Re: Galerie aparatu..
Samo sebou myšleno pozitivně smile jen jsem čekal kdo se chytne lol
%Pr
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Galerie aparatu..
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Samo sebou myšleno pozitivně smile jen jsem čekal kdo se chytne lol
%Pr
konečně už vím, proč ty ellioty tak svítí, že mě to nenapadlo hned.... http://www.youtube.com/watch?v=zZ2YjTHb … re=related
Prosimvás, nevíte kto dováží groovillium do ČR?
:d:d
Super na konci mnamozni sestavicka boxu
jooo, holt anglický humor je znát, ten děda Green je dobrý
Heheh... pěkný video
tak to je mazek panove
http://cgi.ebay.com/Kustom-250-Bass-Amp … 911.c0.m14
eště taková malá třešeň..
Jo tak takový fotky by měly být přístupný až od 18:-) Jinak ten hliníkový kufr je good věc na koncerty:-D
tak to je mazek panove
http://cgi.ebay.com/Kustom-250-Bass-Amp … 911.c0.m14
Tak to bych bral všema jedenadvaceti!
spider:
blbě vidím, ale ten konec to je Yamaha nebo co?
Protože neustále tahám aparát jako koťata, tak jsem si pořídil AMPEG SVT MICRO-VR
na zkoušení. Pro odpůrce ampegu to asi moc není, ale váha, výkon a cena mě docela
přesvědčila o tom, abych si to pořídil. Zatím celkem spokojenost a na zkoušce nemám vytahané ruce jako opičák.
MICRO-VR HEAD (váha 4,5kg)
Preamp: Solid State
Power Amp: MOSFET
RMS Power Output: 200watts @ 4ohms
Tone Controls: 3-Band
Mid Tone Control: Ultra Mid
Balanced Line Out: with Pre/Post and Pad
Dimensions (W x H x D inches): 12 x 5.5 x 10
SVT210AV CABINET (váha 11kg)
LF Driver: 2 x 10" Eminence Speakers
RMS Power Handling: 200 Watts @ 8ohms
Frequency Response (-3dB): 58Hz-5kHz
Usable Low Frequency (-10dB): 40Hz
Nominal Impedance: 1 x 8 ohms (Mono)
Dimensions (W x H x D inches): 13 x 24 x 11
AMPEG SVT MICRO VR
Mas to z rise? Cumim na to na TB, do pokojicku ideal ale ja si pockam na GK MB Fusion, inak gratulace velika, jak to hraje?
Koupil jsem to v ČR. Venku to je dražší.
Jinak komu nevadí ten ampeg zvuk, tak dobrý. Lampa to ale není, to je o něčem jiném.
Pokud se přidá ještě jeden box (zkoušel jsem s 15" repro, tak to docela slušně tlačí.
Na zkoušce se určitě nemusím bát, že bych nebyl slyšet i přes ten jeden box, ale
je to trochu středovější díky těm 10"-kám repro. Mě nadchla ta váha a výkon. Prostě
to bafnu do každé ruky jedno, basu na záda a jedééém.
jo tenhle apec se mi líbí....
vyzera to super. az mi jebne, tak si k velkemu bratovi toto dokupim do izby, nech mam pekny nabytok
Drsné, vypadá to jako model Bude to asi hodně lehké, box nějakých 12 kg... A cena taky super
vyzera to super. az mi jebne, tak si k velkemu bratovi toto dokupim do izby, nech mam pekny nabytok
jj, tak nejak by som to videl
Není to žádný dělo, ale na to zkoušení se hodí. Na ten 1 box s těma 10"-kama by to mělo
jít asi na 150w jak uvádějí. Na plný výkon 200W to chce ještě jednu 8ohm bednu.
Objednával jsem to na www.prima3w.cz za
Ampeg Micro VR Head 7450,-
Ampeg SVT-210 AV reprobox 7450,- což je docela pěkný.
Je to sice Made in China, ale on ten ampeg tam snad už dělá všechno.
Mám to asi 1 měsíc a chodí to zatím bez problému.
kurna! to vypada dost dobre. Hlavne bych to chtel cele slyset.
AMPEG SVT MICRO VR
pěkná hračka=)
Kolik jsi za ní dal, jestli to není tajemství?
Objednával jsem to na www.prima3w.cz za
Ampeg Micro VR Head 7450,-
Ampeg SVT-210 AV reprobox 7450,- což je docela pěkný.
pěkná hračka=)
Kolik jsi za ní dal, jestli to není tajemství?
po slevě (platba předem) to bylo 14453,-Kč
po slevě (platba předem) to bylo 14453,-Kč
jó... až bude pořádná práce a prachy tak si něco takovýho nadoma taky pořídím. A taky barák, do paneláku to fakt nemá cenu, chci se i doma občas pořádně vytavit
jj, milé, tombowlus na TB postoval tohle.. taky pěkné
přehlídka ultralatjů
http://www.talkbass.com/forum/showpost. … tcount=744
Jsou 4 a dohromady váží asi tak třetinu celolampovýho ampega... Hehe...
Jakpak asi hrajou?
Týjo Mě hlavně zajímá ten TC Electronic, díval jsem se na videa a má to pěkné fíčurky
Markbass F1 jsem zvažoval, nakonec jsem vzal F500 kvůli mute a parametrickým středům (což se neukázalo zrovna jako nejlepší nápad, protož s tím zas tak moc dobře zacházet neumím)...
přehlídka ultralatjů
ten vespod hezky svítí
To je zajímavá hradba .. nehraje ten zoufalec techno ?
Big cabs club rules!
Kua, SUNN O))) rulez!!!!!!! By mě zajímalo jak tyhle starý SUNNy hrajou...
Ten 2x15 Earth je taky celkem ultra klasa
ten vespod hezky svítí
Jojo, ty ledky co nabíhaj podle toho jak poťáček vytočíš jsou skvělý. Ale já jsem jako moucha, co svítí, na to letim
Ten 2x15 Earth je taky celkem ultra klasa
klasický Peavey
hmm, a ty acoustic bedny.. hrál jsem na to a fakt super, patnáctky kulatý, medový..:)
jj:)
koťata, tak jsem si pořídil AMPEG SVT MICRO-VR
SVT210AV CABINET (váha 11kg)
roztomiloucke jenom ta vaha bedny mi pride az podezrele mala .. fakt to ma 11??
No ten Earth by mohli byt i vosumnactky
roztomiloucke jenom ta vaha bedny mi pride az podezrele mala .. fakt to ma 11??
No ať nežeru, tak to přidám na 11,5kg, ale víc fakt ne.
Nosím ten box 1 rukou a ve druhé mám zesík a ostatní.
Ta váha je opravdu úžasná a dokonce to hraje.
Ten acoustim ma ve spojenim s 350HD jeden basak v Novem Jicine. ale hrat jsem to slysel jn pri domaci hlasitost
No ať nežeru, tak to přidám na 11,5kg, ale víc fakt ne.
Nosím ten box 1 rukou a ve druhé mám zesík a ostatní.
Ta váha je opravdu úžasná a dokonce to hraje.
no to ja nosim taky jenom teda bedna ma 15 a hlava 2,3.. a basu na zadech
btw jo koukal sem na ampezskej web a verim ti ona je ta bedna docela dost melka..
btw Jak sou tak udelany bassreflexy?? koukal si na to??
Ale teda porad u mne jako jinej apec nez Marek vede ta standa on oranzu.. ta vypada snad este vic retro...
btw podobnou hlavicku jako je tendle ampeg sem kdysi malek koupil od Fendra..
jenom sem nepochopil ty omaze to pocitaj s tim ze ty 2*10 postavis 2 na sebe a udeas poradnou vez
??
Tohle je pánové pořádná sestavička .
Kapela: http://www.myspace.com/laserbeast
No, aspoň nepotřebujou odposlech pro bubeníka ...
To zalezi....podle me jak se ten vitr opre do kopaku tak bubenik dojede az k odposlechum zpevaka
Errie
+1 za tu slečnu na stěně
http://www.schroedercabinets.com/bmf-210212.htm
Originalni reseni problemu 10 vs 15 Zajimalo by mne jako to hraje...
Originalni reseni problemu 10 vs 15 smile Zajimalo by mne jako to hraje...
to mě taky. Myslím, že tahle kombinace by mi fakt vyhovovala.
Todle je moje vysněná konfigurace (2x 12+10):
...a tahle ještě lépe
%Pr
to ale není vůbec nereálný cíl... to se dá splnit docela dobře
Jo, Schroeder, ach jo.
já bych to dal tak:
já bych to dal tak:
ale jó, jak je libo
%Pr
Já si vždycky říkám, že tyhle boxy vypadají jako normální PA koncový bedny....
UR napsal:Jo, Schroeder, ach jo.
Todle je moje vysněná konfigurace (2x 12+10):já bych to dal tak:
klopná hrana rulez...
Tu Schroeder 1210 jsem asi pred tremi lety mel a super tlak, cista i pri hodne velke hlasitosti, ale vadilo mi tam takove stredove meceni tak kolem 800-1000 Hz, ktere se z toho moc nedalo dostat. Prosazovala se, ale ten zvuk jsem uz nakonec nedaval..
pres celkem rovny apos, nejprve Eden WT300 pak Gibson GB440 u obou eq v podstate na rovno, spis jsem se pak snazil ty stredy z toho vykroutit ven.
bylo to asi konstrukci te bedny nebo pouzityma reprakama, co jsem pak na TB cetl, tak takhle vystredovana byla nejvic prave ta 1210, ostatni modely to takhle asi nemaji. Navic je tu jeste rada neo a to vubec nevim jak hraje.. ja jsem mel regular, klasicke repraky.
Je to vec preferenci, kdyz nekdo treba jde po zvuku ala Jaco kobylkac, tak je to super.
Zase to nebylo to nepouzitelne, nechci at to vypada, ze tam byly jenom stredy, ta bedna umi i pevne a hluboke basy a prijemne vysky, ale na rovnem zesaku nehraje pro moje ucho rovne, musi se kroutit..
je urcite spousta lidi kterym to muze vyhovovat, treba kdyz potrebuji prolezat pres dva nabrousene kytarove stacky...
ale na rovnem zesaku nehraje pro moje ucho rovne, musi se kroutit..
tot otázka...co je dobře, čistá bedna, nebo zesík kterej bude hrát na rovno excelentně a jakýkoliv korigování ho jen pokazí nebo naopak barvící bedna a zesík co bude schopnej ze sebe vytáhnout nejvíc při správným eq......já ty jo už nevím co je dobře a co ne
no jo, nekdo holky, nekdo vdolky
no jo, nekdo holky, nekdo vdolky
no jde čistě o to že (ač schroeder je mi mi šumák) to vypadalo chvilku jako by to bylo globálně špatně to jak se ta bedna chovala
v mém glóbu to bylo špatně
a takhle se všechny tady ty posty musí brát, každý má svoje preference, které nemůže zobecňovat, třeba pro Steva Harrisse je taková Fodera Imperial úplně na hovno a SX Preci zlatý
Steva Harrisse je taková Fodera Imperial úplně na hovno a SX Preci zlatý
dle zvuku bych tak i soudil
:D:D:D
No mám ho cca 15 min a už teď můžu říct že líp:) Pomeranč měl 1x12 tohle má 2x10+horna.. Hocke mi fakt sedíííííí.. Jupí yeah:) Mistře Hocke opravdu chválím... Zpracování je velice kvalitní, stejně jako zvuk(myslím ve srovnání s cenou)... Myslím že lepší první apec jsem si opravdu nemohl vybrat.. Díky:)
.. hmm to vypadá zajímavě a čím to budeš ládovat ??
Cim bych mel?:D
.. že by bérindžr
Pokud mluvis o nejake krabce kterou bych to mel ladovat tak te musim zklamat:)
Složitě ale mám ho:)
čím to budeš ládovat
Ono to je kombo, má to knoflíky a čudle vzadu zeshora, takže to vypadá jako box...
Aha tak to sorry vůbec mi to nedošlo:D:D:D
Ono to je kombo, má to knoflíky a čudle vzadu zeshora, takže to vypadá jako box...
.. no tak to jo .. kombo
vizuelně to vypadá nádherně ale proč to kua mícháte ty značky
:D:D zrovna tyhle dvě
puvodne jsem chtel box taky nemesis...ale cenova akce na kytary.cz skoncila a ted se neda nemesis nikde v cr koupit...a to swr se objevilo na bazaru za celkem priznivou cenu.
a zas takove michani to neni, stejna znacky basy a repraku
puvodne jsem chtel box taky nemesis...ale cenova akce na kytary.cz skoncila a ted se neda nemesis nikde v cr koupit...a to swr se objevilo na bazaru za celkem priznivou cenu.
a zas takove michani to neni, stejna znacky basy a repraku
to je fakt fender k fenderu
No hele budu si muset prijet pro ten imbus a docela by me zajimalo jak to dohromady funguje
ahojte, tak konečně se mi zadařilo nafotit můj apec a přispět do galerie. moc k pokochání to asi není..je to taková sbíranice, tož mě nakamenujte :-), ale zvuk je to, oč běží :-)
- aguilar db 659, moc fajn preamp, 2x12AX7WA, zvuk je vlastně hotovej, trochu mi chybí pásmo 600 - 800Hz, což kompenzuji zvýrazněním na ekvalizéru (zapojen v paralel. smyčce).
- ekvalizér/kompresor: v podstatě určen spíš pro PA aplikace, ale tady mi dobře slouží, vyladění hi-mids + nastavení limitace /trochu komprese.
- koncový stupeň je od p. Stejskala (Lonely), 1 kanál, spínaný zdroj, max. 1200W/4Ohm, jednoduché bazmek jak facan, váha 6 kg
- box KV2 audio: třícívkový neodym repro 12" 300W/4Ohm + stavitelná horna, vzadu tepel. pojistka proti odpálení repra, váha 19 kg čili jednochlapovka :-), z počátku jsem nevěřil 1x12", ale razantní zvuk jak zrcadlo v celém spektru, citlivost 103 dB, moc to nehulím, slyším se pěkně, na koncerty by to možná chtělo přihodit jednu 15"-ku pro větší hmotu.
- box KV2 audio: třícívkový neodym repro 12" 300W/4Ohm + stavitelná horna, vzadu tepel. pojistka proti odpálení repra, váha 19 kg čili jednochlapovka :-), z počátku jsem nevěřil 1x12", ale razantní zvuk jak zrcadlo v celém spektru, citlivost 103 dB,
Skvělá bedna, ale taky by mi vyhovovala spíš 15, tu co dělá Krampera je moc vysoká
je o polovinu větší než tahle 12 - tohle je drobeček, ale čítelnost a pruraznost = bomba
Rozhodně nemá mezi bass aparaturama konkurenci, je v mí 18sound reproduktor s
etrémně nízkým zkreslením a vysokou citlivostí...v podstatě na basu až moc velkej
luxus
Hmm a na kolik si pan krampera takovou bedynku ceni?
Muzes prosim neco napsat o tom konci ? evt. nejaky kontakt na vyrobce ? Kolik ta sranda kostuje ? Moc me to zajima
- koncový stupeň je od p. Stejskala (Lonely), 1 kanál, spínaný zdroj, max. 1200W/4Ohm, jednoduché bazmek jak facan, váha 6 kg
Tohle mě zaujalo, můj koncák je mnohem těžší a za lehčí bych rád vyměnil:-) Na kolik tě přišel? Má ten výrobce nějaké stránky? Dík, V.
radim napsal:- box KV2 audio: třícívkový neodym repro 12" 300W/4Ohm + stavitelná horna, vzadu tepel. pojistka proti odpálení repra, váha 19 kg čili jednochlapovka :-), z počátku jsem nevěřil 1x12", ale razantní zvuk jak zrcadlo v celém spektru, citlivost 103 dB,
Skvělá bedna, ale taky by mi vyhovovala spíš 15, tu co dělá Krampera je moc vysoká
je o polovinu větší než tahle 12 - tohle je drobeček, ale čítelnost a pruraznost = bomba
Rozhodně nemá mezi bass aparaturama konkurenci, je v mí 18sound reproduktor s
etrémně nízkým zkreslením a vysokou citlivostí...v podstatě na basu až moc velkej
luxus
stejně jako 1x12" existuje pro basisty 1x15", a ta patnáctka co jsem ji viděl,,hm není o moc větší než tahle 1x12", pořád se to dá..
Hmm a na kolik si pan krampera takovou bedynku ceni?
já dal 17 tis. což vzhledem k podobnému aguilaru, atd... je tak vyrovnané. ta 1xpatnácka tuším 20 tis. klacíků.
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Galerie aparatu..