1 Naposledy upravil: kordík (02. 12. 2009 11.18:52)

Téma: Peavey Vb-2

čau,
už delší dobu laboruju jakou si koupit novou hlavu a teprve nedávno jsem si všimnul, že přímo tady v shopu je celolampová hlava Peavey VB-2 za dosti přijatelnou cenu. Než se tedy vydám někam jí vyzkoušet (obávám se, že budu muset asi do Brna do Lídlu), tak tedy dotaz: má někdo z vás s touhle hlavou zkušenost? Na talkbassu jsem četl nadávky na overdrive kanál...
A taky že to je Made in PRC, takže i dílenský zpracování by mě zajimalo...

0 xLajků:

2

Re: Peavey Vb-2

Mozna OT, kdyztak sorry a klidne to smazte

Jestli te zajimaj celolampy, tak na kytarach inzerujou jeste Traynora za podobne prijatelnou cenu. Na toho jsou napr. na talkbassu velmi slusny ohlasy, vyrabi se v Kanade, vyrobce zverejnil komplet dokumentaci apod. proste docela budi (budil) duveru.
Ma to ale potiz: kdyz jsem si ho v dubnu objednal (naslepo), kytary nebyly schopny mi to dodat (ne uplne svoji vinou, pres leto vazly dodavky do Evropy celkove. Ale co ja s tim?). Tak jsem to v rijnu vzdal a koupil si jinej apec.

Mozna by stalo za to zjistit, jestli uz to nenapravili, mel bys to precijenom bliz smile

Pokud nehrajes vylozene nejaky heavy, tak ti overdrive kanal stejne bude k nicemu, oseka to spodky a zvuk bude divnej - viz ukazky na youtube, takze stiznosti na nej te pak vlastne nemusej zajimat smile.
Lampy nejlip a nejkrasnejc kreslej prirozene - proste pridas gain a pak kreslis podle toho, jak zatahas za struny

0 xLajků:

3

Díky za tip, mrknu se na Pankrác esli už to mají v krámě.

0 xLajků:

4

Otázka do qízu: dělá Hocke celolampu? (a je správně, ale nigdo na to nehrál tak nigdo neví ale myslim, že poctifka)

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

5

VB - 2 již není skladem. Co dodat, před Vánoci:-/

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  E-shop / LídlMusic.cz  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 xLajků:

6

podle mě sou peavey nejlepší hlavy, jakmile udělají nějaký hybrid s lampou na preampu, tak jdu po něm...

0 xLajků:

7

e.t. napsal:

Otázka do qízu: dělá Hocke celolampu? (a je správně, ale nigdo na to nehrál tak nigdo neví ale myslim, že poctifka)

mnu já už na ní koukal na tutu

http://hocke.eu/bt130/

a za chvíli popčítám, že z ní budu mít divoký spaní
Sorry za OT - když tak to mázněte  - já pudu slintat jinam:D

0 xLajků: