1

Téma: Ibanez Gsr 180

Jelikož jsem začátečník a vybral sem tuhle kytaru http://kytary.cz/ibanez-gsr-180/HN082557/, tak se chci zeptat vás, jakoždo zkušenějších, na názor na tuhle kytaru, jestli je to dobrá volba nebo ne, popřípadě poradit jinačí. Pokud možno bych se potřeboval vlízt do 8000 Kč a to i s kombem, maximum mužu zatim investovat 10,000 Kč. Vživotě jsem podobný nástroj nedržel v ruce. Zatim chci jen tak brkat doma než se to naučím a pak se i zlepšovat, například hrat v kapele. Styl bych chtěl hrát nu-metal a tomu podobný věci.

Díky všem co mi nějak poradí a pomůžou.

Cort A5
Fokus Jazz Bass
0 xLajků:

2

Re: Ibanez Gsr 180

druid napsal:

koupit pouzitou za dobrou cenu a je to slusny nastroj do zacatku, ale novou bych asi nekupoval - podivej se treba na hudebnibazar.cz na nejake Ibanezy, Squiery, Fokusy...do 3000 by se dal sehnat pouzity nastroj na stejne nebo o malo lepsi urovni a usetris na lepsi kombo.

koukal sem do toho bazaru a nesel sem tu http://kytary.cz/ibanez-gsr-200/HN086546/. Majitel tu pise ze je necelej rok hrana v perfektnim stavu a prodava ji za 4500 Kč.

Cort A5
Fokus Jazz Bass
0 xLajků:

3

druid napsal:

gsr 200 tady nekdo nedavno prodal za 3000

smile¨bohužel už je přes měsíc fuč

vem někoho kdo tomu rozumí do obchodu, vytipuj si pár nástrojů, co ti sedí a pak se podívej po bazarech ...myslím, že to není zas tolik tím kolik toho máš načteno, zkoušej v praxi a uvidíš, že na něco narazíš

Fender Aerodyne Jazz Bass + SD Antiquity
Ashdown ABM C210T-500 EVO III

+ plno krabiček
      (BassBalls, #1 Echo, English Muff´n, Flanger Hoax, Hum Debugger)
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Retiew (06. 12. 2009 19.44:56)

druid napsal:

nedavno jsem ji prodaval za 2000.  hrala pekne na krkovy snimac. je to takovy jazz bass s precision krkem a malym telem. je lehounka (a pada na hlavu), nektere veci tam byly od vyroby trochu nakrivo a povoleny jack. prazce vice drcenly a nesel nastavit mensi dohmat. ale tyhle nesvary maji asi vsechny nastroje v tehle cenove relaci.

koupit pouzitou za dobrou cenu a je to slusny nastroj do zacatku, ale novou bych asi nekupoval - podivej se treba na hudebnibazar.cz na nejake Ibanezy, Squiery, Fokusy...do 3000 by se dal sehnat pouzity nastroj na stejne nebo o malo lepsi urovni a usetris na lepsi kombo.

No asi to vidim tak ze se stavim v Music centru v Brně a necham si poradit osobne od nekoho a tobe dekuju za radu smile

Cort A5
Fokus Jazz Bass
0 xLajků:

5

Nick napsal:

vem někoho kdo tomu rozumí do obchodu, vytipuj si pár nástrojů, co ti sedí a pak se podívej po bazarech ...myslím, že to není zas tolik tím kolik toho máš načteno, zkoušej v praxi a uvidíš, že na něco narazíš

Tak ja se stavim v tom music centru tam mi snad poradej

Cort A5
Fokus Jazz Bass
0 xLajků:

6

Retiew napsal:

Tak ja se stavim v tom music centru tam mi snad poradej

hele draku na to opatrně - ti borci tam nejsou zrovna ochota sama a jejich rada bude dost poplatná jejich sortimentu a provizi, kterou za prodej dostanou...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

7

Jsou od toho aby prodali:)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

8

Paparatzzi napsal:

Jsou od toho aby prodali:)

no ti v tom music centru vypadají, že ani ne big_smile jejich netečnost a nevšímavost někdy hraničí s ignorantstvím a když po nich člověk něco chce, tak se zrovna nepřetrhnou... ale že by dobře poradili tak to nevim smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

9

hofa napsal:

no ti v tom music centru vypadají, že ani ne big_smile jejich netečnost a nevšímavost někdy hraničí s ignorantstvím a když po nich člověk něco chce, tak se zrovna nepřetrhnou... ale že by dobře poradili tak to nevim smile

koukam ze ses z brna, tak muzes jit semnou jako odborny doprovod :-D

Cort A5
Fokus Jazz Bass
0 xLajků:

10

Urcite si nech poradit od nekoho kdo z tveho vyberu nebude mit zadnej zisk

Paul McIceTea, John Lemon, Orange Harrison, Mango Starr
0 xLajků:

11

Výhodná nabídka (ne pro mě):
Ibanez GSR200 + kombo BG115 za 9999,-Kč
http://www.hocke.eu/bg115/

0 xLajků:

12

hofa napsal:

Jo tak tam asi mají tu časovou mzdu nebo jak se přesně jmenuje:)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků: