1

Téma: Boss ME-50B

Zdravím
Tak jsem si konečně pořídil nějaký basový multiefekt, ale ejhle.Po zapojení do aparátu (ať do preampu nebo returnu efektové smyčky) jsem zjistil, že mi multiefekt zeslabuje sílu signálu.Signál v plné síle prochází jen při zapnutí ladičky.Chci se zeptat jestli někdo nemá s něčím podobným u Bossů řady ME zkušenosti.Nebo jestli nemáte nápad čím by to mohlo být.

GK 700RB-II, GK 410RBH, GK 410BLX, GK Backline 110,
Cort Action Bass 4, Fade Jazz Bass, Ibanez SR705TK, Schecter Omen 7
Boss ME-50B, AKG WMS40FLEXX
0 xLajků:

2

Re: Boss ME-50B

jedině úrovní levelu nebo gainu u presetu.... GT6B měl vzadu takový ovladač hlasitosti výstupu - tenhle model tam nemá nic.....

0 xLajků:

3

Měl jsem ten stejný ničeho takového jsem si nevšiml (ale moc jsem to nezkoumal). Máš naplno level? A kompresor máš zapnutý?

0 xLajků:

4 Naposledy upravil: Janus98 (01. 09. 2009 18.13:06)

xergic napsal:

Máš naplno level? A kompresor máš zapnutý?

Level naplno kompresor je vypnutý.Náš kytarista u své GT8 podobné problémy nemá.

0 xLajků:

5

tak jestli to žere jen sílu signálu a o maličko, tak bych to neřešil, to si myslim že by mohlo bejt i normální, ňákej techoid by to možná popsal vědecky, ale myslim že to má právo trochu užrat. Vyzkoušel bych píchnout basu do tý kytarový krabičky, jestli to bude tak dělat, je možný že si toho kytarista jen nevšim... no a jinak jestli to máš nový tak by mohla bejt možnost se toho ještě zbavit, je záruka na vyzkoušení nebo něco takovýho ne?

0 xLajků:

6

girzi napsal:

tak jestli to žere jen sílu signálu a o maličko, tak bych to neřešil, to si myslim že by mohlo bejt i normální, ňákej techoid by to možná popsal vědecky, ale myslim že to má právo trochu užrat. Vyzkoušel bych píchnout basu do tý kytarový krabičky, jestli to bude tak dělat, je možný že si toho kytarista jen nevšim... no a jinak jestli to máš nový tak by mohla bejt možnost se toho ještě zbavit, je záruka na vyzkoušení nebo něco takovýho ne?

Bohužel kupoval jsem zachovalý jetý.

0 xLajků:

7 Naposledy upravil: Wagon (02. 09. 2009 21.31:09)

Ahoj,já mám Boss ME 6B, což je starý mulťák, hodně starý, ale jsem s ním velice spokojen. Výše zmíněný problém jsem nezaregistroval, signál je v pohodě.Tak nevím....

Trace Elliot Club #2
Fender Jazz Bass
Fender Precision Bass
Fokus MM 5strings-fretless

Trace Elliot GP12 SMX, Trace Elliot 1048H
0 xLajků:

8

Nakonec jsem teda zjistil kde byl zmíněný ubytek signálu a myslím že co bylo potřeba jsem celkem vychytal.Ještě is tam najít nějaký zvuk.

0 xLajků:

9

v čem byl problém?

0 xLajků: