1

Téma: Flecktones

Udělal chybu ten, kdo včera zmeškal vystoupení Bely a spol. Bylo to naprosto úchvatné, přijel s nimi Howard Levy, který stál v osazenstvu kapely na jejím začátku. Jeff Coffin byl kdesi na turné s Davem Matthewsem a povím vám, ten Levy mně naprosto vyrazil dech ... Na tu foukací harmoniku jsem ještě nikoho takhle hrát neviděl ... na piáno samozřejmě mastil taky skvěle, ale nemůžu si pomoct, ta harmonika prostě ke zvuku Flecktonů fakt pasuje naprosto dokonale smile no a mistr Victa měl taky dobrej den smile

0 xLajků:

2

Re: Flecktones

funkazin napsal:

Udělal chybu ten, kdo včera zmeškal vystoupení Bely a spol. Bylo to naprosto úchvatné, přijel s nimi Howard Levy, který stál v osazenstvu kapely na jejím začátku. Jeff Coffin byl kdesi na turné s Davem Matthewsem a povím vám, ten Levy mně naprosto vyrazil dech ... Na tu foukací harmoniku jsem ještě nikoho takhle hrát neviděl ... na piáno samozřejmě mastil taky skvěle, ale nemůžu si pomoct, ta harmonika prostě ke zvuku Flecktonů fakt pasuje naprosto dokonale smile no a mistr Victa měl taky dobrej den smile

tuším že jenich psal něco uplně inverzního big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Jenich (09. 11. 2009 16.48:48)

smile tak mám naprosto opačný dojmy

Howard Levy byl krutej... to je bez debat...to jsem si užíval. Jinak jsem byl víceméně zklamanej, páč to bylo samý Norwegian Wood, Amazing Grace, Bach a já nevim co ještě...a pan vikta mi přišel standartní mimo to solo, protože to bylo hodně o ničem.

Béla hraje bohužel živě spoustu chyb, což mě mrzí, páč když jsou ty věci zahraný na hranici možností, tak to prostě nezní moc muzikálně. Výbornej byl futuremanův zpěv...to byla paráda...no a ten Levy, ať na piano nebo na foukačku, byl krutej...jen to estrádní přehrávání známých melodií si mohl odpustit.

Jinak to, že je to drobet estráda je fajn a do jistý míry je proto mám taky rád...jenže jak se v každý skladbě všichni protočej na sólech a každej v tom sóle dá za sebou tři nápěvky z "já písnička", tak to je fakt tragický. Je to lacinej fígl na posluchače...

ještě k tomu wootenovýmu solo kusu: já přesně nevim jak to napsat abych byl pochopen...

nevadí mi, že v tom nebylo nic novýho (byl bych blázen, kdyby vadilo) a ani mi nevadí, že to v jednom místě brutálně vysral (páč to se stává každýmu)...taky mi nevadí, že vod toho kixu byl nervozní a až do konce se mu to sypalo...jen nevim, proč takhle šikovnej groovař nezahraje zpatra nějáký groovy solo, který neni o tappingovejch laufech, ale o tom, že to prostě valí (a von to vikta umí)...místo toho zahraje naučenou skladbičku, která se mu v půli rozpadne a on jí horko těžko dotlačí do konce.

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

4

Kubš napsal:

tuším že jenich psal něco uplně inverzního big_smile

big_smile je to zajímavý...teda smile

ale mojí nastávající, která má ráda nohavicu se to taky líbilo....:D

0 xLajků:

5

Docela mě právě zajímá, proč už ten Levy s nima nehraje jakože oficiálně ... fakt se mi tam hodí víc, než Coffináč ... Victa mi ale přišel, že má fakt dobrej den - poslední dobou jsou právě ty jeho sóla fakt dost nepovedený - ukázkový příklad je DVD SMV z 16.7.2009 - to je prostě hrůza ... ale včera to na mě působilo hezky vystavěné (to jeho sólo) a s minimem chyb ... Osobně jsem Belu viděl poprvé a nadchnul mě.

0 xLajků:

6

funkazin napsal:

ale včera to na mě působilo hezky vystavěné (to jeho sólo) a s minimem chyb

to fakt ne...viz výše...dyk se mu to celý posralouzovalo...ale řikám...to by ani tolik nevadilo...jen ty bachy, grejsy a norvýdžny poslat k šípku a hrát z koule.

