1 Naposledy upravil: puso (29. 01. 2010 17.44:04)

Téma: GALLIEN KRUEGER alebo HOCKE

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV … ZZAwa$qA--
http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV … ZZAwa$qA--

Zdravim,  zhanam box s hlavou nasiel som toto. Nemate s tym niekto skusenosti ? Lebo GK je fajn znacka len mam blby pocit ze to bude ako s vyrobkami od Behringeru....

- teraz som si vsimol ze to nema hornu myslite ze to rapidne ovplyvni zvuk ?

- dalsia vec ta hlava ten box asi nerozbehne co ?

0 xLajků:

2

Re: GALLIEN KRUEGER alebo HOCKE

ta hlava box urcite "rozbehne", patri primo k sobe. hornu nema hlavne kvuli tomu druhemu kanalu-zkresleni, ktere je na bedne s hornou ne moc dobre pouzitelne. taky zalezi, jaky ches zvuk, treba ti ta horna chybet nebude.

jinak teda s tou bednou zkusenosti nemam a ani jsem na ni neslysel nake kladne ohlasy, ale mam tu hlavu a je v poho. co se spolehlivosti tyce, tak 100%. zvuk cekej spise do V, ale pres eq tam ty stredy klidne dostanes, kdyz budes chtit.

0 xLajků:

3

backline tady na fóru nemá moc dobrou pověst .... co jsem měl možnost slyšet osobně, tak backline kombo s 210 docela ušel zvukově na sucho, ale v kapele naprosto zanikal a nestačil, při vyšších hlasitostech zkresloval ... na ten zesák jsem hrál nedávno na nějaké akci s nějakou asi noname nebo upravovanou bednou 4x10 a to teda bylo dost děs (ale to asi spíš kvuli té bedně) ... opět nečitelný nepronikavý zvuk bez výšek, který zanikal a na vyšší volume zkresloval

já bych do toho nešel ... prostě za takové prachy sehnat dobrou 4x10 a zesák je dost utopie ... snad bazar a nějaký hocke ... nebo radši nějaké kvalitní kombo ala H&K, Trace Elliot, ...

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

4

S kamarádem jsme dělali session když si tenhle zesík koupil z 2. ruky a zdál se mi v pohodě, já mam GK rád (to znamená že někomu se třeba nemusí líbit ani GK 5x dražší) jen teď koukám že model 400RB IV stojí jen něco přes 13 tisíc...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

5

Já mám fullstack GK Backline a myslím že to celkem jde i když za ty peníze už jsem mohl mít kombo GK 700RB.
Zvuk hlavy už se mi poměrně přestává líbit, ale při nejhorším je to dobrý koncový zesilovač.
Ale když to vezmu do začátku myslím že nic nového v téhle cenové relaci se tomu nemůže jen tak rovnat.

GK 700RB-II, GK 410RBH, GK 410BLX, GK Backline 110,
Cort Action Bass 4, Fade Jazz Bass, Ibanez SR705TK, Schecter Omen 7
Boss ME-50B, AKG WMS40FLEXX
0 xLajků:

6

alebo myslite ze toto:
http://www.hocke.eu/b410h/
a nejaka hlava alebo priamo hlava od hockeho by bola lepsia investicia ?

0 xLajků:

7

Ja mel taky 4*10 a zvukove se to celkem dalo, ale me tam ta horna teda chybela a taky sem to ale hnal pres Hartke 3500. Zdal se me ten box celkem nekonkretni. Kdyz sem hral na kombinaci Hartke + Hartke box 4*10 tak se mi to libilo vic. Tot asi vse ze zkusenosti

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

8

Já můžu Hockeho jen doporučit. Měl jsem několik výrobků a vždycky to hrálo v poměru cena/výkon výborně...

Navíc po domluvě můžeš zajet vyzkoušet a dát tomu pěkně do těla než si opravdu něco vybereš.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

9

Deamon9009 napsal:

ale me tam ta horna teda chybela

ono to ma aj hornu big_smile

kurcatovium: viem ze najlepsie je vyskusat len som zo slovenska tak najprv zistujem ci sa mi tam oplati ist smile

0 xLajků:

10

puso napsal:

ono to ma aj hornu

stracim se, o cem je rec? smile

0 xLajků:

11

jaj sry ja som myslel ze si reagoval na toto : http://www.hocke.eu/b410h/ smile

0 xLajků:

12

jinak k tomu boxu od GK, maj ho na bazaru za 5 000,-

0 xLajků:

13

laciný dobrý box nevím, ale pokud nevyhovuje ten GK Backline, tak co testnout Hartke LH 500 ? Zdál se mi za ty peníze fakt dobrý.
%Pr

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

14

Akurat tak pozeram ze

4x10 od Hockeho - B410HD

http://www.hocke.eu/index.php?page=esho … op_item=93

a

GK - 410RBX

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV … ZLvbZ_Nw--

su za priblizne 13 000.

Ale co som pozeral tie repraky Eminence Delta co tam dava Hocke tak by mali mat asi vecsiu citlivost. Nemali ste ich niekto moznost porovnat ?

0 xLajků:

15

O tom B410HD se Hocke vyjádřil, že je to docela agresivní bedna. Bohužel ji neměl na zkušebně, když jsem tam onehdá byl. Zato jsem hrál na tu B410H a B410 a obě jsou vzhledem k ceně perfektní.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

16

Takze mysli ze ta kvalita bude porovnatelna s tym GK ?

0 xLajků:

17

puso napsal:

Takze mysli ze ta kvalita bude porovnatelna s tym GK ?

no hocke je EU div ne custm made bedna tak by mela srovnani s nejlevnejsi buhvikde made serii v pohode dat..  wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

18

m3 napsal:

hocke je EU

Hocke je made in CZE smile A navíc je to opravdu vyrobeno v ČR, ne jenom "logo na case nalepeno v EU" nebo "pajšl z Číny namontovaný do šasí v EU" smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

19

Hocke!

0 xLajků:

20

dakujem smile

0 xLajků:

21 Naposledy upravil: m3 (30. 01. 2010 06.39:23)

mistergo napsal:

Hocke je made in CZE smile A navíc je to opravdu vyrobeno v ČR,

bacha ale preklizka z finsky brizy.. big_smile a kdovi odkud je klih a vruty.. o koberci nemluve

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

22

m3 napsal:

o koberci nemluve

asi Persie, ne? smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků: