1

Téma: Zná někdo torgue?

http://aukro.cz/item742289033_basova_hl … _400w.html
nebo se ptám zbytečně:D Chtěl bych slyšet názor

0 xLajků:

2

Re: Zná někdo torgue?

Sooguune, nechceš si založit nějakej velkej thread, kde se bude řešit tvůj apec? smile  Ne že bych měl něco proti, ale tam bys to měl všechno pěkně pohromadě, takhle tu už máš asi pátej thread, kterej vlastně řeší pořád to samý wink

0 xLajků:

3

je to firma co před pár lety zkrachovala....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

.. před časem jsem hrál na nějáké kombo Torque a bylo to celkem zklamání ... totálně bez jakýchkoliv kulí hmm

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

5

davidak napsal:

Sooguune, nechceš si založit nějakej velkej thread, kde se bude řešit tvůj apec? smile  Ne že bych měl něco proti, ale tam bys to měl všechno pěkně pohromadě, takhle tu už máš asi pátej thread, kterej vlastně řeší pořád to samý wink

Já jsem tak trochu čekal že to už někoho nasere big_smile ale já to nemyslim tak že to řešim že bych ho chtěl koupit!Todle nemá s řešením mýho apce nic společnýho:D jen mě prostě zajímá jestli to někdo zná a tak prostě ber to tak že jsem zvědavej big_smile
Ale jako chápu to že jsem to moch asi dávat do jednoho všechno ! tak to klidně smaž smile a omlouvám se:)

0 xLajků:

6

Ne, tohle mě opravdu nenasralo smile  Jen seš takovej topicovej střelec, no wink

0 xLajků:

7

Torque jsem měl a je to, řekl bych, dost na hovno, ale zase se to sežene levně big_smile

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

8

No to vis ze ho znam sedi vedle mne v pokoji....  sem rad ze mam alespon na co brnkat ale zadna slava to vazne neni co bys ale za tu cenu chtel ze?

Paul McIceTea, John Lemon, Orange Harrison, Mango Starr
0 xLajků:

9

takový levný komba to byly... vcelku slušný výkony, ale jinak mi to spíš připadalo, jako vylepšená vermona

thumb nt 5, thumb nt 4 fretless, ibanez sdgr
trace elliot AH250, trace elliot 4x10H, mono sys 1x15, sansamp, sonic maximizer
0 xLajků:

10

delaj/li to tusim rusove, tudiz tusim ze tam bude "vse mnogo", zelenej ti to treba prelozi do azbuky

0 xLajků: