1

Téma: Whamola

Zkoušel si někdo tuhle srandu vyrobit? Na youtube jsem našel návody ( a ukázek je tam toho kopu). Spíš by mě zajímali zkušenosti rázu jaký materiál použít apod. Přemýšlím, že si tuhle srandavěc udělám, jen tak z prdele. Chci to přehnat přes distortion a trochu zešokovat kluky z kapely big_smile

0 xLajků:

2

Re: Whamola

Ježiš to je brutální věc, to se ke mně dostalo až teď big_smile

http://honzoid.ic.cz/ikonky/pe.gif http://honzoid.ic.cz/ikonky/last.gif GulášeK 1001RB
0 xLajků:

3

rek bych ze ji docela proslavil Les Claypool. je to podle me ale dost jednostranna zalezitost, ne vsude to vyuzijes. Ale udelat to nebude tezky...

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

4

No jo, přes Claypoola jsem se o tom dozvěděl. A udělat to bude samozřejmě lehký. Když to náhodou dám dokopy, tak to vezmu na jaro na sraz na Ranč, ať se to zase něčím oživí big_smile

0 xLajků:

5

no prdel s tim bejt muze, ale hlavne to asi bude vypadat zajimave na podiu....

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

6

KreuZ napsal:

no prdel s tim bejt muze, ale hlavne to asi bude vypadat zajimave na podiu....

Tak tohle chci. Až budu mít volné odpoledne, dám to dohromady z věcí, co se mi tu porůznu válí:-)

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

7

Zdarec pánové, už se do výroby whamoly někdo pustil, nebo se tu o tom jenom hovoří?:-) Sháním všechny informace potřebné ke stavbě, tak by mě zajímalo jestli už to v tuzemsku někdo zkusil. Já do toho určitě jdu, ale nemyslím si že to bude záležitost na jedno odpoledne...;-)

0 xLajků: