1

Téma: Schick Rhino 5

Tak jsem si pořídil novou basu smile Je fakt luxusní, mnohem lepší než má Aria cool

http://img14.imageshack.us/img14/6528/img6602mu.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/2885/img6604k.jpg

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
Patnáctka od KIWIho big_smile
0 xLajků:

2

Re: Schick Rhino 5

to ma diru jenom na kanon?? ?? to sem mel na kytare kde to ex-owner prebastlil .. a teda docela napdr este prohodil koliky .. takze kdyby mi chcipla snura tak bych byl nahranej.. nastesti se to nikdy nestalo...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

3

no a ten minipickguard to je taky des...jinak schick jsou solidni basy, ale vyrobeno kdo vi kde, pro schick delali na zakazku kytarari z cele moravy, jednou ten, podruhe onen

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

Basa je vyrobena roku 2002 a už je solidně vyhraná smile Takže svou kvalitu musela potvrdit... smile
jo má to jen na canon, zatím nekoncertuju tak chcíplé šňůry na koncertě zatím řešit nemusím, jak začnem s kapelou vystupovat, tak sebou nebudu vozit jen jeden kabel smile

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků:

5

Tak jsem si nechal předělat canona na jack, sám zapojení moc neroumím (je tam docela dost drátů) a pájení neholduju... časem bych se to ale naučit mohl big_smile

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků:

6

Jednou sem zkoušel 4ku bezpražec schick(vypadal dost stejně) a byl jsem docela nadšený:)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

7

Basa je to perfekntí, hraje se mi na ni fakt dobře, a dá se zní vyloudit dost zvuků... tolik poťáku má ale jednu nevýhodu... furt s nima točím big_smile

Schick Rhino 5 r.v. 2002
Hartke HA3500
Warwick WCA 211
0 xLajků: