1

Téma: Markbass Little Mark II + ???

Zdarec,sem tu novy tak sa vas chcem na nieco spitat pokial niektory budete vediet.Chcem k tomuto zosiku nejaky box (najlepsie 4X10) a chcem sa vas spitat na kombinaciu tohto zosika s AMPEGom SVT 4X10 boxom ,co som sa docital na USA forach tak vraj si to vecsina vychvaluje tuto kombinaciu.

Dalej ma zauima Markbass nejaky 2X10 box (som si vsimol ze sa da zohnat za pomerne taku cenu ako tento ampeg box co chcem , asi 15000KC????) , len sa bojim ze 2X10 nebude stacit v skusobni (skusobnu mame celu obytu kobercamy) ajked Markbass maju ine repraky,ovela mensie lahsie a silnejsie

0 xLajků:

2

Re: Markbass Little Mark II + ???

Za sebe můžu Ampeg SVT 410 HLF jen doporučit, tahle bedna hrála dobře se vším, co jsem zatím zkoušel. Markbass LM2 je velmi kvalitní zesilovač, takže není důvod, proč by to s ním nemělo hrát... Na druhou stranu je to hodně těžká bedna, to je třeba vzít v úvahu, ale je to asi jediná její chyba.

U boxů 2x10 si většinou majitelé stěžují, že tomu "něco" chybí, tím něčím je IMHO plocha reproduktorů, která se prostě nedá nahradit... Ale tím nechci říct, že by ti ten box 2x10 nestačil, hodně záleží na tom, co hraješ...

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

3

nj,ja mam akurat 2 favority,bud  MARKBASS STANDARD 102HF , coz je bass bedna 2X10,vyskac a bass reflex na podu taky pas   alebo mam este favorita AMPEG SVT 410 HLF , coz je 4X10,vyskac,3 bass reflexy na spodu a 500W na 4 ohmy!!!premna je jedno kolko to vazi,mame stalu skusobnu a nemusime sa stahovat do kina ako kedysi takze bolo by to len tam,a na koncerty sa to nejk zobere autom to neni problem.nechcem ist az do ostravy to testovat lebo nemam tolko casu a este ani nechcem daz 25 ceskych litrov za MARKBASS 4X10 box lebo to uz je namna asi moc kedze planujem este druhu basu (Modulus Flea bass juhuuu big_smile )...no uvidim ale ampegy dost niektory chvalia,vlavne tie SVT

0 xLajků:

4

Ja se pripojuju k Ampegu SVT410Hlf, je to bedna která hraje!!!

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

5

Tak pokud ti nezáleží na váze a velikosti, tak bude ta 4x10 asi lepší volba...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: DalajVladan (16. 12. 2009 19.11:21)

pokud nevadí rozměry a hmotnost, tak neni co řešit ... větší je většinou ve stejné cenové relaci "lepší" smile

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

7

mne je jedno,ajkeby to vazili  80KG tak to moze byt:D,mne len staci ci to bude dost dobre ako tak v kapele na styl s prstovou hrou a slaping

0 xLajků:

8

tak já mám LMK II s EBS neo 210, ve zkušebně i na špílech hraju proti Mese s Rivera 4x12" a ještě jednomu lampovýmu kombu a kupodivu nemám vůbec problém.  Bedna má 500W/4ohm, 102 dB a zesák mám něco přes čtvrtku (gain na půl). Basů to má dostatek. Hraješ-li na pětku tak MB standard 102HF je perfektní volba. Má ji kamoš (taky LMKII + Sivčák 5str.) a hraje to jak kráva!

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

9

BUDAJ-31 napsal:

mne len staci ci to bude dost dobre ako tak v kapele na styl s prstovou hrou a slaping

Na slap je to díky horně a rychlým desítkám naprosto ideální a zabijácká bedna:-) A o spodky při prstové hře se taky nemusíš bát, hraje od 48Hz, s 10dB útlumem dokonce od 28Hz, takže není co řešit:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

10

hmm ale predsa 4X10 je nieco viac a 2X10 aj keby to malo nvm kolko Watt tak stale tam moze nieco chybat,no ja este uvidim

0 xLajků:

11

to je pravda... tu plochu wattama nenahradíš... já to kupoval hlavně kvůli mobilitě, ale zároveň jsem nechtěl dělat kompromisy... a vyšlo to... 4x10" bude jiný kafe, ta rezerva je tam cítit...

Fender CS 70s Precision
0 xLajků:

12

http://kytary.cz/warwick-jonas-hellborg … /HN093470/
+
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes … opad~2009/

Tohle je velmi dobrá příležitost mít špičkovou věc za babku.
(předesílám, že nejsem obchodní zástupce Warwicku ani nic podobného smile)

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

13

Warwa nechci... big_smile nic proti nemu nemam,zvuk pekne ale toto neni moja silna stranka big_smile

0 xLajků:

14

BUDAJ-31 napsal:

Warwa nechci...

Tohle není Warw, to je Hellborg smile Asi jako bys o Ferrari řekl, že je to Fiat big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

15

je to warwick big_smile ........ale signatura toho basaka

0 xLajků:

16

BUDAJ-31 napsal:

je to warwick

Tohle není klasický signature, ten basák si to totiž navrhnul sám a Warwick mu to jen postavil. Takže - je to Warwick, není to Warwick...
Btw. co ti vadí na Warwicku? smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

17

nic prave iba ze Warwick moc nemusim big_smile

0 xLajků:

18

BUDAJ-31 napsal:

nic prave iba ze Warwick moc nemusim

...tohle není Warwick smile

Ne, OK, jen jsem to sem hodil jako inspiraci. big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

19

Ještě bych nadhodil GK 410 NEO, je to 4x10 tlačí to taky dobře a je to lehký kolem 30kg a je to za 16 k.

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

20

nj natom som tiez hral ale tak zase to nema bass reflexy coz je velka skoda

0 xLajků:

21

mistergo napsal:

Tohle je velmi dobrá příležitost mít špičkovou věc za babku.

Mistergo co máš pořád s tim Hellborgem lol už tim žiješ snad pul roku smile stejně je to reklamní vojeb...buhví na co on doopravdy mastí.

0 xLajků:

22

B.A.S.O.X napsal:

Mistergo co máš pořád s tim Hellborgem lol už tim žiješ snad pul roku smile stejně je to reklamní vojeb...buhví na co on doopravdy mastí.

Koupil jsem akcie Warwicku smile

Prostě mě oslovil styl jeho uvažování ve věci aparátu. To, co říká, má hlavu a patu, narozdíl od mnohdy "děsných keců", co občas slyším jinde.
Tu myšlenku s "reklamním vojebem" mi teda vysvětli. smile Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak spíš myslím, žes to jen tak plácnul, viď? smile
No a nakonec, když je taková hi-end bedna k dispozici za 50% ceny, tak sem hodím tip, to je logický, ne? Mít volných 13k, tak osobně už letím do Prahy a zkouším a (zřejmě) kupuju.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

23

A hrál na to aspoň někdo? Dost se tady ty aparáty probíraly, ale pokud vím, neslyšel jsem že by na to někdo hrál. Já ho aspoň viděl:-D

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

24

kopyto napsal:

A hrál na to aspoň někdo? Dost se tady ty aparáty probíraly, ale pokud vím, neslyšel jsem že by na to někdo hrál. Já ho aspoň viděl:-D

Taky by mě zajímal názor z pléna. Vždyť to leží v Praze v kytarách už měsíce...

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

25 Naposledy upravil: B.A.S.O.X (17. 12. 2009 01.31:11)

No jasně že sem to plácnul smile mě se ten HeLL preamp* amp* i bedny taky moc líbí a jen
tak sem si šťournul, protože když se objeví tvoje hlava s ní příjde i on a to je přátelé Hellborg lol ne dělám si pr?el...

Ta bedna15" mě teda tolik jako ten preamp nedráždí, ale za tuhle cenu 13,-superkauf...
Spíš je peklo jak postupně padaj ceny smile ten kdo tuhle bednu koupil před pul rokem, bude najednou čučet, jak mu u ní v podstatě přes noc spadla hodnota na polovic.
U zesíku je to až o 58% !!!
Když si vezmeš, že jakoukoli součástku v zesíku mužeš vyměnit za lepší a navíc je párovat k sobě, to samý reprák se dá vyrobit s ruznou citlivoctí a zkreslením, ale stojí to hodně peněz, takže ve výrobě to bejvá většinou spíš kompromis vs cena...a zároveň když nahlídneš do zákulisí, většina muzikantu jako Hellborg si vychytává svuj preamp nebo cokoli jinýho s tou firmou na mnohem vyšší urovni...firemní hráči a jejich Fender's maj taky uplně jinou elektroniku než fender's na kytarách.cz smile nejdražší frnda US amerikán stojí teď 29,- a nejdražšího fendera tam maj Jaco model za 46,- si pamatuju, že stával 80,-...
Hellborg bude mít určitě vývojovej WW kousek nabušenej a proměřenej, takže je to taková malá bouda nééé lol hele a pro někoho kdo má GAS to muže bejt pěkný peklo:)

0 xLajků:

26

grampa napsal:

Ještě bych nadhodil GK 410 NEO, je to 4x10 tlačí to taky dobře a je to lehký kolem 30kg a je to za 16 k.

BUDAJ-31 napsal:

nj natom som tiez hral ale tak zase to nema bass reflexy coz je velka skoda

proč by měla být škoda, že to nemá bass reflex ??

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

27

B.A.S.O.X napsal:

Když si vezmeš, že jakoukoli součástku v zesíku mužeš vyměnit za lepší a navíc je párovat k sobě, to samý reprák se dá vyrobit s ruznou citlivoctí a zkreslením, ale stojí to hodně peněz, takže ve výrobě to bejvá většinou spíš kompromis vs cena...a zároveň když nahlídneš do zákulisí, většina muzikantu jako Hellborg si vychytává svuj preamp nebo cokoli jinýho s tou firmou na mnohem vyšší urovni...

Samozřejmě, to jsou ty reklamní vojeby, jak jsi říkal - třeba ty levné Fender signature modely z Mexika - tam je to každému jasné. Ale třeba Rory Gallagher stratocaster z custom shopu - to už bude asi jiná, vzhledem k ceně. A s Hellborgem to bude imho podobné, v téhle cenové relaci by to byl zločin, kdyby něco šidili a navíc obrovské a nesmylné riziko. Warwick do toho těžko šel kvůli zisku (evidentně se to moc neprodává), spíš kvůli prestiži, zatímco jiné signature modely jsou většinou triky kvůli větší prodejnosti. Takže já si myslím, že ty apce jsou opravdu tak dobré, jako Jonasův vlastní.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

28

teď jsem se ztratil - proč jsou jiné signatury trikem kvůli prodejnosti a tenhle ne?
(nemyslím to zle, jenom jsem se fakt ztratil)

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

29

Protože signatura Fender z mexika stojí 15 tisíc, zatímco třeba signatura Warwick basy pro Hellborga je za 130 tisíc. Asi proto.

0 xLajků:

30

Fye Vee napsal:

teď jsem se ztratil - proč jsou jiné signatury trikem kvůli prodejnosti a tenhle ne?
(nemyslím to zle, jenom jsem se fakt ztratil)

Myslím to takhle: jsou výrobky řekněme střední nebo středně-vyšší cenové hladiny zaměřené pro mainstream a firma podpoří prodej tím, že spolupracuje s nějakým známým muzikantem - např. Stingův precision - to je prostě napodobenina Stingova originálu, nebo Marcus Miller - jeho vlastní Fender má aktivku od Sadowského, Fender tam ve své sériové řadě montuje svoji a cena je nastavena tak, aby na to dosáhl normální zákazník. A potom máš výrobky od Fenderu z custom shopu za 100 000,-, který už neslouží k masovému prodeji ani nemají tvořit hlavní příjem firmy - to už jsou fajnový věci, taková výkladní skříň, kde firma ukáže, co umí.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

31

vidíte, vy byste mohli učit, takhle krásně to vysvětlit, že to pochopí i blbej učitel (:

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

32

kurcatovium napsal:

Protože signatura Fender z mexika stojí 15 tisíc, zatímco třeba signatura Warwick basy pro Hellborga je za 130 tisíc. Asi proto.

Jo, to je základ úvahy. Dneska marketing vládne světu, ale v první lize (luxusní zboží) platí jiná pravidla. Třeba švýcarské hodinky Hublot - četl jsem rozhovor s jejich ředitelem - na prvním místě je exluzivita - poptávka musí být mnohem vyšší než nabídka. Oni jdou tak daleko, že když si objednáš 50 ks hodinek, tak ti jich z principu dodají jen 25 ks. smile Takže tohle popírá věškerý ekonomický zásady, podle kterých se řídí 97% firem.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

33

hele na marka + 410 amega sem hral x-krat .. jako nereknu proti tomu nic spatnyho a to mam toho malyho marka a v pohode uhral i 8ohm..
jako zvukove je takovi dunivejsi a kulatejsi.. uplne neco jinyho nez s tem neodymama v mark basech .. ale mam od nich trevelera 102.. to je ten mini.. takze z toho este vic leze ten pridrzle nasranej charakter tech repraku... ta velka 102 bude vic komplexnejsi a pude vic do hloubek...

ale na toho trevelera si rozhodne nestezuju jenom je nevyhoda tedlech malejch beden ze hrozne zalezi kam je postavis jaky je podium atd atd... nekde to duni jak blazen a nekde to spis tak nadrzle prska..  velka bedna si vic udrzi svuj charakter zvlast kdyz ma konecka...

ale osobne bych loboval pro markovu NY12ku nejlip 2 wink  sice sem na to nehral big_smile ale pridou mi sympaticky malinky nez horny.. a as by to hralo podobne jak ten 102 treveler jenomze doufam kultivovanejc/ medovejc smile a ta spodni by dunela do zeme a ta horni by zas byla izolovana takze konkretnejsi...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

34

BUDAJ-31 napsal:

Chcem k tomuto zosiku nejaky box

AAAÁÁÁÁÁaaaaááá mám ukrutnej záchvat GAS-u.... nechceš SWR Working Pro 4x10? Za 7990Kč je tvoje...AAAAÁÁÁÁaaaáááá

handmade precision bass (fender fake logoed & fake relic) SBS pickups + active blender, Yamaha BB 435, Fender modern player 5, MTD 5, markbass LM III, soundelirium  the 12.6.1. + 15.5.  sustainer bayger, DOD deep freeze chorus, art studio v3, Ibanez bass synthesizer SB7, korg pitchblack poly, zoom b3
Klašter 12
0 xLajků:

35

mistergo napsal:
kurcatovium napsal:

Jo, to je základ úvahy. Dneska marketing vládne světu, ale v první lize (luxusní zboží) platí jiná pravidla. Třeba švýcarské hodinky Hublot - četl jsem rozhovor s jejich ředitelem - na prvním místě je exluzivita - poptávka musí být mnohem vyšší než nabídka. Oni jdou tak daleko, že když si objednáš 50 ks hodinek, tak ti jich z principu dodají jen 25 ks. smile Takže tohle popírá věškerý ekonomický zásady, podle kterých se řídí 97% firem.

jj exluzivita je o tom aby to mělo co nejmín lidí...pusobí na obyčejnou chlapskou ješitnost....o čem je tady přeci sekce ukažte svojí basu...o ješitnosti....

k tématu....kdysi sem se rozhodoval o mini bedně za AmPIG 410HLF, uvažoval sem i o tomhle škvrněti zMrdkabass....dost lidí na talkbassu tvrdilo že hraje dost uřvaně, jakoby ošklivě samo o sobě, ale v kapele prej funguje dobře - má to prý být strategie markbassu-nevím 210 podle mýho asi jako odtučněný mlíko- za ty prachy se dá sehnat 410 která nebude uplně špatná - Mark bass má ceny hodně vyšponovaný.......sem rád že sem do toho nešel...ampeg je supr bedna...už jí sice nemám ale neprodával sem kůli "nespokojenost" jen sem chtěl mít komplet zes+bednu od jedný značky...ampeg prostě ví jak na zvuk (mimo zápis rejpanec repra sou v tom Ampegu dokonce lepší než v EBS bednách.....o cca 200kč dražší Eminence Beta big_smile:D:D:D)

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

36

Kubš napsal:

(mimo zápis rejpanec repra sou v tom Ampegu dokonce lepší než v EBS bednách.....o cca 200kč dražší Eminence Beta big_smilebig_smilebig_smilebig_smile)

Třeba musejí dohnat tu konstrukci bedny smile

Jolča Jantar 4
0 xLajků:

37

grampa napsal:
Kubš napsal:

(mimo zápis rejpanec repra sou v tom Ampegu dokonce lepší než v EBS bednách.....o cca 200kč dražší Eminence Beta big_smilebig_smilebig_smilebig_smile)

nee big_smile ta není vůbec špatná...i když...emerická bedna byla z dřevoštěpky... big_smile

0 xLajků:

38

Kubš napsal:
grampa napsal:
Kubš napsal:

nee big_smile ta není vůbec špatná...i když...emerická bedna byla z dřevoštěpky... big_smile

To samý anglické Peavey

Jolča Jantar 4
0 xLajků:

39

Fye Vee napsal:

vidíte, vy byste mohli učit, takhle krásně to vysvětlit, že to pochopí i blbej učitel (:

Mně se zase zdálo, že jsem to "vysvětlil" docela blbě smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

40 Naposledy upravil: Kubš (17. 12. 2009 17.30:18)

grampa napsal:
Kubš napsal:
grampa napsal:

To samý anglické Peavey

ampeg byl krutej zvukově ale teda ta dřevoštěpka mě hodně složila ale zas Eden sem z vnitřku prolezl a krásně voněl z tý překližky novotou big_smile no holt kvalitní bedna big_smile:D:D:D akorát teda zapojit hornu tak aby se po čase sama zdestruovala......to chce odvahu

0 xLajků:

41

No bol som dneska v hudobninach a tam som sa bavil chvilu s predavacom.zoberem asi toho Marka 4X10 (jednak uz som hral na vseliakych kombinaciach ale 4X10 bolo asi naj),asi to aj bude lepse pasovat ku zosiku ako ten ampeg a bude to onieco lahsie a silnejsie big_smile , ale aj drahsie...

inak ako sa tu daju citovat prispevky?ja vzdy kliknem na citace a ono mi to ukaze ze cosi muim oznacit ale ja nvm co a jak yikes

0 xLajků:

42

K těm citacím FAQ >>> Jak správně citovat

0 xLajků:

43

no celý příspěvek zacituješ "zaslat příspěvek", když chceš jen vybranou větu tak označíš kurzorem a klikneš na citaci

0 xLajků:

44

no tak to ja nvm vo stym je,ja oznacim text a kliknem na citace a ukaze mi tabulku ad oznacim text co chcem citovat...???co stym je????...len ked dam aby celu stranku oznacilo tak to cituje ale ked oznacim co hccem ta ne...

0 xLajků:

45

no musis to dat do bloku ...  tj kliknout na zacatek a jet po textu aby se oznacil modrym pozadim  a potom teprv kliknout na citovat... pripadne to muzes udet pomoci sipek a klavesy shift..  wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

46

tak mne to nejde sad

0 xLajků:

47

BUDAJ-31 napsal:

tak mne to nejde sad

tak to si nesika nebo mas divnej prohlizec ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

48

mam mozilu ale fakt ja to skusam , oznacim to ze to svietim modrym a idem kliknut na citace a uz sa mi ukaze ta tabulka

0 xLajků:

49

Kubš napsal:

repra sou v tom Ampegu dokonce lepší než v EBS bednách.....

.. no, ty zpropadené EBS bedny .. ",   ale ZESÁKY ty jsou luxusní .. to musím uznat ..

Kubš napsal:

akorát teda zapojit hornu tak aby se po čase sama zdestruovala......to chce odvahu

.. a to je co osobní zkušenost ??? .. vyklop to !  ")

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

50

BUDAJ-31 napsal:

Zdarec,sem tu novy tak sa vas chcem na nieco spitat pokial niektory budete vediet.Chcem k tomuto zosiku nejaky box (najlepsie 4X10) a chcem sa vas spitat na kombinaciu tohto zosika s AMPEGom SVT 4X10 boxom ,co som sa docital na USA forach tak vraj si to vecsina vychvaluje tuto kombinaciu.

Vcera jsem na tuto kombinaci hral a hralo to skvele nad me ocekavani. Musim tu malou zlutou mrdku pochvalit k tomu boxu krasne sedne. smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

51

cunesk8 napsal:

Musim tu malou zlutou mrdku pochvalit k tomu boxu krasne sedne.

.. ba ba hraje skvěle ..  jo a s tou mrdkou bacha  ")

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

52

richo5 napsal:

.. no, ty zpropadené EBS bedny ..

Je to trochu OT, ale co je s těmi EBS bednami? Právě si chci jednu 4x10 PRO LINE koupit, je to nějaká šméčkovina? Podle mě to hraje skvěle...ale tady na fóru se to novými informacemi jen hemží, rád si nechám jako fórový začátečník poradit smile

Marcus Miller Jazz Bass, hlava Markbass SA450, Markbass 104HR , pár starších chlápků ve sklepě, žádný umění
0 xLajků:

53

taky nevím kde je problém? špatná zkušenost, nebo jen jedna paní povídala?... já si nemůžu na nic stěžovat... Juraj Griglák by na to asi nehrál... ale to není samozřejmě argument...

Fender CS 70s Precision
0 xLajků:

54

.. tak za mě osobně- EBS No.1 ..  spíše to byla narážka na Kubše  wink

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

55

.. subjektivně si myslím ale že na pětistrunnou basu bych se díval po jinak frekvenčně vyladěném boxu .. EBS (box) já osobně bych pořídil k čtyřstrunné baskytaře .. ale říkám to je můj pocit.. celkově to jsou kvalitní držáky a tlačí prasácky !!!

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

56

tak co by ste vravely MARKA STD 102 HF???asi zoberem tohoto maleho prcka (2X10, 400W na 8ohm).rozmislam ze by som toto zobral a neskor dokupil 1X15 aby som mal aj 10-ku aj 15-stku

0 xLajků:

57

Co třeba Glockenklang Double? Hodně o něm teď do budoucna uvažuju..
Když už jsi byl ochotný dát za MB 410 25 tis., tak Glock bude jiná liga za stejnou cenu. Někdo ho tady mám pocit dokonce má, co vy na to?
http://musikzone.cz/index.php?lang=cz&a … egorie1=22

Jinak EBS410 jsem měl, je celkem těžká a nejde v basech dost hluboko.

Sadowsky NYC Standard 5, Moon JJ-4, Moon JJ-5, Hofner Club Contemporary, Squier CV50 P-Bass butterscotch blonde, Fernandes P '78, Tokai P '81, Warwick Corvette Standard 5 fretless
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
0 xLajků:

58

nemo napsal:

tak Glock bude jiná liga za stejnou cenu

.. to každopádně !  .. ten mark bude takový středák bez tlaku .. ale zas jak bys tam dokoupil tu 15"  to pak zas jo no .. ",

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

59

no jo,casom by som urcite kupil:) ale snad ci by to zatal takto stacilo.aspon i milim ze by aj mohlo ked to pojde ze zesak by mal ist na 8 ohm 300W a ked bedna bude 400W na 8ohm...

0 xLajků: