Vazeni panove baskytaristi
Vcera jsem byl v praze v tech slavnych kytarach.cz vybirat basu.Jel jsem tam s tim,ze si odvezu bud mexico nebo highway.No muzu vam rict,ze basa fender jazzbass highway je dobra tak max.nekde na chalupu na poveseni na zed.Vubec to nehralo,je videt,ze usa nekde proste muselo kvalitu ostrouhat,kvuli cene.Zkousel jsem nejake dalsi mexica,k tem jsem se chtel potom vratit,ale na to uz nedoslo.Zkousel jsem taky warwicky,zvukove jsou tyhle basy bratelne,jenze v ruce mi to pripadalo strasne nemotorne,jako bych drzel poleno.Kdyz mi muj kamos podal sterling by musicman,zapojil jsem ji a byl jsem z ni hotovy...Pri zkouseni zvuku jsem se jeste nekolikrat otocil na zed,kde jsou povesene fendery a rikal jsem si,co jsem na nich vlastne videl.Vzdyt musicman je tisickrat lepsi.Samozrejme jsem ji koupil...
Vzdycky jsem rikal jen fender nic jineho,proste chci mit na base napsane fender.Pri nakupu je nejdulezitejsi prvni dojem,ktery na cloveka basa udela a pak samozrejme zvuk.
Mozna tenhle prispevek nekomu pomuze,nekomu ne,chtel jsem to tady napsat,protoze jsem tu s vami resil co mam koupit,takze bude fajn kdyz budete vedet pro co jsem se nakonec rozhodl.:cool:
Ibanez roadgear, Trace Elliot AH400SM,ampeg svt810e,ashdown abm 410h.