Co se týč Coffin x Levy... ani já nevim proč vyměnili nástroj, ale ač mě ten levy fakt bavil nejvíc, tak to ságo ty skladby fakt jakoby dotáhne. Možná to bylo špatným zvukem ze strany akropole, ale až ve chvíli, kdy začal futureman zpívat to začalo znít jako celá kapela...do tý doby mi to přišlo furt trochu jako beglajt...ale byl jsem v rohu, tak jsem měl asi možná z prdele zvuk já.

0 xLajků:

7 Naposledy upravil: funkazin (09. 11. 2009 17.31:15)

já byl nahoře úplně vzadu, a právě jsem si zvuk docela pochvaloval ... no je fakt že teď trochu omezuju thc, tak jsem to možná jakožto za střízliva vnímal trochu jinak ... smile)) jj, Futureman má docela dobrej hlas, škoda že ho nevyužijou víc ... celkově se mi ten koncert vážně moc líbil ... no a teď jsem zvědavej na Tommyho Emmanuela v Bratislavě 21. listopadu smile

Jenich napsal:

nevadí mi, že v tom nebylo nic novýho (byl bych blázen, kdyby vadilo) a ani mi nevadí, že to v jednom místě brutálně vysral (páč to se stává každýmu)...taky mi nevadí, že vod toho kixu byl nervozní a až do konce se mu to sypalo...jen nevim, proč takhle šikovnej groovař nezahraje zpatra nějáký groovy solo, který neni o tappingovejch laufech, ale o tom, že to prostě valí (a von to vikta umí)...místo toho zahraje naučenou skladbičku, která se mu v půli rozpadne a on jí horko těžko dotlačí do konce.

rozumím ... já bych to viděl tak, že se na to asi poslední dobou moc necejtí ... však si všimni (a teď to myslím ve vší skromnosti), jak to poslední dobou sere všude ... sad

0 xLajků:

8

Jenich napsal:

Béla hraje bohužel živě spoustu chyb

To jak se mu to sype jsem bohužel nějak nepřemohl a nemůžu je kvůli tomu poslouchat.

Bezpražec 4str. korea(ručně trhané pražce)
Fokus H MM4
Aparát - domácí 2.1 Logitech
0 xLajků:

9

funkazin napsal:

rozumím ... já bych to viděl tak, že se na to asi poslední dobou moc necejtí ... však si všimni (a teď to myslím ve vší skromnosti), jak to poslední dobou sere všude ...

Já myslim, že on hraje furt stejně, ale teď jsem si prohlídnul starý video... (no starý...asi 2000? - šedá mikina, v pseudo ateliéru, za nim nějákej hnusnej hadr smile )

a už mi to nepřišlo tak krutý jako když jsem u toho slintal...

Jinak bych nikomu nedoporučoval vidět moje živáčí sóla: to je panečku kixů...

btw: teď jsem dělal instruktážní video s muzikusem a asi budu muset poslat všem basákům, ze kterejch jsem si utahoval, že maj ve videjích brambory, omluvnej dopis...dávat si pozor na mluvení, sedět v klidu a pak dobře zahrát...brrr... jako to fakt nejni med...takže já i s tim vikťourem cejtim smile Jen si radši příště pustim doma Live at Quick, kde hraje velká kapela a je to krutě zahraný.

0 xLajků:

10

Jenich napsal:

asi budu muset poslat všem

to video pošli smile sem zvědavej

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

11

hofa napsal:
Jenich napsal:

asi budu muset poslat všem

to video pošli smile sem zvědavej

video poslat nemůžu, páč ho ještě nemám smile uvidíme kde se objeví smile

0 xLajků:

12

jenich napsal:

Jen si radši příště pustim doma Live at Quick, kde hraje velká kapela a je to krutě zahraný.

jj, ten Louis De Funes na ty hrnce je výbornej smile

jenich napsal:

a už mi to nepřišlo tak krutý jako když jsem u toho slintal...

tak tak, člověk jak už leccos prokouk, tak se na to dívá trochu jinak, to je jasný. Já třeba když ho viděl úplně poprvé (myslím, že to bylo Bass Day 98), tak jsem vůbec nechápal, že jde takhle hrát smile

jsem zvědavej na výsledek toho instruktážního videa wink

0 xLajků:

13

funkazin napsal:

jsem zvědavej na výsledek toho instruktážního videa

to já taky...měl by to bejt nějákej seriál, tak uvidíme jak se domluvíme...zatim jsem točil nějákej pilot.

0 xLajků:

14 Naposledy upravil: funkazin (09. 11. 2009 18.13:16)

Jenich napsal:

to já taky...měl by to bejt nějákej seriál, tak uvidíme jak se domluvíme...zatim jsem točil nějákej pilot

to zní zajímavě ... so good luck!

0 xLajků: