1

Téma: Ostrava, Hudebni bazar 26.9.2009 - "Čtyři"

V programu je to napsany jako "funky, jazz, rock" Ale rekl bych ze kluci to tam napsali aby mi udelali radost, priznejme si to pratele, je to rock a celkem nic kolem neni smile ze obcas placnu do struny neznamena ze je tu fuňky. Za sebe vidim inspiraci v QOTSA, U2, DMB, stone temple pilots, zaber podle me siroky, skrz delku autorskych valu doplnen nekolika covery (a taky jsem zjistil ze vlastne nemame pomale veci krom coveru ). Pokud nas chcete nekdo prijit podporit na prvnim hrani v teto formaci budu potesen, panaka asi nedame, pac musim odridit domu smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

2

Re: Ostrava, Hudebni bazar 26.9.2009 - "Čtyři"

Ve čtyři?

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

3

Já si zkusím udělat čas:)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

4

ne, zrejme klasika, neco po 8. Kdokoliv dorazite budu moc rad. kluci z kapely se me ptali kolik ze mi prijde lidi...sem rikal ze maximalne 2 tak pokud prijdete tak sem dal spravny tip wink sem byl docela dlouhou dobu mimo ostravu tak se mi kamaradi rozprchli do sveta.

Jinac Dali, tys ten bordel slysel ve zkusebne, tak zvaz jestli ti to stoji za tu cestu wink

Jeste se taky musim rozmyslet na kterou basu to odehraju, pac pinokio me hodne dostava tedka akorat neni tak luxusne nastaven jako prdulla a docela se oproti tomu so sem zvykly namakam

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: