Re: Pražský sraz majitelů bas
njn, džin musí hlavně dobře sloužit :-D.
Martin mi dneska dovezl komba, takže se Funkazine můžeš stavit
2.držitelka Plasťáka igráčkového
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
njn, džin musí hlavně dobře sloužit :-D.
Martin mi dneska dovezl komba, takže se Funkazine můžeš stavit
Sraz byl velice komorní, ale velmi zábavný Tož Eržo já Ti nějak brnknu a stavim se pro rumblíka
Další minisetkání (ovšem bez hraní) se může odehrát v rámci žižkovské smršti, co vy na to? (já tam razim hlavně v sobotu)
možná se tam objevim, uvidim... koneckonců to mám blízko
No a možná by nebylo na škodu si začít domlouvat nějaký předvánoční pivo, než se to dá zase do kupy...
jojo taky mne to napadlo
jakožto čerstvý pražáček bych taky dorazil pokud čas dovolí :-)
No tak nahoďte někdo nějaký termíny, já to mám dost nejistý, tak nejsem zrovna ten kdo by to měl určovat...
a chcete se jit chlubit basama.. nebo jen popit??
tak houknete nekdo na erzu .. at to zaridi..
Eržóóóóóóó!!!! Hůůůůůů!!!
Neboli: Já bych taky přišel A klidně si vs poslechnu ať se něčemu přiučim.
a chcete se jit chlubit basama.. nebo jen popit
Kdo chce co chce
já tady nejsem regnutej dlouho a ani sem moc nepíšu, ale kdyby byl čas tak kdyby to nevadilo, tak bych se možná taky na chvíli vetřel
Tak dávám návrh - čtvrtek 17.12. Jak jste na tom?
ja mam volno ..
pac patky a soboty se hrava.. idyz zrovna 18. to vypada ze tak mam volno
Pokud by nevadilo, tak bych na chvíli přišel .....
Napíšu ještě našim děvčatům, jestli se jim to hodí, bez nich by to tak nějak nebylo ono
Já ve čtvrtek pravděpodobně budu mít zkoušku, to bych dorazil leda až tak kolem 23h Pátek nebo středa by byly lepčejší...
Tož já přijdu, akorát mě štve, že musím vypadnout tak abych stíhal vlak domů
Tak protože se neobjevil žádný protinávrh, tak bych to nechal na tom čtvrtku 17.12. Zavolám Eržice ;-)
jj, čtvrtek zní dobře zítra zavolám Jeffovi, esli v poho a dám vědět. Jsem tam byla minulý týden a štamgasti si mne furt pamatujou - prej kdy jim zahraju na basu
Budete chtít si vzít s sebou apecy, basy a udělat trochu randálu u pivka? Možno nechat do druhého dne dole ve studiu.
Supr, volal jsem ti a nedovolal se, ale ty jsi jako vždy úžasná a všechno si zařídila
Trochu kraválu uděláme teda kdo bude chtít...
Zdravím, díky jokovi za zprávu, zkusím se dostavit
Jak jsem předesílal, ve čtvrtek pravděpodobně nedorazím. Ale dejte si na mě jedno kvasnicový
Tak bohuzel ve ctvrtek tam je jina akce, co streda?
hm tu stredu hrajou kamosi a este mame zkousku takze taky se mi to moc nelibi
já bych zřejmě dorazila až kolem desátý, což ale platí i pro čtvrtek, takže mně je to jedno
Za mě jedině pátek nebo sobota.
Muzu ve stredu i ctvrtek, od patku mam kazdej den neco. Rychle se smluvte a dejte vedet. A Erzo - ta akce je na hospode? Neni moznost si zalezt do studia?
A jo, Martin rikal, ze by nas tam pustil. Takze zitra - v kolikkoliv - ja tam dorazim kolem osme po praci, mozna mezi 7-8.
Takze ctvrtek pada? Bude to opravdu zitra, neni to preklep?
ano ano, bude to zitra
a může vůbec někdo zítra?
Teoreticky bych měla mít čas, prakticky ještě nevím, jestli dorazím, lezou na mě nějaký choroby a možná radši zůstanu doma
Ještě uvidím jak na tom budu zítra.
takze joko s erzou dou na pivo ... zejtek mam zabitej ..
sakra nestíhám a jsem nachcípanej,tak nedorazím, ale všem co dou přeju, ať si to pořádně užijete
Buď rád, že dneska nedorazíš, asi bys byl zklamanej. Akce byla včera.
Mimochodem, účastníci, jaký to bylo?
Tak to mě mrzí, že jsem nedorazila... příště se snad už přes to město připlazím.
Nazdar lásky,
ze středy na čtvrtek budu v Praze na školení... nenašel by se dobrovolník na středu večer na pivo?
Rád bych nechal taky na ty dva dny někde auto... nedá se šoupnout někam k paneláku na Čerňák? Je tam parkování grátis?
Peace jak sviňa
Sakra nemůžeš jet někam poblíž ovy?:D:D Do prahy na pivo fakt nepojedu xD
voe, nepojedeš přes Ústí, ergo přes Povrly, respektive po tý hlavní od DC na Lovosice?
Dáme kafe...
Super, ještě by se mohl ozvat někdo ze Slovenska... nebo aspoň třeba z jižních Čech
Néééééé...
Néééééé... big_smile big_smile
ale tak keď dojdeš niekedy na služobku do blavy, tak ťa dáme s pištom a borovičkami do laty
Nééééé...
Kdyby prazaci nevedeli co na carodejnice tak u pulky na punkraci v centralnim parku zahraji mimojine koule ...
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas