? Jako že vytrhat i zbytek, přebrousit, koupit pražcouvej drát a pracně je tam nasázet, začišťovat ... jako ke kytarářovi bych to i dal, kdyby ta kytara neměla cenu toho opražcování....

Zatím ale asi nic takovýho dělat nebudu, takže tam potřebuju namydlit tenhle jeden, jako drží ale "čumí" trochu víc než předtim a má tendenci se houpat.

Jak na to?

P.S.: Aspoň sem zjistil, že na krku je číslo 80212 smile

0 xLajků:

2

Re: Uvolněný pražec

CharlesBass napsal:

hlavně abych sundal tu kostičkovou ímo tapetu

nééééééééééééééééé!!! roll

0 xLajků:

3

Re: Uvolněný pražec

Muzes zkusit vic vyhnout zoubky na prazcovem dratu, a nebo pomerit a koupit nekde kousek dratu a udelat jeden prazec. Lepeni vterinakem taky neni neobvykle, akorat tim odpada preprazcovani.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: