1

Téma: kvalitní singl ke kobylce

jak tak koukám na svůj P-bass, přestala se mi líbit ta díra, co v něm zbyla po odejmutí kobylkovýho snímače, ačkoliv je přes ní překrásná samolepka big_smile. Koukám po snímači, kterej bych tam šoupnul a proto, že dělenej p-snímač mám SPB3QP od Duncana, napadlo mě, že by k tomu moh sedět kobylkovej Quarter Pound. Máte s ním někdo zkušenost? já jen, jestli třeba to není šit nebo tak...
druhá varianta, poněkud dražší, se nabízí opět duncan SSTK-J2B hot stack. četl sem na něj výborný reference, hlavně má prej perfektní středy, což je to, co bych od něj chtěl a tak se znova táži, je-li mezi vámi nějaký dobrotivec, mající s ním zkušenost a nebál by se jí rozepsat.
No a poslední variantou, kterou přiznám, že mě napadla po shlídnutí videa z cyklu Na kloboučku je takovej ten bílej Di-marzio humbucker, kterej se čirou náhodou válí na bazaru (a možná taky v Ivově skříni). Tak kdyby mězi vámi byl nějaký vlastník, nebo někdo, kdo je zkoušel, neváhejte pomoci a rozepište se. Díky MD

0 xLajků:

2

Re: kvalitní singl ke kobylce

bral bych ten stack, aspoň nebude brumět.... alq  quarter je taky dobrej. kamarád měl set na arii jazz bass a hrálo to v poho wink

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

ber nešco nebrumivýho, není větší opruz než dyž ti basa ve 2 případech ze 3 možnýho nastavení konfigurace snímačů brumí

Dimarzio je brutální moc moc agresivní, nelíbí se mi. Vzal bych SDčko to STKJB...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Já bych zkusil sehnat Suhra... Občas jdou na TB nebo eBay doslova za babku. A ten co mám na hnuspádle je dost v pohodě a ten P-zvuk pěkně oživí.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

Kubš napsal:

Dimarzio je brutální moc moc agresivní, nelíbí se mi.

ale pyču! jsou naprosto super!

jazz bass lover
0 xLajků:

6

mě přišly všechny dimarzia takový moc moderní (což není samozřejmě pro někoho špatně...)  ale mě taky nesedly...

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

7

peetichac napsal:
Kubš napsal:

Dimarzio je brutální moc moc agresivní, nelíbí se mi.

ale pyču! jsou naprosto super!

no to že se mi nelíbí neznamená že není super :-) všimni si že sem ho nehodnotil big_smile

já teda měl ten model J a to bylo opravdu maso....ale až moc velký

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8

Já mám STK-J2b, ale neumim moc popisovat. Ale snad Šestka by ho mohl popsat, jestli si ještě dobře pamatuje. Nebo je k vyzkoušení v Praze.

Fender Jazz Bass Special MIJ mid 80's - SD Bassline SPB-2, STK-J2b
0 xLajků:

9

Měl jsem taky Model J a je pravda že má silný signál, ale ve výškách je spíš kulatý než agresivní, má spíš basový a středobasový zvuk, nebrumí. Ten co je na hb se mi líbí, hnerd bych do něj šel, kdybych ho měl kam dát smile a je ze 70. let, přirozené stárnutí magnetů jako bonus..

Sadowsky NYC Standard 5, Moon JJ-4, Moon JJ-5, Hofner Club Contemporary, Squier CV50 P-Bass butterscotch blonde, Fernandes P '78, Tokai P '81, Warwick Corvette Standard 5 fretless
Mesa Walkabout head, GK MB500, GK MB200, Tecamp Puma 500, Genzler Bass Array 12-3, Bergantino HS410, Genz-Benz NeoX 212T, Greenboy Bassic 15
0 xLajků:

10

Kubš napsal:

no to že se mi nelíbí neznamená že není super :-) všimni si že sem ho nehodnotil 

já teda měl ten model J a to bylo opravdu maso....ale až moc velký

jasan dyk já to přehánim smile už sem to tu psal víckrát, já sem s nima moc spokojenej, jako maso to teda je ale že by to bylo nějak brutální, nebo přebíjelo samotnej nástroj to mi teda nepřijde..

jazz bass lover
0 xLajků:

11

jj souhlasím s Nemem, těch basů je tam dost, ale neni to jen o nich . Přijde mi takovej napřuženej a když zabereš za struny pořádně tak je to teprve vono - pěkně chrochtá smile

jazz bass lover
0 xLajků:

12

Tak ja mam na jedne base Dimarzia s aktivem a na druhe bartolini pasivne coz mi prijde jako vhodna doplnujici se kombinace u dvou bas. Na jedne strane mekky sound v kombinaci P/J a na druhe drzy aktivni JB. Jeste kdyby mi v prackach utkvel nejaky MM nebo ATK tak sem spokojen. Pokud vybiras snimac na jedinou basu, je to docela dilema, bal bych se i toho at neni jeden snimac moc hot, sel bych asi po stejnem vyrobci a serii, abys pak nemusel krotit jeden ci druhy snimac potakama

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: