deafslap napsal:já mu to nějak nemůžu mít za zlý, asi to myslí vážně, a dělá co umí... svoje zkušenosti s aparátama Fídek jsem tu už někde popisoval (bylo to ve zkušebně kde jsme hráli), bylo to asi nejhorší na co sem hrál. Když dva dělají totéž, není to holt vždy totéž
Třeba Hocke snese srovnání se značkovou produkcí (ve svý cenový kategorii ji spíš překoná), tohle holt ne.
jasný, je to celkově problém je to levný a má to watty....ale kdyby to aspon "oblékl" ale ta lenost v tom tomu udělat "gesicht" to je strašný....a jestli jste to někdo viděli vevnitř...to je jak stavebnice z elektroamater časopisu.....
já vůbec nechápu jaktože sem ty dva co se mi bohužel před 6-7 lety dostaly pod ruce doma a nově koupený, (no eshops, no cheapo big brands combos) prodat se ztrátou dohromady asi 500kč.....
stálo to asi 4000kč, byly v tom repra 2x8" TVM za cca 400kč dohromady, vevnitř opravdu DIY práce....jedno dokonce asi po půl roce "náhle zmklo" po urgenci velmi táááhlééé reklamace pan Fidíček velmi nepříjemně reagoval co že ho to urgujeme....
dneska nechápu jak to někdo může koupit....ježíš a já to tenkrát jako štastnej dostal za maturitu
OMG!!!!
basy přicházejí a odcházejí

------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410