1

Téma: Ibanez SRX 360

Zdravim co sem tady na foru pročítal tak tady vypadáte jako všichni jako rozumní lidé co dobře poradí a tak neváham a chci se zeptat:-)už sem i prošel obdobým utrap prvního roku hraní na basu ted sem se rohod koupi něco obstojnějšího:)
do ted sem hrál na ibanez gsr 200 ale nákou starší verzi páč má tři potencíky a eště k tomu byla bouraná ale nijak brutálně:)

rád bych se zeptal na váš názor na tuhle basu http://kytary.cz/ibanez-srx-360/HN103783/
popřípadě náké doporučení na novou basu do 9000kč, čtryřsrtunou, pražcovou, do tvrdčích hudebních stylů (rock, metal), ale abych si moch naladit i ten fajn jazz zvuk i dyž to nebude moc vono:)

dik za odpovědi popř jestli už je tady podobné téma tak se předem omlouvam:-)

0 xLajků:

2

Re: Ibanez SRX 360

vypada hezky. nevim jestli to bude o moc jine nez gsr 200...

0 xLajků:

3

hľadáš len 4strunku?? 5tka by bolo veľa???

0 xLajků:

4

jo jenom 4 srtunku

0 xLajků:

5

Podle me si nepolepsis. Za 8 - 10k pokud si nechas poradit se podle me z druhe ruky da koupit basa o nekolik trid jinde, byt treba Ibanez

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

6

Co můj Warmoth v inzerci? Jazz tam sice v současný chvíli moc nenaladíš, ale není problém přepájet ty přepínače, aby se daly HB rozepnout na singly...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

7

V inzerci prodávám Ibanez SR 405, sice 5ka, ale 5struna ještě nikomu nikdy neublžila, že smile a ta se do tvrdších stylů hodí. za 9 to máš i s kufrem. Mrkni na to.

Schecter Stilleto Studio 4 honey
Ibanez ATK 400
Warwick X-treme 10.1 + Traynor TC410 + Tech21 Sansamp
0 xLajků:

8

zajeď se podivat do plzně k houdkovi (jestli to nemáš teda přes půl republiky)
prej maj velký slevy na basy DEAN

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

9

no ta sr 405 vypadá docela fajnově:) vo tom by se dalo uvažovat

0 xLajků:

10

esi.dave napsal:

no ta sr 405 vypadá docela fajnově:) vo tom by se dalo uvažovat

no jestli se potloukáš po Praze, není problém vyzkoušet u nás v zkušebně. Doma mám sice kombíčko, ale strašně huhlavý...

Ibanez ATK 400
0 xLajků:

11

no praha je pro mě kapku dost z ruky no pouvažuju votom vomrku náký bazíky v okolí a uvidim:)

0 xLajků:

12

Mel jsem SR505 a rekl bych ze nastroji je vyborne zpracovan a vypada fakt dobre
ale hralo se na tom opravdu spatne diky 17mm roztece, zvukove bych preferoval
jakekoliv Fokus - k tomu treba zminit ze 505 mel Bartolini MkI coz ale vubec neni Bartolini, je totiz vyrobene nekde v cine nebo nedaleko od ciny uz nepamatuju.
Kdyz se to hraje na sucho tak nezni, nejsem zastancem toho ze basa MUSI byt tezka aby hral ale ten 505 nebyl na tele temer vubec citit, proste basa ktery ani neni basa...

Skousel jsem na hodku SR700 a ten nebyl o moc lepsi, od te doby nemam ani chut
ibanezku vzit do ruce i kdyby vypadal vsejak super a ja by mohl vypadat s tim ze
fakt dobre hraju...

To jsou osobny skusenosti, mozna spatne kusy, mozna nekomu se libi hrat na teoreticky chluchou basu ktera prakticky hodi k spousta vecem - stul treba s tim muzes podlozit atd.

Kup si basu z bazaru za ty prachy, neprohloupis, kureci warmoth bych ti potrhal kate
vsemi smery v srovnani s tou ibanezku.

0 xLajků:

13

creabass napsal:

Kdyz se to hraje na sucho tak nezni, nejsem zastancem toho ze basa MUSI byt tezka aby hral ale ten 505 nebyl na tele temer vubec citit, proste basa ktery ani neni basa...

Nechci tady řešit kvalitu Ibanezu, tady se obecně nemají moc rády. Moje 405ka má tělo z javoru a lehká opravdu není :-)  Na sucho hraje myslím velmi slušně a co se týče rozteče, to je asi o osobních preferencích, já trsám - hraje se mi na ní dobře. Prodávám jí, protože za a) dvě basy nevyužiju, za b) jakožto 5ka má na mě dost širokej krk a to pro moje krátký buclatý prsty není to pravý. :-)

Nevím jestli je košer hodnotit basu, kterou jsem nikdy nedržel v ruce. Neříkám, že SR405 je nejelpší na světě, ale poměr cena/výkon mi přijde dobrá.

Ibanez ATK 400
0 xLajků:

14

creabass napsal:

nejsem zastancem toho ze basa MUSI byt tezka aby hrala

tak tak.. ten fender, ač jasanovej, je nejlephčí basa(týhle velikosti), kterou sem měl v ruce. a řek bych, že hraje hezky.

0 xLajků:

15

davidak napsal:
creabass napsal:

nejsem zastancem toho ze basa MUSI byt tezka aby hrala

tak tak.. ten fender, ač jasanovej, je nejlephčí basa(týhle velikosti), kterou sem měl v ruce. a řek bych, že hraje hezky.

swamp ash big_smile

timmy c má jinej názor big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

16 Naposledy upravil: Kubš (18. 11. 2009 12.14:02)

creabass napsal:

Mel jsem SR505 a rekl bych ze nastroji je vyborne zpracovan a vypada fakt dobre
ale hralo se na tom opravdu spatne diky 17mm roztece, zvukove bych preferoval
jakekoliv Fokus - k tomu treba zminit ze 505 mel Bartolini MkI coz ale vubec neni Bartolini, je totiz vyrobene nekde v cine nebo nedaleko od ciny uz nepamatuju.

Skousel jsem na hodku SR700 a ten nebyl o moc lepsi, od te doby nemam ani chut
ibanezku vzit do ruce i kdyby vypadal vsejak super a ja by mohl vypadat s tim ze
fakt dobre hraju...

To jsou osobny skusenosti, mozna spatne kusy, mozna nekomu se libi hrat na teoreticky chluchou basu ktera prakticky hodi k spousta vecem - stul treba s tim muzes podlozit atd.

Kup si basu z bazaru za ty prachy, neprohloupis, kureci warmoth bych ti potrhal kate
vsemi smery v srovnani s tou ibanezku.

je to tak ibanzez sou krásný ale vevnitř prohnilý

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků: