BUDAJ-31 napsal:nema ten krk nakruteny do strany alebo zev trede je vecsia diera ako na konci???ja ked som mal kedysi jednu basu tak tez som mal taky cudny problem,krk bol taky prehnuty ze v trede mi drncaly truny a na koncy nist a opritom som mal velky dohmat.pokial mas ten problem co ja tak skusal som to vyrovnat ale neslo to,a ked om sa pital kytarara co stym tak mi vravel ze vymenit vystuhu aj hmatnik a to nieje lacna zalezitost.tiez ze sa to da vyrovnat ale to trva mesiace...aspon takto som otom pocul
Nemáš ten krk nakrútený do strany? Alebo že v strede je väčšia diera, ako na konci??? Ja keď som mal kedysi jednu basu, tak tiež som mal taký čudný problém, krk bol taký prehnutý, že v strede mi drnčali struny, a na konci nič a pritom som mal veľký dohmat. Pokiaľ máš ten problém čo ja, tak skúšal som to vyrovnať, ale nešlo to,a keď som sa pýtal gitarára, čo s tým, tak mi vravel, že vymeniť výztuhu aj hmatník, a to nie je lacná záležitosť. Tiež, že sa to dá vyrovnať, ale to trvá mesiace...aspoň takto som o tom počul
Velké sorry za offtopic, nedivím se, že mu moc nerozumíte hoši, dal som si tu práci a zvýraznil rudě opravy ale tady to jaksyk nende 
To Budaj: Nemyslím to zle, ale na verejnej diskusii by sa podľa mňa mala dodržiavať daná úroveň, interpunkciu (respektíve jej absenciu) som zrozumený akceptovať, hrubé pravopisné chyby však z monitora svietia jak kontrolka gainu u Behringera. Obzvlášť v kontexte toho, že chceš niekomu poradiť a nevieš si poradiť s vlastným pravopisom - vyznieva to trošku zvláštne. Drvivá väčšina miestneho osadenstva má inú rodnú reč a nie sú schopný oceniť jemné jazykové nuansy, nekomplikuj im to prosím. Veľmi odporúčam každý príspevok pred odoslaním po sebe prečítať, výrazne to uľahčuje komunikačné nedorozumenia. Opäť, neber to ako kritiku, snaha smeruje na uľahčenie spoločnej koexistencie na tomto fóre. Pekný večer, ešte raz prosím sorry za OT
The Jack, The Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3, GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII